bugün kanalları gezerken kanal 7 de ferıdun kunak ın sunduğu programı bı 5 dk yakaladım.tam da bizim konumuzdu.az bşiey dinleyebildim,geç kalmışım.diyor ki bu görüntü bozuklukları genelde kaslara dengesiz yük birikmesi ile oluyor. eger ki parantez şeklinde ise ayakkabının içine ayak tabanınızın sağ tarafına bi parca bisey koyun.yükü dengeleyin.parantez bacaklara dışarıdan tedavi uygulanıyormuş.eger ki parantez değil de carpık ıse o zman bacakların içine o topu yerleştırıp sıkmak gerekirmiş.
yine forumda bi alet görmüştüm ben unuttum adını şimdi bu bacak bozuklukları için .99 tl di fiyatı.onun yerine tülbentle sıkıca bacaklarınızı sarın diye bi fikr üretilmişti.sıkıca baglayın bacaklarınızı tülbentle sorun olan yerden .bunu a deneyebilirsiniz arkadaslar içimde kalmasın,paylasayım dedim.herkes faydalansın maksat :) ben bi kere denedim sadece tülbent olayını sanki işe yaracak bir sey gibi duruyor ama hareketsiz öylece kalmak zorladı beni .belkı yatarken yapılabilir .
güzel bacaklarımız olması dileği ile... mutlu mutlu günler:)
o şekilde ne kadar kalması gerekiyormuş peki evet bende gördüm onu forumda ama bir de sanırım burda yokmuş o yine netten alınması gerekiyor bir de o feridun kunak ın sitesine de baktım ben daha önceden çarpık bacakları ameliyatsız düzeltiyormuş ama ankarada :/