badem10 meme estetiği ameliyatı

Canım benim ne demek burda birbirimize tavsiyelerde bulunacağız tabi ki..Ben sana benim düşüncemi söyledim bir başkası belki kesinlikle ol bu ameliyatı diyecektir..Ama bana göre memeleriniz çok küçük değilse bu ameliyatı olmak SAÇMA.İyi düşünüp doğru kararlar vermeni öneriyorum şekerim

Canım senin ptırcıklar için aileni ikna etmeni gerek yok bence eğer sende de benim gibi deli cesareti varsa bu ameliyatı ailenin bile haberi olmadan olabilirsin..Bu ameliyatı ailemden habersiz olan biri olarak nasıl oluyor diye sorarsan eğer HARİKAAAAA :)

benim pıtırcıklar için de keşke ailemi ikna edebilsem ya offf ben de istiyorum.

Canım şuan göğüs altı ve göğüs üstü ölçün nedir senin?? Boy kilo ve yaşı da eklersen ona göre KENDİ ÇAPIMDA bir değerlendirme yapmak isterim bir de sana sorum şu olacak evlendikten sonra göğüs nasıl büyür? Cinsel ilişki mi büyütüyor göğsü anlamadım ki ben..Bana çok saçma geliyor açıkçası evlendikten sonra göğüs büyürmüş düşüncesi..tamam hamileyken emzirme esnasında göğüsler büyüyor evet ama sonrasında da fıss diye sönüyor diye okudum ben hep..

Oyyy bitanem yaa hiiiiç öyle düşünmedim canım..Sen ne zaman müsait olursan o zaman gönder fotoğrafını tatlım..Bak bakalım benimkilere de zaman içerisindeki değişim hakkında yorumun ne olacak merak ediyorummmm :)

Sevgili bable seni hiç yapmadığım bir şey olduğunu da ekleyerek söyleyim ARKADAŞ OLARAK EKLEDİM...Bu göğüs mevzusu senin kafanı haylice karıştırmış belli..Benim de öncesinde 75 a bile büyük geliyordu inan..Bu ameliyat benim için bir ihtiyaçtı o yüzden oldum..Bak bakalım fotoğraflarıma ve kendi göğüslerinde kıyasla durumu öncesinde benim memelerimin hali gibi senin memelerin şuan muhtemelen..Ben de 175 boy kilom da 60..Ona göre kıyasla işte tatlım..Yardımcı olacaktır fotoğraflar..
75a kullanıyorum. dolgusuz. ama tabi göğüslerim de tam doldurmuyo ya a cup çok kötü.

unutmadan ince yapılıyım zaten biraz narince o yünden çok büyük olmasa da şöyle şu an ki halinden 2 kat daha büyük olsa deli gibi mutlu olurdum :)

Ben mesajına bu saatte cevap yazdığım için iyi akşamlar diyerek başlamak istiyorum :) Ameliyat sonrası acı mı ya da ağrı her neyse ben de olmadı canım..Şöyle anlatayım ilk birkaç gün sıkıntı değil dersem yalan olur..Neden sıkıntı gece çok afedersin lavaboya mı gitmek istiyorum Merveeee diye kızcağızı uyandırıyordum ki beni kaldırsın da lavaboya gidebileyim diye :) Onun dışında öyle ağrı sızı zaten ilk 4 5 gün ağrı kesici kullandığım için hiç hissetmedim..Eşini ikna et biran önce ve araştırmalara başla derim beeeennn

gunaydın kıslarrr,

bende uzun zmandır bu ameliyatı dusunuyorum ama açıkcası korkuyorumda ameliyat sonrası ağrı sızı çekmekten, bide eşimi, ikna etmem lazım once

göğüs altı ölçüm 75 göğüs üstü ölçüm 84 canım. boyum 1.71 kilom 55. fotoğraflarına henüz bakamıyorum sanırım 25 mesaj yazmam lazım önce resimlere bakabilmem için ama az kaldı :) yardımcı olursan çok mutlu olurum sence çok mu küçükler? bana göre limon meme dediklerinden bile yok bende.

canım bana sorarsan aslında çokta küçük değillermiş..benim meme altı ölçüm 70 cm göğüs kafesim baya küçük benim göğüs üstü de 89 cm şuan aradaki fark 19 cm lik te bir memem oldu işte ameliyat sonrası :) 25 msjı doldur da gör bakalım fotoğrafları yorumu sen yap canım..

şimdi bakabildim ben sutyen giysem hayatta böyle durmaz seninkiler gerçekten çok hoş ama benim istediğim az daha küçük olsa seninkinden kafi. ya benimkiler bence ufak hani derler ya avcumun içini doldursun yeter diye keşke kendi avcum değil de şöyle iri yarı basketçi bi adamın elini dolduracak kadar olsaymış.

Bir ben göremedim galiba şu senin meşhur memişlerini :))) Sevgiler canım.. Kendine çok iyi bak..

iri yarı bir basketçinin ellerini dolduracak kadar göğüs müüüüü yavrum o zaman fazla büyük olur bence

Bir ben göremedim galiba şu senin meşhur memişlerini :))) Sevgiler canım.. Kendine çok iyi bak..

Beğenmişsin ama hiç yorum yapmamışsın Canım :)) Güzel ve mutlu bir pazar günü diliyorum sana ve bu formu okuyan herkese sevgiler..

Burcucum senin şu meşhuur memişlerinin ölçüsünü merak ettim şimdi Meme altı ve meme ucu kaç cm yazarmsn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…