Bacaklarını İnceltmek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar,

Aranıza yeni katıldım. En büyük derdim kalın bacaklarım. 158cm boy ve 42 kiloyum. Dışarıdan gören herkes ne kadar zayıf olduğumla ilgili yorumlar yapıyor ancak bacaklarım sanki benim değilmiş gibi. Evet olay genetik aslında, annemle aynı bacak ölçülerim var. Ne yaptıysam olmadı. Estetik ameliyatı da düşündüm ancak aylarca rapor alıp evde dinlenme şansım yok.Konu başlığı altındaki tüm yorumları okudum. Herkes başladı sanırım platese:)Evet tahmin ettiğiniz gibi ben de başlıyorum. Hepsiburada'dan ürünleri buldum sipariş vereceğim az sonra. İşe yarar mı bilmem, ama bunu da denemeden geçemeyeceğim. Hadi bakalım hayırlısı....

Demdedideme, rumuzuna uygun bir şey söyleyeyim sana, bana "demedi" demezsin sonra

estetik hiç düşünme bile.

niye diye soracak olursan: ben de tıpatıp senin gibiyim, hatta boy ölçülerimiz bile aynı. ben 43 kiloyum ama bacaklarım aynı seninki gibi. bir yıl önce artık fenalık geldiğinden her yolu araştırmaya başladım..estetik operasyon için bir plastik cerrahtan fikir aldım. Allahtan doktor ahlakı olan bir insandı da sırf para kazanmak için bana umut vermedi. bana dedi ki "bacak inceltme operasyonu Türkiye'de yağ alınarak yapılıyor. ancak yağ alınırken yağlı dokuya çok yakın olan sinirler zarar görebiliyor. o yüzden ben hiç tavsiye etmiyorum. çok riskli bir operasyon ve zaten artık yapmıyorum da"...

konuyla ilgili araştırma yaparsan bir de "radyoaktif dalgalarla bacak inceltme" işlemi yapıldığını göreceksin. ben estetik operasyon işi rafa kalkınca buna yöneldim ve bunu da yine dalında uzman bir plastik cerraha sordum. o da dedi ki: "bu uygulama başlangıçta çok umut vaat ediyordu, ancak yıllar içinde tecrübe ettik ki, en az 4-5 seans yapmak gerekiyor ve ne yazık ki uğraştığına değecek bir sonuç da almıyorsun..gerçi hala sanki çok iyiymiş gibi pazarlanıyor ama ben hastalarıma yapmak istemiyorum, ille de ısrar edenlere uyguluyoruz, zaten onlar da sonuçları görünce ve değmediğini görünce vazgeçiyorlar".

peki ne yapcaz dersen: ben 7 aydır fiilen uğraşıyorum,pilates yapıyorum,cardio yapıyorum. pilates tek başına yeterli olmuyor. pilatesle kaslarını toparlıyor ve şekle sokuyorsun ama yağ birikimi varsa (ki bizim bacak bölgemizde birikmiş yağlar), bu yağları da yakacak bir şeyler yapman gerekiyor. bunun için de kesinlikle cardio şart: koşabilirsin, bisiklet çevirebilirsin..ben eliptik bisikletle çalışıyorum ve bariz fark hissediyorum. bacaklarının dizden yukarıdaki kısmı inceltmen %100. ama sabır gerekiyor unutma. öyle 2-3 haftada sonuç bekleme ve asla bırakma. herkesin vücut tepkisi farklı, yağ hücreleri farklı, metabolizma yağ yakma hızı farklı. ben ancak 5 ay sonra farkı görmeye başladım. hala da uğraşıyorum. ama en azından sağlıklı bir şeyler yapıyorum.başladığımdan beri 1 kilo bile vermemiş gözüküyorum tartıya göre ama eskisine göre çok daha farklı gözüküyorum ve pantolonlarım hep bol geliyor. ama benim işin kötüsü dizden aşağıdaki kısmın, yani baldır kısmım da kalın ve o kısım ne yazık ki etkilenmemiş gibi gözüküyor. gerçi bir yerde okumuştum, kasların da incelebileceği söyleniyordu. hala umutla spora devam ediyorum. bu günden itibaren spining derslerine de katılacağım. bakalım bir de onu deneyeyim

Merhaba sevgili Cecily....
Bu bölümdeki katkıların ve verdiğin yararlı bilgiler için çok teşekkürler... bu bölümdeki herkes gibi benim de derdim .... kalın bacaklarım ((
Belirttiğin videoları ben de bulamadım... bu videoları indirebileceğim linkleri bana da gönderebilirsen çok sevinirim...
Şimdiden çok teşekkürler....
Deep: Özel mesaj için 100 adetmesaj yazmam gerekiyormuş..ve benim de mesaj sayım yerli olmadığı için burdan yazdım ....

Merhaba yeniden..
Cecily ... sabrın ve özverin için gerçekten seni kucaklamak istiyorum...ayrıca kulladığın sözcükler....uslup ve dahi bir çok şey için de seni kutlamak istiyorum.....çok ama çok teşekkürler.... Ancak baştan beri tüm yazılanlar okudum... bacaklar için olan ( pilates lastiği ile yapılan)hareketleri içeren 132 nolu video "dosya bulunmadı" ibaresi çıktığı için indirilemiyor... benim ricam ... onu tekrar buraya ekleyebilirmisin....

Cecily, bilgiler için çooook teşekkürler, 2 nolu videoyu tekrar ekler misin? Selamlar

Bu bölümdeki paylaşımlar bitmiş galiba..((((......kimse ilgilenmiyorda merak ettim ??????

Merhaba.132 ve 141 no'lu videoları yeniden upload ediyorum.Bir videonun tamamlanması 40 dk sürüyor bu nedenle birincisinin linkini şimdiden vermek istedim.Diğeri de bitince buraya ekleyeceğim.İyi günler:)

/dl/119167970/460b1ef/plus_7.flv.html

Direkt linki verdim ama bir sorun çıktı bu nedenle şu yöntemi kullanabilirsiniz.Upload ettiğim site "hotfile" bu siteye girdikten sonra adres çubuğunun yanına yukarıdaki yazıyı eklerseniz video download sayfası açılacaktır...

Son düzenleme:

Diğer videonun linkini ise;

/dl/119169961/718c00a/plus_8.flv.html

Videoyu indirmek için yine yukarıdaki yöntemi kullanabilirsiniz...

Son düzenleme:
üfff üst baldırlarım çok kalın alt taraf yine ince üstler yüzünden hoş durmuyo pantolonlar

Merhaba Cecily,

Uzun zamandır yazdıklarını takip ediyorum.Herkese yardımcı tavrın beni foruma üye olmam konusunda ikna etti.
Ben de aynı dertten muzdaribim.Umarım tavsiyelerin sayesinde Hepimizin bacakları incelecek

***Bu arada pilates çemberi piyasada nerelerde satılıyor bilgisi olan var mı?Kredi kartı kullanmadığım için internetten alamıyorum..

şimdi kullanımda olmayan bir siteden Mari Winsor'un üste bacak için olan pilates video'sunu indirmiştim ve çok güzeldi gerçekten..

bu bayanın başka videoları olduğunu da biliyorum. abs, upperbody, pilates çemberiyle yapılan çalışmalar vs...ama dediğim gibi o siteye ulaşım artık mümkün gözükmüyor ve o yüzden bu çalışmalara ulaşamıyorum. ne yazık ki bu videolar türkiye'de satılmıyor da.

acaba elinde olan var mı? ya da nerden bulabileceğim konusunda fikri olan var mı?

Çok teşekkürler Cecily.... bunlardan hangisi 132 nolu video acaba???

Rica ederim.Doğrusunu söylemek gerekirse ben uzun süre önce bilgisayardaki videoların isimlerini değiştirdim içeriklerine göre isim taktım mesela karın egzersizlerinin olduğu videoya karın günü adını verdim. Dolayısıyla da 132 ve 141 no.'lu videoların ikisid e bacak egzersizlerini içerdiği için aynı başlık altında kodladım.Demem o ki bu iki video da pilates strecth bandıyla bacak hareketlerini içerir birbirinin aynı sayılır. Yalnız hatırladığım kadarıyla birisinin süresi diğerinden daha uzun. Umarım bilgiler karar vermende yardımcı olur. Kolay Gelsin :)

Teşekkür ederim...ben 142 nolu olanı indirmiştim..ikiside aynı yapıda ise o zaman bu indirdiğim yeterli olacaktır..ben bacak inceltmek için çalışma istiyordum çünkü ...

Tekrar çok sağol yardımların için ....

kalça için olan hareketlerın oldugun lınkler acılmıyor arkadaslar, onca da heveslenmıstımmm yardımcı olabılecek mısınız acabaa :79:

kalça için olan hareketlerın oldugun lınkler acılmıyor arkadaslar, onca da heveslenmıstımmm yardımcı olabılecek mısınız acabaa :79:

Merhaba. Kalça vidoları dahil diğer videoları da daha önce iki kez upload etmeme rağmen linkler siliniyor. Bu nedenle buradan herkese duyurmak isterim ki forumda isimlerini verdiğim videolar sadece örnek niteliğinde yani Ebru Şallı'ya ait tüm videolar hemen hemen birbirinin aynı hareketleri içeriyor. Yapmanız gereken sadece TV8 deki videolara şöyle bir göz gezdirmek genelde programın başında o gün hangi tema işleneceği söyleniyor( yani bugün kalça günü, karın günü vb) ya da seçtiğiniz bir videoyu atlatarak ilerletebilir ve hareketlerin geneline bakıp fikir edinebilirsiniz.
Şimdi rica üzerine (son kez olmak üzere) kalça videolarını bir kez daha upload edip linkleri yenileyeceğim.Herkese kolay gelsin...

Kızlar resmen üst bacaklarımı ve baldırlarımı inceltmek hayalim!:26:En kısa zamanda incelsinler istiyorum.Bana tavsiye edebileceğiniz yöntemler var mı?:84:

Üzgünüm maalesef videoları bilgisayarımdan sildiğim için upload edemiyorum.Ancak bu videoları daha önce yüklemiş olan arkadaşlardan arzu edenler yükleyebilirler.Ancak kimse yüklemese de hevesini kaçıracak bir durum yok emin ol yukarıda yaptığım açıklamada da belirttiğim gibi bu videoların herhangi bir özelliği yok. TV8 internet sitesinden arzu ettiğin kalça hareketlerinin ağırlıklı olduğu bir videoyu rahatlıkla indirebilirsin.
İyi günler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…