badem10 meme estetiği ameliyatı

buradan da yazmak istedim. göğüsler süper burcucum. cesaretle yüklemişsin fotoları, örnek oluyorsun ameliyat olacaklara. onlar adına da teşekkür ederim. sizler ve kk sayesinde kavuşacağım inş ben de bu mutluluğa. iyi ki varsınız kızlar!

Bitaneeeeemmm çok sağol ameliyat olacaklar görsünler ki bu kadar doğal ve güzel olabiliyorlar göğüs büyütme ameliyatı sonrasında..Kimisi sütyensiz belli oluyor mu silikon olduğu falan diye soruyorlardı ben de görüp sizler karar verin dedim.tekrar söylüyorum valla burda benim göğüslerime

aaa bunlar SİLİKONMUŞ DİYEMEZ KİMSE O KADAR DOĞALLAR O KADAR BENİMLER ANLAŞILMASI İMKANSIZ, BEN BİLE UNUTTUM AMELİYATIMI NE AMELİYATI! :))

ahhh yavruuuum sınavlar yüzünden günleri şaşırmış :)) hatırlaıyorum ben de o günlerimi, otomatik makina gibi sürekli ders çalışır okul-ev arası gider gelirdim. şimdiden başarılar dilerim, inşallah hepiciğinden yüksek yüksek puanlarla geçebilirsin şekerim.

evet bugün saat 2'de Barış Bey'in ofisinde olacağım, masaja başlayacağız inşallah. ayy çok teşekkür ederim mesajların için, inan sayende rahatlıyorum, ve herşeye daha hazır hissediyorum kendimi.

supericiğim, geçenlerde buraya da yazmıştım bilgisayarım çöktü diye, meğersem virüs girmiş, format attılar düzelttiler ama asıl problem yani virüsün kaynağı fotoğraf makinemin hafıza kartıymış. en son birkaç resim çektim onları da burcunun mail adresine gönderdim, sonra pörtlemişti bilgisayar, o yüzden o kartı bilgisayara takmaya korkuyorum, bu haftasonu inşallah bilgisayarcıya gidicem, siz getirin kartı temizleriz demişlerdi. temizlesinler bakalım, ondan sonra güzel güzel resimler çekip koymayı planlıyorum :)) bugüne kadar koyamamama sebebim buydu, haftaiçi full çalıştığım için tek boş zamanım haftasonu oluyor böyle işler için maalesef (

bugün öğleden sonrası için işten izin aldım işte, gideyim geleyim sizlere yazıcam yine olup biteni..

superi yaa inşallah ben de senin dediğin gibi o günleri görebilirim, eğer dediğin gibiyse daha da bir mutlu oldum şimdi :))

Sonunda bitti bebeğimm ya kurtuldum şükür ama şöyle diyeyim ben meme ameliyatından çıktıktan sonra bile turp gibiydim her işimi kendim yapabiliyordum ilk günler yatma kalkma desteği dışında tabi..şu an var yaa haşatım çıkmış durumda tabiri caizde kollarımda her gün sayfalarca yazı yazmaktan bitap düştüler..Sanki üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum birkaç güne ancak düzelirim :)) Sınav zamanları böyle oluyor işte bu yorgunluk başka hiçbir şeyde yok ama ya :d onun dışında mutluyum huzurluyum, biraz günleri şaşırdım evet bana bugün cumartesi gibi geliyordu cumaymış :)

Ayy çok heyecanlandım şimdi bakalımm Barış bey'cimmm neler diyecek bugün.Gelişmeleri merakla bekliyorummmmmm.

Dikkat et içindeki resimleri bilgisayarcı görmesin. Bilmiyorum sildin mi ama bilgiler silinse bile geri getirmek mümkün.. Aslında sende halledebilirsin bunu kartı bilgisayarına tak ama hiç açma sonra kart simgesine ters tıkla ve format seçeneğinden kartı formatla.. Bu sadece bir tavsiye ve uyarı Canım..

fizikdaşım sana bişey diyecem her baktığımda o dolmaları gördükce fena oluyorumm bu yapılırmı yavv canım cekiyorrr öldürcenmi sen benii kızDD

fizikdaşım sana bişey diyecem her baktığımda o dolmaları gördükce fena oluyorumm bu yapılırmı yavv canım cekiyorrr öldürcenmi sen benii kızDD

ben de burcucun fotolarını görünce çöktüm. (özellikle kırmızılı, dün gönderdiği) formatlanmam bu yaz olacak.

günaydınlar herkese,

cuma günü gittim şekerler Barış Bey'in ofisine. ilk masajı yaptı, valla korktum tabi profesyonel adam gayet iyi biliyor da, aman dedim, bu nasıl masaj çıkacak bunlar yerlerinden, birşey olmaz sen merak etme dedi. sütyen alabilirsin dedi, tarif etti, tam burcu'cuğumun dediği gibi sütyen tarif etti Sevin hanım da. balenli olabilirmiş, hergün masaj yap, üstüne yatabilirsin, o da masaj yerine geçer dedi. masajı da burcunun tarif ettiği gibi yaptı. :))

haa bir de dikişlerimin üzerindeki bandajları çıkardı, yaklaşık 10 gün falan bekle dedi, sonrası için bant verdi ama medikal birşey, sanırım jel yerine geçiyor. ben her ihtimale karşı da eczaneden scarexjel aldım, bu 10 günlük sürede de onu kullanacağım. bandajları çıkarınca altında az olsa kurumuş kan vardı, duşla banyoyla bununda gitmesini bekle ondan sonra bandı kullan dedi.

tek bir problemim var o da masajı Barış Bey'in yaptığı gibi yapamıyorum, yani masaj yapıyorum ama yalanım yok adamın yaptığı kadar bastıramıyorum, bu da benim beceriksizliğim galiba, ama dediğiniz gibi ilk masaj bile çok farketti, artık daha rahat hareket edebiliyorum. haa unutmadan bide bana evde sütyensiz gez evde çamaşır kullanma sakın dedi, birde 1 yıl boyunca push up sütyenler yasak, sadece çok özel gecelerde takabilirsin, o da eve gelir gelmez çıkarmak kaydıyla hemen dedi, yasak dediyse hiçbirşekilde kullanmam zaten, evde de sütyensiz geziyorum ama bir tuhaf geliyor tabi, eskiden de sütyensiz gezerdim evde ama o zamanlar göğüslerim olmadığı için gayet rahattım, önüm dümdüzdü resmen, ama şimdi hem var hem de biraz sertler, tabi alışmak kolay değil, ama güzel bir duygu :))

herkesin yapısı farklı tabi, aslında ağrım sızım kalmadı ama şunu farkettim, dikiş yerlerim ağrıyacak sızlayacak diye çok hassas davranıyorum, kendi hareketlerimi kendim kısıtlıyorum, annem rahat ol diyor ama elde değil işte, sanırım masajı o yüzden çok iyi yapamıyorum, elimden geldiğince yapıcam işte, hala biraz sertler, ama acele etmiyorum daha 1 ay bile olmadı ameliyat olalı, o yüzden telaş etmiyorum. ama şu kadarını yazayım, ben ameliyat olalı bugün 20. günüm ve diyorumki eğer kas altı olsaymışım hala kendime gelememiş, kolları oynatamıyor olurdum çok büyük ihtimalle. kas zarı altı yönteminin ne kadar doğru hastayı rahat ettiren bir yöntem olduğunu bir kez daha anlamış oldum. krem falan sürebilirmiyim dedim, masaj yaparken kolaylık olsun diye, yağ krem tarzı şeyler sürmen oradaki gergin cilt için iyi olur dedi.

şimdiiii aklıma gelmişken son bir sorum var, takılan silikon protezlerin sertifikaları oluyormuş, aldınız mı yada verildi mi?

canım benim nasılsıııınnnnn.

Masajı Barış bey'in tarif ettiği gibi biraz bastırarak yapmalısın birtanem tabi kendi canını acıtmadan elinden geldiğince yapmaya çalış tabi..Sütyen de almışsındır şimdi ohh ohhh yeni fotoğraf bekliyorum ben amaaaa :)

Tabi ki tatlım zaten artık push up sütyenlere ihtiyacımız da kalmadığı için kullanmaya gerek yook.

Sen ameliyattan çıkıp odana geldiğinde silikon protez kutunu da seninle beraber getiriyorlar onun içinde sertifikası vs her şey duruyor ben kutuları atmıştım ama Barış bey o içindekileri al demişti almasan da sorun değil çünkü hastanede bilgilerimiz kayıtlı zaten canım benimmm

canım çok teşekkür ederiiiim.

o kutuları bize de vermişlerdi, benimkilerin içinde birşey yoktu, ama kenarında etkietler vardı büyük bir sürü şey yazıyordu, zannediyorum orada silikonlarla ilgili herşey yazıyor olmalı. dediğin gibi zaten hiç olmadı hastaneden herşeyimiz var, kayıt tutmak zorundalar zaten.

bu akşam inşallah ilk albümü oluşturacağım, dediğim gibi öyle aman aman sütyenler alamadım, makinem de muhteşem değil ama en azından anlaşılır resimler çekebilirim herhalde. bu arada sana da ayrıca mail atacağım bu akşam şekerim, kontrol etmeyi sakın unutma oldu mu????

Burcucum su_perisi79un memişlerinin güzel olduğuna eminim. Resimleri sabırsızlıkla bekliyorum. Evet 2 ay çabucak geçti, ben de 2 yeni foto koydum bak bakalım değişme gelişme var mı tatlım:)

harika! sütyensiz gezebilmek, hem de iri göğüslerle.muhteşeeeeeem! işte ben de bunu istiyorum delice.
çok güzel anlatmışsın canım. gözün aydın, iyileşiyorsun. ve tekrar geçmiş olsun.

evet yavrucum orda her şey yazıyor hem dediğim gibi ACIBADEM gibi bir hastanede her türlü kayır tutuluyor zaten :)

albümünü heyecanla bekliyoruuuuuummm ve mailimi de kontrol ediyorum canım..Ayyy heyecanlandım çok :)

Çook güzeller canımmm ayy iyice doğallaşmışlar maşallah ya meme arası mesafen de harika ve büyüklük vücudunla süper duruyor..Resimlere de yorum yaptım burdan da söyleyim BA-YIL-DIIIIMMMMMMM! :) su_perisi79 un göğüsleri de harika ben çok beğendim bakalımm ondan da yeni fotoğraflar bekliyorumm Barış ÇAKIR melekleri göstersin kendini de alem HAYRAN KALSIN YAHUUU :)

Burcucum su_perisi79un memişlerinin güzel olduğuna eminim. Resimleri sabırsızlıkla bekliyorum. Evet 2 ay çabucak geçti, ben de 2 yeni foto koydum bak bakalım değişme gelişme var mı tatlım:)

superi tek kelimeyle bayıldım çoook güzel olmuşlar iyi günlerde kullan cicişlerini, muhteşem görünüyorlar, MAŞALLAH, Allah nazarlardan korusun valla,

yaprakcım valla sütyensiz gezmeye alışamadım :)) göğüs olmayınca sütyensiz gezmek farketmiyordu, şimdi onları hissedince bir tuhaf oluyorum valla :)) bu ameliyatın bir güzel yanı her daim dik durmaya alışmaya başladım, doktorum dik dur hem duruşun için, hemde onların güzel durmaları için demişti, aynen uyguluyorum :))

kızlar yaaa resimleri ekleyemiyorum albüm oluşturdum ama boş kaldı, resimlerin boyutu büyükmüş. ilk iş photoshop yükleyip bilgisayarıma resimlerin boyunu küçülteceğim. benim gibi teknoloji özürlü resim çekmeye kalkarsa böyle olur işte (

burcuuuu sana mail atıyorum, bakmayı unutma sakıııın

Ayy bebeğimm ya talihsizlik olmuş resimlerin boyutunu küçültemiyor musun ki acaba???

ben hemen bakıyorum maillerime heyecanlaaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…