Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi hoşta, hani etkinliğinide hep duyarım ama yazıkki kadköyde ((( avrupa yakasındayım, mutlaka burdada vardır ama bilmiyorum (Arkadaslar size radyo frekansi oneriyorum, evet radyo frekans biraz tuzlu olabilir ancak sonuclari muhtesem, piyasada olan kremlerle bu cihazin yaptikalari malesef gerceklesmiyor, benim gittigim merkezde super bir uygulama soz konusu ve fiyatlari piyasaya oranla cok daha makul, yepyeni bir yermis burasi, detay isteyenler icin, STS LAZER, www.stslazer.com , sitesinden girip bilgi alabilirsiniz, sevgiler arkadaslar.
Bu ürünü göbeğine kullanan varmı kızlar?
Birde sıkılaştırıyormu inceltirken?
Selülit için ben yağ karışımı kullanıyorum 3 haftadır baaya işime yaradı hatta bazı çatlaklarımın görünürlüğünü azalttı yağ karışımım.
merhaba bir hafta oldu kullanılı inceltiyormu bilemeyecem ama selülitler için gerçekten iyi geliyor ben kısa sürede faydasını gördü düzenli kullandım ama sabah ve akşam ..artı kollarıma yaptım bende kollarımında yaptım..birde geçen sene vichy kullanmıştım onunda faydasını çok gördüm..
Sitede çok kişi yazmıştır belki ama portakal,kekik,biberiye 10ar damla ve yarım yemek kaşığı susam yağı hazırlıyorum.
Banyoda kabak lifi ve yosun sabunuyla kızartana kadar ovuyorum sonra bu karışımı sürüp en az 15 dk masaj yaptırıyom :) strech filmle sarıyorum sabaha hepsini emmiş oluyo.
canlarım bu selülit kremini emziren anneler kullanabilir mi ki bilginiz var mı?
merhabaaynı sorun benimde baldır bölgemde var.bacaklarının o bölgesine krem sür ve streçle sararak spor,yürüyüş ya da ev işleri yap.ben deniyorum .azda olsa işe yarıyor.:1yes2:
merhaba
ben yeni yim aranızda ama konunuz beni çok ilgilendiriyor.dönem dönem çabalarım sayesinde kilo versemde bacaklarım dediğiniz gibi genlerin etkisiyle heralde bi türlü incelmiyordu. ama en son MAURERS isimli bitkisel bir tablet kullandım içindeki karnitin etkisiyle olsa gerek bacaklarım oldukca inceldi hemde 16 kilo verdim. yanii haalaaa istediğim incelikte değiller ama hiç olmazsa şortlar kötü durmuyor. paylaşmak istedim..