• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte bel, kuyruk sokumu, bacak ağrısı yaşayan var mı?

Ayysssko

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2023
719
191
23
25
Kızlar 10.haftama girdim. Nerdeyse başından beri kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum artık ovarak uyuyorum. Ayakta fazla kalmıyorum, yorulmuyorum da ama yine de yük taşımış gibi belim. Başlarda korktum hatta düşük falan mı olacak diye şu an alıştım ama hiç geçmek bilmiyor. Hatta son günlerde sol bacağıma da vuruyor ve komple bacağımda ağrı, uyuşma var ova ova duruyorum. Ara ara magnezyum da alıyorum. Parol alıyorum artık çok kötü olunca. Bu aylarda yaşayan var mı? Önerisi olan

Sonuna kadar gidiyor öyle, 30dan güncelleme yapayım uzanıyorum.simdi, ağrılar artarak gidiyor 🤷🏻‍♀️

Sonuna kadar gidiyor öyle, 30dan güncelleme yapayım uzanıyorum.simdi, ağrılar artarak gidiyor 🤷🏻‍♀️
Son aylarda neyse yine bebek büyüyor hacim artıyor da şu an daha kilo farkı bile yokken bu derece bacak ağrısını bel ağrısını anlamlandıramıyorum 🥲 çevremdeki hamileler hiç böyle ağrı yaşamadı onun için bana hep bi sorun var gibi geliyor

Olur normal vücutta her şey çıkabiliyor. Magnezyum a devam aynen

Son aylarda neyse yine bebek büyüyor hacim artıyor da şu an daha kilo farkı bile yokken bu derece bacak ağrısını bel ağrısını anlamlandıramıyorum 🥲 çevremdeki hamileler hiç böyle ağrı yaşamadı onun için bana hep bi sorun var gibi geliyor
Başından beri böyle, kramp ağrı ozellikle ani hareketlerde daha acılı oluyor, yavaş tempo yueuyusler yap biraz rahatlatır

bende de cok yoğundu. 25.haftadan sonra magnezyum aldım ve ciddi miltarda azaldı. su an 3 ay oldu doğum yapalı ve ara ara o ağrı yine oluyor 😟

bende de cok yoğundu. 25.haftadan sonra magnezyum aldım ve ciddi miltarda azaldı. su an 3 ay oldu doğum yapalı ve ara ara o ağrı yine oluyor 😟
Nasıl bi ağrıydı sizinkii nerelerde oluyordu? Bu arada tebrik ederim çocuğunuzu kucağınıza almışsınız💜 sağlıkla büyüsün

Nasıl bi ağrıydı sizinkii nerelerde oluyordu? Bu arada tebrik ederim çocuğunuzu kucağınıza almışsınız💜 sağlıkla büyüsün
kuyruk sokumundan bacağa doğru oluyordu. bacağımı hateket ettirdiğimde bile kuyruk sokumum ağrıyordu. uzandığımda kalkmakta cok zorluk cekiyordum. sanki bıcıklanmışım ordan gibi hissedidiyordum 😂😂
ben doktoruma sorduğumda siyatik demişti bana. su an da fazla kilom olduğu için ağrının devam ettiğini düsünüyorum 🥲 ama dediğim gibi magnezyum iyi gelmişti bana

kuyruk sokumundan bacağa doğru oluyordu. bacağımı hateket ettirdiğimde bile kuyruk sokumum ağrıyordu. uzandığımda kalkmakta cok zorluk cekiyordum. sanki bıcıklanmışım ordan gibi hissedidiyordum 😂😂
ben doktoruma sorduğumda siyatik demişti bana. su an da fazla kilom olduğu için ağrının devam ettiğini düsünüyorum 🥲 ama dediğim gibi magnezyum iyi gelmişti bana
Gerçekten aynı şeyleri yaşıyoruz 🥲 siz yolu bitirmişsiniz şükür darısı bana 💜

Back
X