badem10 meme estetiği ameliyatı

Haklısın bitanem ilk hafta olduğu için adapte olmakta biraz zorlandım sanırım ondan kaynaklı bir yorgunluk oldu ben de. Yoksaaa keyifler tam tıkırında staj okulumda da fıkır fıkır dolaştım ortalıkta bütün öğretmenler hayran kaldı enerjime :)))

yorgunluk.. şimdiden? nedeeen? bu genç yaşta, bu moralle? bebetolarla, fındık fıstık bir burunla? genç yaşta bulunan aşkla?
bir daha böyle sözler duymayayım, hıımmm

Hmmm ben de heyecanlandım şimdi umarım görüşmen çok güzel geçer canım, benim de 3 ekim de burnuş kontrolüm var :)Gelişmeleri anlat gelince olur mu?

badeeeem nihayet 1 Ekim'de Barış Bey ile görüşmeye gidiyorummm, sabırsızlanıyorum :)
3 Ekim'de de Naci Bey var bakalım neler diyecekler..

sen fıkır fıkır olmayacaksın da kim olacak! :112: bu mutluluklarınla sınavı da alırsın sen. alman gerek, anlamam ben

Tüm temennim o benim de bu sene :) 1. yılımda ilk fotoğraflarımı senle paylaşıyorum canım alelacele bir iki fotoğraf gönderdim bakalım ne diyeceksin yorumlarını merak ediyorum.

sen fıkır fıkır olmayacaksın da kim olacak! :112: bu mutluluklarınla sınavı da alırsın sen. alman gerek, anlamam ben

Son düzenleme:
Tüm temennim o benim de bu sene :) 1. yılımda ilk fotoğraflarımı senle paylaşıyorum canım alelacele bir iki fotoğraf gönderdim bakalım ne diyeceksin yorumlarını merak ediyorum.

sözleyecek söz bulmakta zorlanıyorum.. kimse sana ameliyat olduğunu söyleyemez. o kadar doğal ve o kadar güzel olmuşlar ki! düşün artık, bu söyleyecek söz bulmakta zorlanan birinin cümleleri, bir de zorlanmadığımı düşün

Canımsınnnnnn çok teşekkür ediyorum bitanem benim. Sen de seninkileri gör bak 6. ayda nasıl da değişiyorlar. Gerçi senin göğüsler de ilk günden beri o kadar güzeller ki canım.

Canımsınnnnnn çok teşekkür ediyorum bitanem benim. Sen de seninkileri gör bak 6. ayda nasıl da değişiyorlar. Gerçi senin göğüsler de ilk günden beri o kadar güzeller ki canım.

6. ay.. 8 ay ameliyat için bekleyen ben, bunu beklemekte zorlanıyorum biraz. :44:

bademcimmm tek kelimeyle süpperler diyorum! Maşallah nazar değmesin..
Sana şöyle birşey söyleyeyim,
kardeşimin göğüsleri gerçekten çok güzeldir keşke birazcık benzeseydik bu konuda :)
90 beden, sıkı ve çok düzgün şekillidir..plajda kadınlar gelip ne kadar güzel olduğunu söylerler, hayran bakışlara alıştı..
şuan sanki kardeşiminkilere bakıyoruum :) o kadar doğal ve güzeller..ayyy inşallah ben de böyle muhteşem bir sonuç alırımmm :))

bademcimmm tek kelimeyle süpperler diyorum! Maşallah nazar değmesin..
Sana şöyle birşey söyleyeyim,
kardeşimin göğüsleri gerçekten çok güzeldir keşke birazcık benzeseydik bu konuda :)
90 beden, sıkı ve çok düzgün şekillidir..plajda kadınlar gelip ne kadar güzel olduğunu söylerler, hayran bakışlara alıştı..
şuan sanki kardeşiminkilere bakıyoruum :) o kadar doğal ve güzeller..ayyy inşallah ben de böyle muhteşem bir sonuç alırımmm :))

kardeşinin göğüsleri merak ettim şimdi o kadar övgü alan göğüslere benzetildiği için de mutlu oldum şahsen çok teşekkür ederim canım benim. Ameliyatla bu kadar doğal sonuç alacağımı ben de asla tahmin etmiyordum ne yalan söyleyim. Ama yok böyle bir mutluluk aynanın karşısında inceliyorum iyice yok arkadaş gerçek memeden hiçbir farkı yok nasıl bu kadar güzel olabildiler diye hayret etmiyor değilim ben de bazen :) doğru doktorla sen de istediğin harika göğüslere kavuşacaksın bak gör canımm

Geçiyor bitanem ben nasıl 1 yıl olmuş diyorum rüya gibiydi benim için bu ameliyatı olmak, şimdi koskoca 1 senem geçmiş ameliyatımın üstünden.

cumartesi günü sütyen alışverişi, pazar günü kutlama yapabilirsin. pasta alabilirsin örneğin :112: ev arkadaşların sorarsa, içimden geldi dersin. :124::124::124: içimde neler var, bir bilseniz dersin

cumartesi günü sütyen alışverişi, pazar günü kutlama yapabilirsin. pasta alabilirsin örneğin :112: ev arkadaşların sorarsa, içimden geldi dersin. :124::124::124: içimde neler var, bir bilseniz dersin

yaprak nerden geldi aklına kutlama içimde neler var bir bilseniz ha : bu sözü tuttum

yaprak nerden geldi aklına kutlama içimde neler var bir bilseniz ha : bu sözü tuttum

7 ekimde senesi bademin bebetolarının :118: kutlama yapsın tabi! çıkarsın gezdirsin bebişlerini. ne istiyorlarsa alsın. sevince boğsun onları. mutluluktan yerinde duramasınlar

Süper bir fikir canım, benim memişleri sevindireyim cumatesi günü hediyeler alıyım onlara :) Onlar sayesinde o kadar mutlu geçirdim ki bu bir seneyi tarifsiz bir mutluluktu benim için. Evdeki kızlar biraz şaşıracak ama olsun dediğin gibi içimden geldi derim :)

Geçen sene bu zamanlar mutluluktan uçuyordum havalara artık benim de çok güzel göğüslerim olacak bu mutsuzluk bitecek sonunda diye, nasıl heyecanlıydım içim kıpır kıpırdı. Bir senemi öyle güzel geçirdim ki onlar sayesinde her şeyimle tam oldum, çok mutluyummmmm.

7 ekimde senesi bademin bebetolarının :118: kutlama yapsın tabi! çıkarsın gezdirsin bebişlerini. ne istiyorlarsa alsın. sevince boğsun onları. mutluluktan yerinde duramasınlar

mutluluğun hep sürsün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…