Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozgurdu bende dabi bu yaşta selülüt yok ama bacaklarım fenna kalın.inceltirmi?inceltirse bu banyo şeyinin adını rica edebilirmiyim?ve sadece kilerdemi var?[/QUOTa
Canım yaa sanırım inceltmez inceltse iyi olurdu ama maalesef.Ben birtek kilerde gördüm selülitlere iyi geldiğini gözlerimle görüyorum.Adınıda hiç bilmiyorum açıkçası bir daha bulsam birsürü alırım isteyen olursada gönderirim.Ama bulamassamda yapacağım şey bir sabunu eritip içine deniz kumu karıştırdıktan sonra donduracağım.Aldığım banyo süngerinin özelliği kumlu tarafı dur resminide koymaya çalışayım.
ozgurdu bende dabi bu yaşta selülüt yok ama bacaklarım fenna kalın.inceltirmi?inceltirse bu banyo şeyinin adını rica edebilirmiyim?ve sadece kilerdemi var?[/QUOTa
Canım yaa sanırım inceltmez inceltse iyi olurdu ama maalesef.Ben birtek kilerde gördüm selülitlere iyi geldiğini gözlerimle görüyorum.Adınıda hiç bilmiyorum açıkçası bir daha bulsam birsürü alırım isteyen olursada gönderirim.Ama bulamassamda yapacağım şey bir sabunu eritip içine deniz kumu karıştırdıktan sonra donduracağım.Aldığım banyo süngerinin özelliği kumlu tarafı dur resminide koymaya çalışayım.
AYY HALA VARMI ACABA BU SÜNGERDEN KİLERDE BİLGİN VARSA SÖLERMİSİM LÜTFEEN ACİL İHTİYAÇ VAR BENDE CVBNI BEKLİORUMyerimseniben
Ben de basenlerimden şikayetçiyim kızlar 55 kiloyum üst kısmım ince ama basenlerim ve selülitlerim çok canımı sıkıyor.Eşim bu yüzden birkaç kere dalga geçti çok üzüldüm.Selülit için kabak lifi ve yosun sabunu krem kullanıyorum.ama basenleri nasıl eritebilirim onu bilmiyorum.pahalı kremler alamam şu an.Çalıştığım için işyerinde akşama kadar da hareketsiz kalıyorum ne yapıcam ben ya bi çare lütfen.nasıl eriyecek bu basenler
merhaba arkadaşlar bende alacam kremden şuan 2 tane alana 3.bedava imiş.bu şekilde alacam ve son kez artık para dökecem bu son umudum bu zaman kadar döktüğüm para bir yere vardı..bunuda denemek istiyorum.birde bu kolları ne yapacaz kollarımda kalın benim(
ben bol bol yürüyorum ve spor yapıyorum ayrıca beslenmemede dikkat ediyorum ve bol bol su yeşil çay içiyorum
merhaba arkadaşlar bende alacam kremden şuan 2 tane alana 3.bedava imiş.bu şekilde alacam ve son kez artık para dökecem bu son umudum bu zaman kadar döktüğüm para bir yere vardı..bunuda denemek istiyorum.birde bu kolları ne yapacaz kollarımda kalın benim(
canım sormak istiyorum acaba nerden temin ettin bende almak istiyorum internetten sipariş edebileceğim bir site varmı
cnm bu gelişmeyi barbara bort mu yaptı ?yoksa başka birşey mi denedin?_kızlarrr...
simdilik yorumlarim:
1. bacaklari incelttigi kesin, ust bacaklarim hizla inceliyo :dance:
2. henuz selulitlerde bi azalma yok :sm_confused:
yani ona gore karar verin bence... simdilik selülitlerde bi gerileme yok cunku, 1. ayın dolmasini bekliyorum... :tomato: