- 5 Nisan 2011
- 383
- 191
-
- Konu Sahibi bilgezaman
- #1.381
alemsin :) tabi ki göüreceksin. başka türlü nasıl karar vereceksiniz ki boyuta ve biçime?
Ben de böyle heyecanlı arkadaşlarımı gördükçe kendi halimi hatırlıyorum bu heyecan bambaşka bir şey, biz de merakla bekliyoruz canımm. Anlatırsın bize de gelir gelmez. Ameliyatını 3 d çalışmasından ne kadar sonra olacaksın?
:))) yani şey demek istedim... foto çekince doktorun foto üzerinde oynaması için vakit gerekiyo ya hani... atıyorum bi iki gün sonra gel fotoların uzerinde calısmıs olurum mu diyor yoksa sistemden anında benim gözümün önünde değiştirip bana mı soruyo... mesela ben burun ameliyatı için bi dr.a gitmiştim fotoları çekti. ben dedi fotonun üzerinde oynıcam sonra seni çağırıcam demişti... bu da onun gibi bişi mi acaba diye merak ettim :)))))
15inde 3D çalışma... 24ü ameliyat... ama 24ü pazartesiye geldiği için 25ine sarkabilir. sanırım pazartesi ameliyat günü değilmiş doktorun. ama benim günlerim çok kısıtlı oldugu için. yardımcısı özlem hanımdan rica ettim sormasını. inşallah kabul eder naci bey cünkü 1 gün bile onemli benim için... yani eğer olmazsa 25i kesin olucam bir aksilik çıkmazsa
yok canım. tahmin ettiğin gibi bir şey değil bu 3 boyutlu çalışma. görüntülerinin üzerine, düşündüğünüz boyut ve biçimdeki protezler ekleniyor. hangi protez sende nasıl duruyor anında görüyorsun.
İnşallah canım çıkmaz bir aksilik, çok heyecanlı ya iki hafta sonra göğüslerin çok güzel olacak. Ben kendimi düşündüğümde inanamıyordum şimdi de eski hallerini hatırlamıyorum :)
inşallah cnm 15inde size tekrar yazıcam detaylı
bebişim fizikdaşım naber iki dürtüp cıkayım dedim :))nasılsın bebekim
yarın nişanımmmmm var anam heyecan basıyor beni yahuuu :)
bademcimm super yaaa dekoltene bayıldımmm vala maşallah nazr değmesinbenim en çok korktuğum şey ayrık durması, senin ki muhteşem ameliyattan önce ayrık olduğunda sorasında da ayrık durur diyolar en çok ondan korkuyorum