badem10 meme estetiği ameliyatı

Çarşamba günü kontrolüm vardı burun 3. ay :) çok sevdiğim bir arkadaşla gittim görüşmeye, çok güzel geçti mutluyummm.

bir sene önce bebişlerine kavuştun. bebişlerin sanki hep seninleymiş gibi doğal duruyor.
çok da güzeller! :nazar::nazar:
sağlıkla, nice senelere bademim. :KK54:

Son düzenleme:
kızlar bende silikon protez takırıcam sizce yuvarlak mı taktırmalıyım yoksa damla protez mi kullanmalıyım henüz karar vermedim. yardımlarınızı bekliyorum.

canım buna en iyi doktorunla beraber karar verirsiniz. ben de damla var ben çok memnunum bana göre çok daha doğal duruyor, yuvarlak kullanılan arkadaşlar da çok memnunlar o yüzden seçim senle doktorn kararına bağlı :KK66:

kızlar bende silikon protez takırıcam sizce yuvarlak mı taktırmalıyım yoksa damla protez mi kullanmalıyım henüz karar vermedim. yardımlarınızı bekliyorum.

kızlaaaaaaaarrrr gelinlik denemeye gittim straplez bir gelinlik denetti bana gelinlikçi onu uzun kol yaparız diye ilk önce gelinlik denerken baya utandım çünkü sütyenle kalıyorsun kadın giydiriyor seni sonra sütyenimi de çıkarttırdı üstten, ve dedi ki maşallah şekerim o göğüslerin güzelliği ne öyle, kızardım utandım çok ama hoşuma gitti kadın öyle deyince :)

kızlaaaaaaaarrrr gelinlik denemeye gittim straplez bir gelinlik denetti bana gelinlikçi onu uzun kol yaparız diye ilk önce gelinlik denerken baya utandım çünkü sütyenle kalıyorsun kadın giydiriyor seni sonra sütyenimi de çıkarttırdı üstten, ve dedi ki maşallah şekerim o göğüslerin güzelliği ne öyle, kızardım utandım çok ama hoşuma gitti kadın öyle deyince :)

şuanda sen kaç beden oldun valla ben 300 cc den falan anlamıyorum açıkçası beden olarak biliyorum. senin resmin var mı bakma imkanım varsa baksam..... Birde benim görümcemde silikon yaptırdı onunkiler çok ayrık duruyor seninkide öyle mi yada yaptıran diğer arkadaşlarda bu konuya cevap verirse sevinirim. Ben ayrık dursun istemiyorum.

canım benım demek düğün hazırlıkları başladı yavas yavas.kız nıye utanıyorsun.senın ciciler o kadar dagol duruyor ki kimse anlayamaz valla:KK34:

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.... Önümüzdeki hafta pazartesi silikon taktırıyorum ve iş yerime ne diyeceğimi bilmiyorum bi fikri olan var mı? doktorum 10 gün dinlenirsen daha iyi olur dedi o yüzden geçerli bi hastalık bulmam lazım. yarın kontrole gidiyorum işyerime göğüsümde ağrı var şişkinlik var dedim ama devamını nasıl getireceğimi bilemiyorum.

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.... Önümüzdeki hafta pazartesi silikon taktırıyorum ve iş yerime ne diyeceğimi bilmiyorum bi fikri olan var mı? doktorum 10 gün dinlenirsen daha iyi olur dedi o yüzden geçerli bi hastalık bulmam lazım. yarın kontrole gidiyorum işyerime göğüsümde ağrı var şişkinlik var dedim ama devamını nasıl getireceğimi bilemiyorum.

Canım yıllık iznin bitti mi?Hastalık yalanlarını ben pek sevmem genelde,tatil yalanları daha güzel:KK53:

bende haftaya pazartesi ameliyat olcam 22-23 ekimi izin aldım bayramda dinlenirim diye düşündüm, doktorun kim kac cc olcak hangi yöntem ben kas altı dual plan ne demekse 250 ya da 300 cc olcak biraz büyük istiyorum dedim ameliyat sırasında deneyip bakcakmıs genc bir doktorum var umarım şu ergenlik çağında kalmıs göğüslerimden kurtulurum

bende haftaya pazartesi ameliyat olcam 22-23 ekimi izin aldım bayramda dinlenirim diye düşündüm, doktorun kim kac cc olcak hangi yöntem ben kas altı dual plan ne demekse 250 ya da 300 cc olcak biraz büyük istiyorum dedim ameliyat sırasında deneyip bakcakmıs genc bir doktorum var umarım şu ergenlik çağında kalmıs göğüslerimden kurtulurum

şimdiden hayırlı olsun canım.umarım istedıgın cicilere kavusursun.iyi düşün tasın sonra pişman olma canım:KK34:

ben 22 ekimde ameliyat oluyorum yuvarlak protez 250 cc kullanacağını kas altına yerleştireceğini söyledi daha büyük kullanamayacağını derimin çok ince olduğunu söyledi, birde benim göğüslerim ciddi şekilde küçük ve 2 göğüsümün büyüklüğü birbirinden çok farklı bu yüzden bu şekilde bi ameliyat gerçekleşecek. umarım çoook güzel olur.Pişman olmaktan korkuyorum..

X