Bacaklarını İnceltmek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

o sayfalardakinleri gördüm cecilycim ama sadece izleyebiliyorum onları bilgisayarıma indiremiyorum sanırım ölemi?

Hayır bu bahsettiğim linkler benim şahsen bir upload sitesine yüklediğim videolardan oluşuyor ve sadece indirme yapılıyor.Tam sizin sorununuzu çözecek cinsten...
İyi günler...

Aranıza bende katıldım...
Cecily'cim süpersin valla
Bende bugünden itibaren başlıyorum.

Geçen sene pilates yapmıştım ama sadece topla ilgili egzersiz yapmıştım.

Aslında öyle kalın bacaklarım yok ama sıkılaşmak istiyorum.

Birşey sormak istiyorum fikri olan varsa cevap verirse sevinirim.

Kahve hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hem sıkılaşmaya yardımcı ve antiselülit olduğunu okudum.

Ama bazı sitelerde bunun tam aksi olduğunu söylüyor.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Merhaba.Başlangıçta ister istemez biraz ağrı olacaktır ancak çok yüklenilmediği sürece bu ağrılar dayanılmaz derecede olmaz.İlk olarak bu bölgeleri çalıştırdığınız zaman bir kaç günlüğüne bu bölgelerde sertlik ve kasıntı hissedebilirsiniz ancak (spora uzun süre ara vermedikçe) bu yalnızca bir seferliktir ve bir daha tekrarlanmaz.Bu anlattıklarım herkes için geçerli olan doğal süreçti.
Şimdi sorunuza gelirsek başlangıçta günde 5 dk'dan başlayın ve 2-3 gün bu şekilde kaslarınızı hissederek(bir nevi ısınma süreci olarak düşünün) seçtiğiniz hareketleri yapın.Herkesin vücut yapısının spora yatkınlığı değişken olduğundan eğer rahatsız edici derecede ağrı hissederseniz 1 veya 2 gün ara verebilirsiniz.Eğer vücudunuz herhangi bir tepki vermediyse o zaman yavaş yavaş 10 dk sonra 15 dakikaya çıkabilirsiniz.Bence en doğrusu bu süreçlere kendi yapınızı ve isteklerinizi göz önünde bulundurarak sizin karar vermeniz.Eğer bu şekilde hareket ederseniz bir sorunla karşılaşmayacağınızı düşünüyorum.İyi günler...

Teşekkür ederim. Bugün ilk pilatesimi yaptım, hevesim umarım uzunca sürer. Selamlar

Hayır bu bahsettiğim linkler benim şahsen bir upload sitesine yüklediğim videolardan oluşuyor ve sadece indirme yapılıyor.Tam sizin sorununuzu çözecek cinsten...
İyi günler...

çok teşekkür ederim.zaten hergün düzenli ebru şallı nın 1 ve 2 nolu hızlı platesi yapıyordum.Şimdi bunlar daha etkili olacak çok yardımcı oldun cecily..

Merhaba arkadaşlar
Pilates bandıma kavuştum 2 gün önce ve hemen hareketleri yapmaya başladım günde 1 saate yakın da yürümeyi ihmal etmiyorum
ayrıca pilates çemberi siparişi verdim o da gelicek ama o gelinceye kadar ben pilates topunu bacaklarımın arasına alıp sıkma hareketi yapıyorum öyle bile iç bacaklarım yanıyo çalıştığını hissediyorum
düzenli olarak yapıcam. cecily çok teşekkür ederim sana bu konudaki bütün yazıları okudum bütün videoları indirdim hiç üşenmemişsin hepsini tek tek eklemişsin. gaza geldim sayende kurtulucam fazlalıklardannnnnn

Kahve konusunda fikri olan yok mu?

Merhaba,
Bir bardak kahvenin özellikle kalp-damar sağlığı açısından faydalı olduğunu fazlasının özellikle duyarlı kişilerde çarpıntı ve gastrik ülser yaptığını hatta sellüliti ilerlettiğini biliyorum. Özellikle öğrencilik dönemimden hatırlıyorum, kahveyi eğer şekerli içiyorsan çok koyu kıvamlı kahve bile olsa uyku açıcı etkisi olmuyor. Selamlar

Kahve konusunda fikri olan yok mu?

Cecily hanım,
Dün bir hevesle 141 nolu videoyu, yaptım. Bugün tüm vücudum ağrıyor, sanırım biraz ağır geldi, hareketleri biraz hafifletmeli miyim? Böyle ağrım olursa devam edemiyeceğim. Bir bırakıp bir başlamakta çok etkili olmaz diye düşünüyorum, tüm vücudum çalışmış, çok hammışım, uzun süredir ilk defa spor yaptım.

Merhaba.İlk olarak ağrılar geçene kadar bir kaç günlük ara verebilirsiniz çünkü bu durum önceki mesajımda belirttiğim gibi doğal bir ağrı da olabilir.Kasları dinlendirdikten sonra aynı hareketleri tekrar yapın eğer tekrar ağrı oluşursa bu sefer hareketleri hafifletebilirsiniz.Mesela tüm videoyu yapmak yerine istediğiniz hareketleri seçebilir yada tekrar sayılarını azaltabilirsiniz.İyi günler...

Güzel mesajın için teşekkürler.Umarım hedefine en kısa sürede ulaşırsın...

ne güzel bir topik olmuş böyle bende dün akşam fark ettim bu topiği tam aradığım şey bu gün plates bandımla biraz yaptım ebru şanlının videosundan öldüm yandı bütün kacaklarım resmen ama en komiği yerde yuvarlanan ben :122::122::122::122: ay çok güldümkendime bir ayağımı atıyorum masa bir bacağımı atıyorum koltuk yerlerde yuvarlana yuvarlana bir hal oldum ama çok güzel diyet yapıyorum zaten ihtiyacımda vardı sıkılaşmaya şimdi bende plates halkası alacağım oda çok güzelmiş yanlız yarın daha geniş bir yerde yapacağım platesimi topiği açan arkadaşada teşekürler yardımlarından dolayı :80:

mrb cecile.öncelikle topiği yararlı hale getirdiğin için teşeşkkürler.deneyimlerin bizim için çok aydınlatıcı oluyo..ben ebru şallının kalça çalıştırdığı video yu indirdim fakat çok moralim bozuldu yaparken çünkü kaslarımı çok kontrol edemedim tam olmadı gibi geldi,beceremedim diye düşündüm..yani daha en başından nefes egzersizlerinde bile kendimden emin olamadım.''bu nasıl kaburgayı kapatıyo aşağı itiyo, nefesi nası sırtımda hissedicem yaa''demeye başladım.çok mu evham yapıyorum.yoksa bunlar ilk için normal mi?
onun için pilates bandı almaya karar verdim.bantlar bana bu konuda yardımcı olur mu?yani kaslarımı daha iyi kontrol edebilme ve çalıştırmada
birde pilates bandıyla kalça çalıştıran video hangisi??
ha unutmadan çember de alıcam çember sadece üst bacaklarımı çalıştırıyor.kalçayıda iyi çalıştırmaz mı?

Son düzenleme:
ben de yapıyorum gayet alıştım hareketlere ama merakım şu mesela 3 ay çalıştığımızı düşünelim bu kalça videoları ile vücudu şaşırtmak lazım mı hani değişik hareketler yapıp , eskisi kadar sıkılaştırma olmayabilir mi zaman ilerledikçe aynı hareketler ile ..

Bayanlar paylaşmak istedim pilates ile bacaklarımda 1.5 cm'lik incelme oldu popo ve belden de yaklaşık 3 cm'lik incelme var 1 haftadır yapıyorum daha ve günde 1 saate yakında yürümeyi ihmal etmiyorum bilginize

Merhaba.Öncelikle için rahat olsun telaşlanacak hiçbir şey yok; çünkü tüm bu anlattıkların gayet doğal zamanla vücudun hareketlere alışacak ve kaslarını verimli bir şekilde kontrol altına alabileceksin bunun için yalnızca sabırlı ve azimli olmalısın.
Pilates bandı kaslarını daha etkili çalıştırmanı sağlar.Pilates bandının sağladığı direnç sayesinde yaptığın hareketlerde daha fazla güç harcarsın böylece daha fazla verim elde edersin.Pilates bandının bacak ve basen hareketlerinde kullanıldığı videoları sayfa 34 teki 5-6 mayıs ve 21 nisan isimli linklerden bulabilirsin ayrıca stretch bant ile kalça hareketlerinin gösterildiği bir başka videonun linkini aşağıda veriyorum.

Kalça bölgesini sıkılaştırmak için lastik bant nasıl kullanılır? - UZMANTV

Pilates çemberi kalça kaslarını da çalıştırır böylece kalça ve basendeki yağları yakabilir ve sıkılaşma saylayabilirsin.Pilates çemberi hareketlerinin bulunduğu videodaki ilk harekette kalçayı yerden hafif kaldırdığın zaman bele yüklenmemek için kalçayı sıkmalısın ve bu şekilde açma-kapama hareketlerini yaptığında kalçanda yağların yandığını hissettiren bir yanma yaşarsın.Zaten bacak hareketleri genelde kalça ve basenle bağlantılıdır.Demek istediğim tek bir hareketle bir kaç kas grubunu çalıştırman mümkün zaten pilates genelde bu şekildedir.Tek yapman gereken kasları sıkmak ve çalıştığını hissetmek kısacası her şey senin çabana bağlı sen ne kadar çok çabalarsan o kadar hızlı ve etkili sonuç alırsın.Ne demek istediğimi işin içine girdiğin zaman gayet iyi anlayacaksın merak etme:)
Kolay gelsin...

benim sorunum bacaklarımın yapısı kalın ve hoş görünmüyo nasıl incelir yada incelirmi merak ediyorum dıştan sürülerek incelten bitkisel formül varmı lütfen bu sorundan kurtulmak istiyorum

Kahve ve uyku konusundaki yazınızı uyarmak istedim, bu durum herkes için geçerli değildir, bir kişi bol sütlü ve bol şekerli bir kahveyle bile anında uykusunu kaçırabilirken başka bir kişi de şekersiz sütsüz sade kopkoyu bir kahveyi içip uyuyabilir, bazılarının beynine uyanıklık alarmı çalar bazılarını da etkilemez hatta bazılarının da uykusunu getirir. Tabii her şeyin fazlası zarar. Ödeme, selülite, sinire neden olur suyunu çıkarma durumlarında, ama bi insanın 90 yaşında hafızasının hala 20 yaşındaki gibi çalışmasına da yarar. Selülite neden olmasının yanı sıra masajı ile selülit gidermek için de kullanılır. Günde iki fincanı aşmamak şartı önemli. Aslında günde bir bardak içip vedalaşmak lazım.

bende umarım yarın salona kaydolabilirsem pilatese başlıyorum, benim sorunum diz içi yağlanması, ellimle o tarafı içe itince gayet düzgün görünüyo bacaklar ama bırakınca diz bölgem l) (l bu şekilde oluyo, o yüzden herangi bi çarpıklık olmadığına kanaat getirdim kendi çapımda bakalım o bölgeyi eritebilcekmiyim:/ biraz moral verin bana taktım buna iyice:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…