- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
-
- Konu Sahibi bilgezaman
- #1.421
badeeeem nihayet 1 Ekim'de Barış Bey ile görüşmeye gidiyorummm, sabırsızlanıyorum :)
3 Ekim'de de Naci Bey var bakalım neler diyecekler..
yorgunluk.. şimdiden? nedeeen? bu genç yaşta, bu moralle? bebetolarla, fındık fıstık bir burunla? genç yaşta bulunan aşkla?
bir daha böyle sözler duymayayım, hıımmm
kesinlikle bu yaşta ne yorgunlugu kızzzz.harsey süper gidiyor ama sen yoruldum diyorsun
badeeeem nihayet 1 Ekim'de Barış Bey ile görüşmeye gidiyorummm, sabırsızlanıyorum :)
3 Ekim'de de Naci Bey var bakalım neler diyecekler..
cihilek benimde 1-2-3-4 eylülde doktor görüsmelerim var. benide heyecan bastı
Haklısın bitanem ilk hafta olduğu için adapte olmakta biraz zorlandım sanırım ondan kaynaklı bir yorgunluk oldu ben de. Yoksaaa keyifler tam tıkırında staj okulumda da fıkır fıkır dolaştım ortalıkta bütün öğretmenler hayran kaldı enerjime :)))
sen fıkır fıkır olmayacaksın da kim olacak! :112: bu mutluluklarınla sınavı da alırsın sen. alman gerek, anlamam ben
Tüm temennim o benim de bu sene :) 1. yılımda ilk fotoğraflarımı senle paylaşıyorum canım alelacele bir iki fotoğraf gönderdim bakalım ne diyeceksin yorumlarını merak ediyorum.
sözleyecek söz bulmakta zorlanıyorum..kimse sana ameliyat olduğunu söyleyemez. o kadar doğal ve o kadar güzel olmuşlar ki! düşün artık, bu söyleyecek söz bulmakta zorlanan birinin cümleleri, bir de zorlanmadığımı düşün
Canımsınnnnnn çok teşekkür ediyorum bitanem benim. Sen de seninkileri gör bak 6. ayda nasıl da değişiyorlar. Gerçi senin göğüsler de ilk günden beri o kadar güzeller ki canım.
6. ay.. 8 ay ameliyat için bekleyen ben, bunu beklemekte zorlanıyorum biraz. :44:
bademcimmm tek kelimeyle süpperler diyorum! Maşallah nazar değmesin..
Sana şöyle birşey söyleyeyim,
kardeşimin göğüsleri gerçekten çok güzeldir keşke birazcık benzeseydik bu konuda :)
90 beden, sıkı ve çok düzgün şekillidir..plajda kadınlar gelip ne kadar güzel olduğunu söylerler, hayran bakışlara alıştı..
şuan sanki kardeşiminkilere bakıyoruum :) o kadar doğal ve güzeller..ayyy inşallah ben de böyle muhteşem bir sonuç alırımmm :))
Geçiyor bitanem ben nasıl 1 yıl olmuş diyorum rüya gibiydi benim için bu ameliyatı olmak, şimdi koskoca 1 senem geçmiş ameliyatımın üstünden.
cumartesi günü sütyen alışverişi, pazar günü kutlama yapabilirsin.pasta alabilirsin örneğin :112: ev arkadaşların sorarsa, içimden geldi dersin. :124::124::124: içimde neler var, bir bilseniz dersin
yaprak nerden geldi aklına kutlamaiçimde neler var bir bilseniz ha : bu sözü tuttum
cumartesi günü sütyen alışverişi, pazar günü kutlama yapabilirsin.pasta alabilirsin örneğin :112: ev arkadaşların sorarsa, içimden geldi dersin. :124::124::124: içimde neler var, bir bilseniz dersin
7 ekimde senesi bademin bebetolarının :118: kutlama yapsın tabi! çıkarsın gezdirsin bebişlerini. ne istiyorlarsa alsın.sevince boğsun onları. mutluluktan yerinde duramasınlar
Geçen sene bu zamanlar mutluluktan uçuyordum havalara artık benim de çok güzel göğüslerim olacak bu mutsuzluk bitecek sonunda diye, nasıl heyecanlıydım içim kıpır kıpırdı. Bir senemi öyle güzel geçirdim ki onlar sayesinde her şeyimle tam oldum, çok mutluyummmmm.