- 19 Kasım 2010
- 3.706
- 10
- Konu Sahibi bilgezaman
sevgili cimbom33,
çok teşekkür ederim yazdıkların için. eğer niyetin varsa inşallah sende olursun. sakın acele etme, kafanda iyice kur düşün taşın kararını ver planını yap. geç olsun güç olmasın. eğer ciddi ciddi niyetliysen yani son kararını vermişsen araştırmanı güzelce yap, planlı programlı bir şekilde ameliyatını vakitlice olmaya bak. inşallah gönlünce olur herşey.
burcucum canım,
ayyy çok teşekkür ederim, ne güzel şeyler döktürmüşsün, ne yalan söyliyim, azıcık içim buruktu küçükler diye, ama napiyim artık bu kadar olur max. diyordum, çünkü benim gerçekten hiç yoktu, düze yakındı yani, ee yer yok, bide doktora 310 cc istiyorum diye bayağı ısrar ettim, adamcağız beni doğal dursun 280 iyidir diye ikna etmeye çalıştı ama dinlemedim, daha önce yazmıştım ya, narkozdan kendime geliyorum, kafam bir dünya oradakilere ilk sorduğum kaç cc takıldı sorusu oldu, doktor nasıl taksın 280 cc. dimi benim gibi deliye??? hahahaha :))
ayy canım inşallah dediğin gibi olur, ben ara ara resimlerini çekip göndericem sana, sen yine bir kontrol edip bakıver, noolur noolmaz bilen birilerinden görüş alalım demi?? :))
canım benım kesın karar verdım ama suan bebek düşünüyoruz.burdakı arkadslarda bebek olsun ondan sonra yaptır dedı bana.yoksa sarkma felan olurmus 2.bir amelıyata gırmek zorunda kalabılırmısım.bende bu yuzden erteledım canım sımdılık ama bır an önce olsun bitsin istiyorum artık .