- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
-
- Konu Sahibi bilgezaman
- #1.401
ciddimisin hayirli olsun canim :) bol bol dokturursun artik :) nisan albumu yap
heyecansız olur mu hiç tatlımher şey gönlünce olsun bademim. ayrıntıları heyecanla bekliyor olacağım. biliyorsun :112:
bu arada çok çok tebrikler bademcimm allah tamamını erdirsin mutluluklar
Tebrikler bademcim superbi haberbuuuuu...
Canım benim,hayırlı uğurlu olsun,bundan sonrası yokuş aşağı :) Yani evlilik kararından sonrası patır patır gidiyor,bir bakkmışsın evlisin :)
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN MUTLULUKLAR
ay çok heyecanlıııı :) tebrik ederim şimdiden badem, Allah tamamına erdirsiinnnn :)
allah tamamına erdirsin canım. cok sevindim senin adına. cok mutlu olursunuz insallah.
bademcimm super yaaa dekoltene bayıldımmm vala maşallah nazr değmesinbenim en çok korktuğum şey ayrık durması, senin ki muhteşem ameliyattan önce ayrık olduğunda sorasında da ayrık durur diyolar en çok ondan korkuyorum
bademin albümü yok ki!
fizikdaşımmm nasılsın ya özledim seniiiii görüşemiyoruz hiç, az giriyorsun foruma da. ben iyiyim de seni sormalııııı?
slm bademcim... nişan elbisendeki dekolteni merak ettim... foto varsa bana yollarmısın. buarada sayfama yazdım ama burayada yazayım... 320 cc arion kas zarı altı damla proteze karar verdik :) 1 haftadan az kaldı. haftaya bugün ameliyat olmuş olcam :)))
bebeğim iyim ne olsun öyle vallaha geziniyorum ..nişanlanmışsın hayırlı olsun allah ömür boyu mesut etsin ikinizi cok öptüm ..gelin oldun ha:)
canım demek nişanlandın :)
çok sevindim inan Allah tamamına erdirsin inşallah , bir ömür çok mutlu ve güzel bir evliliğin olur.
Darısı isteyenlerin başına :)
hayırlı olsun badem Allah tamamına erdirsin
slm bademcim... nişan elbisendeki dekolteni merak ettim... foto varsa bana yollarmısın. buarada sayfama yazdım ama burayada yazayım... 320 cc arion kas zarı altı damla proteze karar verdik :) 1 haftadan az kaldı. haftaya bugün ameliyat olmuş olcam :)))
bademin yerine yanıt vereyim. bana bişey demez
dekolte yok nişan elbisesinde. kapalı bir arkadaşımız bademim.
Canımmmmmm sana hiçbir şey demem benim sayfam senin sayfan :)
evet bitanemm :)eskiden olsa istemezdim evlenmeyi göğüslerimden dolayı eşim evlendiğinde hayal kırıklığı yaşayacak derdim, ama artık fıstık gibi göğüslere de kavuştuk ertelemeye gerek yok :)
saol bebeekkkkkkk :) göğüsleri de yaptırdık artık tam teşkilat hazırım evlenmyee :)))))))
Canımmmmmm sana hiçbir şey demem benim sayfam senin sayfan :)
bu ara giremiyorum hiç foruma acayip yoğunum yoruldummm vallahi ne zor bir sene bekliyormuş beni yahuu, stajyer öğretmenliğim başladı mesleğimi seviyorummmmm iyi ki öğretmen olmuşum ama çok yoruldum bu hafta :)
yorgunluk.. şimdiden? nedeeen? bu genç yaşta, bu moralle? bebetolarla, fındık fıstık bir burunla? genç yaşta bulunan aşkla?
bir daha böyle sözler duymayayım, hıımmm