badem10 meme estetiği ameliyatı

Valla çok ciddiyim oldu da bitti maşallah :)))) nişan albümü hmmm düşünülebilir canım :KK66:
ciddimisin hayirli olsun canim :) bol bol dokturursun artik :) nisan albumu yap :KK66:

Sen benim canımsınnnnn, her şey sorunsuzca çok güzeldi bitanem. Artık nişanlı bir hatun oldum :)

heyecansız olur mu hiç tatlım :KK52: her şey gönlünce olsun bademim. ayrıntıları heyecanla bekliyor olacağım. biliyorsun :112: :KK19:

Teşekkür ederim canı benim inşallaahhh :)

bu arada çok çok tebrikler bademcimm allah tamamını erdirsin mutluluklar:KK16:

Sağolasın bitanemm darısı diğer bekar arkadaşlarımıza diyelimm :)

Tebrikler bademcim superbi haberbuuuuu...

Teşekkür ederim canım, gerçekten zaman öyle çabuk geçiyor ki bir bakmışım evlenmişimm bir de bu senem çok yoğun zaten :)

Canım benim,hayırlı uğurlu olsun,bundan sonrası yokuş aşağı :) Yani evlilik kararından sonrası patır patır gidiyor,bir bakkmışsın evlisin :)

Aminnn inşallah canım çok teşekkür ediyorum.

ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN MUTLULUKLAR :nazar::nazar:

Sağol canımm, amin inşallaahh.:)

ay çok heyecanlıııı :) tebrik ederim şimdiden badem, Allah tamamına erdirsiinnnn :) :KK9:

İnşallah çok güzel bir duygu, çok mutluyum, darısı isteyen herkese olsunnnn :)

allah tamamına erdirsin canım. cok sevindim senin adına. cok mutlu olursunuz insallah.

Teşekkür ederim canımm valla nazar değmesin diye kaldırdım burdaki albümü de, beğenmene çok sevindim :KK66:Dekoltem de çok güzel oldu gördün sen de..Doğru doktorla öyle bir şey yaşamazsın inşallah canım :KK66: Şimdi şöyle diyeyim benim ameliyattan önce nerdeyse memem olmadığı için olmayan memeler ayrık duruyor zaten :)) Ama şöyle bir şey var iki meme ortasındaki kemik ince olursa göğüsler daha yakın, kalın olursa eğer biraz daha ayrık durabiliyor.
Bu arada benim göğüslerim sütyensizken birleşik değiller, doktorum da zaten hiçbir meme üstsüzken birleşik durmamalı öyle duran meme seksi, güzel değildir diyor..Ama sütyenle birleşip harika dekolte yapıyor keratalar:))))

bademcimm super yaaa dekoltene bayıldımmm vala maşallah nazr değmesin :nazar: benim en çok korktuğum şey ayrık durması, senin ki muhteşem:KK25: ameliyattan önce ayrık olduğunda sorasında da ayrık durur diyolar en çok ondan korkuyorum:KK50:

Canım ben cuteye fotoğraf göndermiştim bir tane mail ile ordan gördü :KK66:

bademin albümü yok ki!

Son düzenleme:
fizikdaşımmm nasılsın ya özledim seniiiii görüşemiyoruz hiç, az giriyorsun foruma da. ben iyiyim de seni sormalııııı?

bebeğim iyim ne olsun öyle vallaha geziniyorum ..nişanlanmışsın hayırlı olsun allah ömür boyu mesut etsin ikinizi cok öptüm ..gelin oldun ha:)

canım demek nişanlandın :)

çok sevindim inan Allah tamamına erdirsin inşallah , bir ömür çok mutlu ve güzel bir evliliğin olur.

Darısı isteyenlerin başına :)

slm bademcim... nişan elbisendeki dekolteni merak ettim... foto varsa bana yollarmısın. buarada sayfama yazdım ama burayada yazayım... 320 cc arion kas zarı altı damla proteze karar verdik :) 1 haftadan az kaldı. haftaya bugün ameliyat olmuş olcam :))):KK9:

slm bademcim... nişan elbisendeki dekolteni merak ettim... foto varsa bana yollarmısın. buarada sayfama yazdım ama burayada yazayım... 320 cc arion kas zarı altı damla proteze karar verdik :) 1 haftadan az kaldı. haftaya bugün ameliyat olmuş olcam :))):KK9:

bademin yerine yanıt vereyim. bana bişey demez :KK19:
dekolte yok nişan elbisesinde. kapalı bir arkadaşımız bademim.

evet bitanemm :)eskiden olsa istemezdim evlenmeyi göğüslerimden dolayı eşim evlendiğinde hayal kırıklığı yaşayacak derdim, ama artık fıstık gibi göğüslere de kavuştuk ertelemeye gerek yok :)

canım demek nişanlandın :)

çok sevindim inan Allah tamamına erdirsin inşallah , bir ömür çok mutlu ve güzel bir evliliğin olur.

Darısı isteyenlerin başına :)

Canımmmm çok sevindim, yaprakcım cevap vermiş zaten soruna elbisemde göğüs dekoltesi yoktu olsa yollardım bitanem :)

evet bitanemm :)eskiden olsa istemezdim evlenmeyi göğüslerimden dolayı eşim evlendiğinde hayal kırıklığı yaşayacak derdim, ama artık fıstık gibi göğüslere de kavuştuk ertelemeye gerek yok :)

saol bebeekkkkkkk :) göğüsleri de yaptırdık artık tam teşkilat hazırım evlenmyee :)))))))

hosgeldin badem :KK34: ohh masallah valla desene seni kimse tutamaz artık :KK23:

bu ara giremiyorum hiç foruma acayip yoğunum yoruldummm vallahi ne zor bir sene bekliyormuş beni yahuu, stajyer öğretmenliğim başladı mesleğimi seviyorummmmm iyi ki öğretmen olmuşum ama çok yoruldum bu hafta :)

bu ara giremiyorum hiç foruma acayip yoğunum yoruldummm vallahi ne zor bir sene bekliyormuş beni yahuu, stajyer öğretmenliğim başladı mesleğimi seviyorummmmm iyi ki öğretmen olmuşum ama çok yoruldum bu hafta :)

yorgunluk.. şimdiden? nedeeen? bu genç yaşta, bu moralle? bebetolarla, fındık fıstık bir burunla? genç yaşta bulunan aşkla?
bir daha böyle sözler duymayayım, hıımmm :KK20::KK20::KK19::KK19: :KK54::KK54:

yorgunluk.. şimdiden? nedeeen? bu genç yaşta, bu moralle? bebetolarla, fındık fıstık bir burunla? genç yaşta bulunan aşkla?
bir daha böyle sözler duymayayım, hıımmm :KK20::KK20::KK19::KK19: :KK54::KK54:

kesinlikle bu yaşta ne yorgunlugu kızzzz.harsey süper gidiyor ama sen yoruldum diyorsun :KK20::KK20:

badeeeem nihayet 1 Ekim'de Barış Bey ile görüşmeye gidiyorummm, sabırsızlanıyorum :)
3 Ekim'de de Naci Bey var bakalım neler diyecekler..

mrb arkadaslar uzun bir aradan sonra yazıyorum barıs beyle randevum vardı gittim bana dediki önce pilatesle durusumu dikleştirmem gerekiyomus estetik önermedi, ama ben cok olmak istiyorum acıbadem hastanesine basvurcam artık kesin istiyorum acil hemde

X