Bacaklarını İnceltmek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

merhaba arkadasım aynı sekilde bende plates yapıyorum benim göbek ve bacak problemim var 2hafta içersinde etkisini gösterdi tv8de hergün ebru sallıyla saat 10.30 yapıyorum üye olmana gerek kalmıyor bile cidiyim sizede tavsiye ederim

Merhaba.Sizinkine benzer bir soruyu daha önce cevapladığım için mesajımı yukarıda alıntı ile belirttim.Yukarıdaki yöntemi kullandığınız vakit videoların eskisinden daha hızlı bir şekilde indiğini görebilirsiniz.İyi günler...

bende 127 noluya kadar var bundan sonrasının linki sende varmı cecily rica etsem varsa bana verebilirmisin.Birde bu 17 noluya kadar ne için oldukları yazmıyor acaba sende hangi video neye ait olduğuna dair bir döküman varmı yardım edersen çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler..

iki defa kopyala-yapıştır yapmama rağmen link olduğu gibi çıkmıyor, yapamadım, kusura bakmayın

Cecily hanım,
Verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ediyorum, yazılarınızı okudum. İlk defa bu tür bir egzersiz yapıcam, bacaklarım yağlı, ilk aşama için hangi aleti "Pilates Çemberi" veya "Thigh Master"'mi almalıyım.
İkinci sorum, kollarım çok güçsüz ve kassız, hafif sayılabilecek yüklerde bile kolum kopuyor, zorladığım için omzumdan bir ameliyat geçirdim,1 yıl oldu, ağrı olacak diyede korkuyorum, bana rica etsem kol hareketleri için video önerir misiniz? Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Selamlar.

cecily 5 şubat videosu kaç nolu video oluyor?

Merhaba.Tv8 internet sitesini yenilemeden önce videolar sayıları ile değil tarihleri ile sıralı bir şekilde sitede mevcuttu.Yani o zamana göre eski tarihli kalan videolar rakamla(örneğin 212,213,214 vb.) yenileri ise yine sırasıyla tarihleri ile adlandırılırdı.Şimdiki sitede ise her şey karmakarışık, tüm düzeni değiştirdiler.Bu nedenle benim verdiğim video bilgileri eski sisteme ait olduğundan sorduğunuz sorudaki videonun sayısal karşılığını maalesef bilemiyorum.
İyi günler...

Merhaba.Bende yalnızca burada paylaştığım ve birkaç ilave pilates videosu mevcut.Hemen her videoda birbirinin aynı hareketlerin farklı sıralarla verilmesinden dolayı ben hepsini indirmedim.Videoların içerikleri maalesef videoyu açtıktan sonra belli oluyor.Genelde Ebru Şallı videonun başında o gün yapılacak hareketler hakkında bilgi veriyor(bugün karın günü, kalça günü vb diye) eğer bir şey söylemezse o gün tüm vücudu çalıştıran karışık hareketler yapabiliyor(Pilates Plus ismi de kullanılıyor bu durum için)İyi günler...

Merhaba.Bacak bölgesi için ilk aşama da "Thigh Master" almanız daha uygun olur.Çünkü "Thigh Master" "Pilates Çemberi"ne oranla daha az güç gerektiriyor ancak emin olun oldukça etkili sonuçlar veriyor.Eminim her iki egzersiz aletine sahip olanlar bu konuda bana hak vereceklerdir.Kol egzersizleri konusunda gerekli bilgi ve video linklerini size özelden daha sonra göndereceğim.
İyi günler...

çok teşekkür ederim ozaman bana 141 nolu video linkini verebilirmisin..Bana iç bacak ve karın için lazım..sizin dediğiniz idm yiindiremedim o yüzden alamadım tv8den..
İlginiz için teşekkür ederim tekrardan...

Cecily hanım
Bugün itibariyle bacak ile ilgili üç aleti (Bant, Pilates Çemberi, Thigh Master'i) aldım. Vakit buldukça hareketleri yapmaya çalışacağım. Çok teşekkür ederim, selamlar.

Merhaba.141 no'lu videonun linkini bu forumun 36. sayfasında vermiştim hala çalışır durumda.Videoyu bu link üzerinden indirebilirsiniz.Karın hareketleri için de ayrıca 34. sayfadaki "Karın Günü Videoları" başlıklı iki linkten yararlanabilirsiniz.İyi günler...

Mesajınızı aldım, değerli zamanınızı ayırdığınız için tekrar çok teşekkür ederim.
Siz bu konudaki profesyonelliğinize ve iyi niyetinize dayanak bir soru daha soruyorum.Uyluk içi ve arkası ile ilgili videoları ilk aşamada kaç dakika yapmalıyım, çok hamlamak ve ağrı çekmek istemiyorum. Selamlar

o sayfalardakinleri gördüm cecilycim ama sadece izleyebiliyorum onları bilgisayarıma indiremiyorum sanırım ölemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…