- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
-
- Konu Sahibi bilgezaman
Yorum ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim Canım. Dediğim gibi bu konuda kararsızım ve sizlerin yapmış olduğu çok değerli yorumlar bana klavuz olacaktır. Çok teşekkür ederim arkadaşım.. Gerçi Arkadaş değiliz ama, :)) içimden öyle demek geldi Canım. İlgin için teşekkür ederim. Sevgiler..
benim pıtırcıklar için de keşke ailemi ikna edebilsem ya offfben de istiyorum.
annem ne gerek var ben de evlenmeden önce seninkiler kadardı der hep şimdi gerçekten ideal ölçüde annemin göğüsleri ama bana göre benimkiler oldukça küçük. babama söylemeye çekiniyorum açıkcası erkek arkadaşıma da sordum o da ben memnunum sakın yaptırma diyo ama işte nedense bi tek ben memnun değilim. bi de yakın zaman önce bi göz operasyonu geçirdim o yüzden bizimkiler artık ameliyat lafı duydukları an bulundukları ortamı terkediyorlar :)
iremx bence iyice düşün taiın karar ver, gerçi gerekli görüyorsan hiç düşünmeye bile gerek yok sadece ayarlamaları yapman lazım :)) araştırmanı iyice yap, daha doğrusu aynanın karşısına geçince bak bakalım gördüğün görüntüden memnunmusun değil misin? eğer memnunum diyorsan bıçak altına yatma tabi, çünkü insan özellikle ameliyatın ertesi olan ilk 2 gün çektiği ağrılar sıkıntılar, narkozun etkisi vs. pişman olup demoralize bile olabiliyor. bunlara hiç gerek yok, ama çok isteyerek olabilirsan vız geliyor sadece ayy biran önce ilk ayını doldursa diye hevesle bekliyorsun.
sonuçta bu bir ameliyat bugün oldum yarın iyileştim diye birşey yok, kendine dikkat etmen gereken bir süre olacak.
babble, inşallah aileni ikna etmeyi başarabilirsin. aile konusunda ben hiçbir zaman yorum yapmam, çook eskiden annem de duyduğu anda gerisini dinlemezdi, sırf estetik için ameliyat masasına yatmanı kabul etmiyorum imkansız derdi. tabi aradan seneler geçince, zamanla çektiğim sıkıntıları kendimi ne kadar üzdüğümü görünce kabullenmeye başladı, hatta şimdi ameliyattan sonra keşke geçmişte seni engellemeseymişim, kendini üzmeye değeermiymiş bile dedi. ama işte geçip giden zaman oluyor. neyse zararın neresinden dönsek kardır diyorum bende :))
burcucum canım, bu mesajı şirketten yazıyorum, sabahın köründe geldim kimsecikler görmeden yazıyorum. demiştim ya sana evdeki bilgisayar sorunlu diye iyice göçtü, senin gönderdiğin resimleri de noolur noolmaz diye şirketten açmak istemedim. bu haftasonu babamı ikna ettim bilgisayarı götürüp format attırıcaz, sonrasında hem evden girer bakarım, hem de kendi resmimi gönderirim sana. söz veriyorum göndericem. yani bana gönderdiğin maile henüz bakmadım, açmıyorum o mail adresimi nooolur noolmaz. haberin olsun yani. sonra bu kız gördü de cvp vermiyor mu diye düşünme sakın canım. sadece bir kazaya kurban gitmek istemiyorum.
75a kullanıyorum. dolgusuz. ama tabi göğüslerim de tam doldurmuyo ya a cup çok kötü.
unutmadan ince yapılıyım zaten biraz narince o yünden çok büyük olmasa da şöyle şu an ki halinden 2 kat daha büyük olsa deli gibi mutlu olurdum :)
gunaydın kıslarrr,
bende uzun zmandır bu ameliyatı dusunuyorum ama açıkcası korkuyorumda ameliyat sonrası ağrı sızı çekmekten, bide eşimi, ikna etmem lazım once
Sevgili bable seni hiç yapmadığım bir şey olduğunu da ekleyerek söyleyim ARKADAŞ OLARAK EKLEDİM...Bu göğüs mevzusu senin kafanı haylice karıştırmış belli..Benim de öncesinde 75 a bile büyük geliyordu inan..Bu ameliyat benim için bir ihtiyaçtı o yüzden oldum..Bak bakalım fotoğraflarıma ve kendi göğüslerinde kıyasla durumu öncesinde benim memelerimin hali gibi senin memelerin şuan muhtemelen..Ben de 175 boy kilom da 60..Ona göre kıyasla işte tatlım..Yardımcı olacaktır fotoğraflar..
göğüs altı ölçüm 75 göğüs üstü ölçüm 84 canım. boyum 1.71 kilom 55. fotoğraflarına henüz bakamıyorum sanırım 25 mesaj yazmam lazım önce resimlere bakabilmem için ama az kaldı :) yardımcı olursan çok mutlu olurum sence çok mu küçükler? bana göre limon meme dediklerinden bile yok bende.
şimdi bakabildim ben sutyen giysem hayatta böyle durmaz seninkiler gerçekten çok hoş ama benim istediğim az daha küçük olsa seninkinden kafi. ya benimkiler bence ufak hani derler ya avcumun içini doldursun yeter diye keşke kendi avcum değil de şöyle iri yarı basketçi bi adamın elini dolduracak kadar olsaymış.canım bana sorarsan aslında çokta küçük değillermiş..benim meme altı ölçüm 70 cm göğüs kafesim baya küçük benim göğüs üstü de 89 cm şuan aradaki fark 19 cm lik te bir memem oldu işte ameliyat sonrası :) 25 msjı doldur da gör bakalım fotoğrafları yorumu sen yap canım..
canım bana sorarsan aslında çokta küçük değillermiş..benim meme altı ölçüm 70 cm göğüs kafesim baya küçük benim göğüs üstü de 89 cm şuan aradaki fark 19 cm lik te bir memem oldu işte ameliyat sonrası :) 25 msjı doldur da gör bakalım fotoğrafları yorumu sen yap canım..
şimdi bakabildim ben sutyen giysem hayatta böyle durmaz seninkiler gerçekten çok hoş ama benim istediğim az daha küçük olsa seninkinden kafi. ya benimkiler bence ufak hani derler ya avcumun içini doldursun yeter diye keşke kendi avcum değil de şöyle iri yarı basketçi bi adamın elini dolduracak kadar olsaymış.
Bir ben göremedim galiba şu senin meşhur memişlerini :))) Sevgiler canım.. Kendine çok iyi bak..
iri yarı bir basketçinin ellerini dolduracak kadar göğüs müüüüü yavrum o zaman fazla büyük olur bence
Bir ben göremedim galiba şu senin meşhur memişlerini :))) Sevgiler canım.. Kendine çok iyi bak..
Benim meşhuuuur memişler miii :) bildiğin meme yavruşum ha tabi dolgun diri ve seksi bunu da eklemek lazım yaniiii
Benim meşhuuuur memişler miii :) bildiğin meme yavruşum ha tabi dolgun diri ve seksi bunu da eklemek lazım yaniiii
Peki öyle olsun bakalım Canım.. Çok gizemli bir hal aldı memişlerin Canım. Görmesem de olur yani.. :))) Gizemi bozulmasın... :)
özgüven tavan yapmış ne güzellllllllllllllllllllllllllllllllllllll :)
Ayyy dimi yaaa çoook gizemliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)