Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkeze merhaba arkadaslar plates gercekten muhtesem bı spor..bı aydır yapıyorum ve gozle gorulur,elle tutulur derece erıdım,sıkılastım..Yanlız ben tv8den vıdeo ındıremedım bı turlu uyede oldum halbukı..ındırebılırsem usb alıp,tv den yapmak ıstıyorum..nasıl ındırıldıgını bılen varsa ltfn detaylı anlatırmı? Sımdıden tsk.ederım
ben de bi ara başlıcaktım hevesim vardı ama sonra kaçtı çember almak istiyodum onu da alamadım hepsi buradadan sadece kredi seçeneği bana uygundu ona da annem müsade etmiyo güvenli değil diye ama bu sefer bacaklarımı çok kafaya takmaya başladım üstelik bu şekil bozukluğu yalnızca bende var gibi
diğer arkadaşlarımın hiçbirinde böyle bi sorun görmedim
üst bacaklarımın içe bakan kısımları çok kalın hem de acayip derecede farkediliyo
alt bacak çok ince üste doğru öyle bi kalınlaşıyo ki resim bulabilirsem göstericem
korkutmak gibi olmasın ama alt bacak kalınlığı benim bildiğim genetik...ne kadar zayıflanırsa zayıflansın istenilen kadar incelmiyor :1no2:....
aynen öyle canım kaktılıyorum bir ara çok zayıflamıştım artık kaburgalarım sayılıyordu hatta annem ölücem diye ama bacaklarım yhala kalındı
bende siteyi takip edenlerdendim bide üye oldum ama sırf burdaki yardımlarınız için
herkese teşekkür ederim. Özelliklede cecely'ye.
ama bir sorum var. Benim okulum var hafta içi 15-30 dakika gibi bir sürede yapabiliyorum. Sizce yeterli mi? Vede kaç gün gibi bir süre zarfında bacaklardaki incelme sağlanabilir?
şimdiden herkese teşekkürler
ben de başladım yapmaya
ama şöyle bişey var çok titiriyo bacaklarım size de oluyomuydu
cecily neye dikkat etmem gerekiyo özellikle bu çember hareketlerinde?
selammm bende kendi halimde bişiler yapmaya çalışıyorum kızlar
zıplıyorum bacaklarımı sallıyorum makas hareketleri falan ama bişi sormak istiyorum benim bacaklarıım vıcık vıcık sertleşmesini istiyorum yaz kapıya dayanıyor. Mesele şirkette 1000 adım yürüyorum normal yürüdüklerim hariç. otururken bacaklarımı açık kapatıyorum popomu sıkıp bırakıyorum, akşam eve gittiğimde zaten hareket halindeyim bebeğim var onunla oynuyoruz yemek iş. birde spor yapıyorum 10 dakika falan ama sanki değişen bişi yok offf yaaa nefret ediyorum bacaklarımdan çalışmadan önce çok zayıftım bebeğimle 54-55 tim şimdi 60 kiloyum sabahları bir açma öğlen ya elma ya simit yada light mısırlar varya onlardan yiyorum akşamları işte bazen geç yiyorum o kötü.. banada bir yardımmmmmm