Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve şu Barbara Bort Crema Modellante Corpo Anticellulite kremini moderator arkadaşın tavsiyesiyle denedim. Yanma ve kızarıklık olmadı acaba ürün işe mi yaramadı? kuru kese yaptım ve üzerine krem sürdüm bişey olmadı ? lütfen cevap yazarmısınız. Selamlar
birde lahana kürüne başladım 2 gündür bakalım sonucu nasıl olacak Vİchy son ürününü (selülit için)deneyen varmı?
Barbara Bort HAKİKATEN GÜZEL BİR ÜRÜN BENDE TAVSİYE EDİYORUM. SELÜLİTLİ BÖLGEDE ÇOK FAZLA ETKİLİ ve DİĞER MARKA ÜRÜNLERE GÖRE HEM FİYATLARI CAZİP, HEMDE ETKİSİ MÜKEMMEL.
merhaba, bu ürünü kullanmaya devam eden var mı?
Sevgili arkadaşlar, kadınların en büyük korkusu ve yaz kabusu bacaklardaki kilolar ve selüloittir.Birçok kozmetik ürünü kullanılması ile beraber en etkili yöntem özel yağ eritici ve selüloit giderici masajdır.Masaj vucudumuzda kullanmadığımız hareketsiz bölgeleri canlandırır ve oksijen alarak yağın yakılmasını, sağlıklı olmasını sağlar .Selüloitin ve yağ birikiminin baş düşmanı masajdır.Düzenli olarak yapıldığında kullanılan antiselüloit ve inceltici kremlerin etkisi daha çabuk ve etkili olur.xxxxxxxx
evet canım şuan piyasada var fiyatı 35 bazı yerlerde daha pahalı tutturabildiklerine ben çok memnun kaldım
kızLar ben şey soracaktım ben oklavayı alıp hergün baştan aşağı hamur gibi yoğurmayı düşünüyorum :dance: hani masaj inceltir filan diyolarya bide haftanın üç günü tekvandoya gidiyorum bildiğiniz üzere baya yorucu bi spor ama enerjisini atıyo insan valla neyse bi geliyorum atletten bi kova su çıkar sıksak naniknanik sizce etkili olurmu bu oklava işi??:uhm: