- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
-
- Konu Sahibi bilgezaman
Burcucum senin şu meşhuur memişlerinin ölçüsünü merak ettim şimdiMeme altı ve meme ucu kaç cm yazarmsn canım
Evet öyle oldu Canım benim için. O kadar müthiş anlatıyorsun ki memişlerimi maşallah.. Bende görmek istedim açıkçası.. Nazar değmesin inşallah.. Maşallah diyeyimde.. :)) Sevgiler..
Canım benim göğüs kafesim çok dar 70 cm göğüs üstü de 89 cm
selamlaaaar,
bu haftasonu ilk kontrolüm vardı ama randevum iptal oldu maalesef(. Barış Bey şehir dışına çıkmak zorunda kalmış, Sevin Hanım'la bu haftaiçi tekrar görüşüp yeni bir randevu ayarlayacağız. Pfff biran önce şu masaj olayına başlasak hiç fena olmayacak, şu hassasiyet beni öldürecek, gerginlik hissetmekten, bütün hareketlerimi kontrol etmekten gına geldi.
bu arada burcunun cicilerine söyleyecek bir çift lafım var; bugüne kadar gördüğüm en güzel ciciler arasındadır kendileri, tek kelimeyle MUHTEŞEMLER!!!!! :))))
Oo ne güzel işte 19 cm çook güzel duruyor :)
selamlaaaar,
bu haftasonu ilk kontrolüm vardı ama randevum iptal oldu maalesef(. Barış Bey şehir dışına çıkmak zorunda kalmış, Sevin Hanım'la bu haftaiçi tekrar görüşüp yeni bir randevu ayarlayacağız. Pfff biran önce şu masaj olayına başlasak hiç fena olmayacak, şu hassasiyet beni öldürecek, gerginlik hissetmekten, bütün hareketlerimi kontrol etmekten gına geldi.
bu arada burcunun cicilerine söyleyecek bir çift lafım var; bugüne kadar gördüğüm en güzel ciciler arasındadır kendileri, tek kelimeyle MUHTEŞEMLER!!!!! :))))
burcu peki öncesinde kaçtı göğüs ölçün şimdi 19 luk bi fark var? bi de bunlar damla mı?
burcu peki öncesinde kaçtı göğüs ölçün şimdi 19 luk bi fark var? bi de bunlar damla mı?
cicim mailine baktım ayrıca cevap da yazdım kontrol et istersen
bide doktorun taktığı sporcu sütyeninin üzerinde 85 yazıyor, herhalde diyorumki benimkiler yumuşayıp oturunca falan 80-b cup yada c cup falan olacaklar, buna da şükür. inşallah c cup olur. gerçi b cup da iyi. a cup'ı bile doldurmayan sütyeni aksesuar gibi süs olsun diye takan biri için acayip büyük bir olay bu :)))
Şu meşhur memişleri bir ben göremedim galiba.. :)))
O meşhuuuuuur göğüsleri bir gör bakalım arkadaşımsın
Canım eminim seninkiler çoooook güzel oldular..Vücutla uyumlu meme güzeldir benim görüşüm ki senin vücudunla uyumunun harika göğüslerinin olduğundan şüphem yok
fotooooooo :)
canım öncesinde de şu kadardı desem yalan olur hatırlamıyorum ki eski halini hiiiiiç :S
bu arada benim protezler damla canım..bugün de yeni bir mezura aldım arkadaştan onla ölçtüm şimdi onla da göğüs altı 70 üstü 88 cm çıktı
cicim mailine baktım ayrıca cevap da yazdım kontrol et istersen
bide doktorun taktığı sporcu sütyeninin üzerinde 85 yazıyor, herhalde diyorumki benimkiler yumuşayıp oturunca falan 80-b cup yada c cup falan olacaklar, buna da şükür. inşallah c cup olur. gerçi b cup da iyi. a cup'ı bile doldurmayan sütyeni aksesuar gibi süs olsun diye takan biri için acayip büyük bir olay bu :)))
Ben bunları görmüştüm önceden.. Hatta resmine yorum bile yapmışım. Allah Allah nasıl oldu bu iş anlamadım.. :)) Neyse... Teşekkür ederim.. Sevgiler canım.. Öpüldün.. :)