- 21 Kasım 2010
- 447
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar aynen sizler gibi yıllardır bacak bölgesinden sorunluyum. Bu forumu okuyunca çok heveslendim. Bugün ve yarın akşama kadar çalışıyorum ama cuma günü ilk işim gidip bütün pilates araç-gereçlerini toplamak olacak. Cecily yardımların ve bitmek bilmeyen sabrın için teşekkürler. Nisan ayından itibaren başlayacağım sonuçları size bildiririm. Hadi bakalım hayırlısı
benim ayak bileklerim ve baldırlarım kalın biraz. sinir oluyorum yağları alabiliyorlarmış sanırım ama ben pek cesaretli değilim o konularda
Merhaba.132 ve 141 no'lu video linklerini özel mesaj kutunda bulabilirsin; Herhangi bir aksilik çıkarsa bildirmen yeterli.İyi akşamlar...
Canım banada atar mısın rica etsem,ben de yapıcam çok heyecanlıyım.
Cecily merhaba birsey sormak istiyorum. Ben pilates bandini cevremdeki merkezlerde bulamadim onun yerine pilates cemberi aldim. Pilates bandi ile yapilan tum hareketleri cemberle yapabilr miyim yoksa pilates bandi da almam gerekir mi? Tesekkurler
ebru şallının kendi sitesi var ebru şallı tan diye girerseniz bulursunuz.bütün videolar var orda
ben ne yazıkki pilatesi hergün yapamıyorum ağrım oluyo
1 gün yaptıysam 2gün dinleniyorum
yani toplamda 3gün fln yapabiliyorum
yinede faydası olurmu?:26::26:
yapma yaa ben de çemberi kullanırım hep bacaklarımdaben de plates çemberiyle incelmiştim, şimdi bıraktım tabi eski haline döndü,
ama eşim dedi ki, o çember sert olduğu için kas yapar, incelir gibi olsa da, kas yapar kalınlaştırır..
korktum ben de
tekrar yapmaya başlayacaktım. ???