Lekeler, Çiller Bacaklarımdaki Lekelerden Nasıl Kurtulabilirim?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bugün dermatoloğa gittim yine yeni yeniden... banyo sonrası yapmam için bir peeling bir de akşam kullanmam için losyon tavsiye etti. biraz zorlasa da alabileceğim miktarda şeyler olduğunu düşünmüştüm ama eczaneye gittiğimde ise şok oldum. bu 2 ürüne 200 milyona yakın ücret vermem gerekiyormuş.. tahriş edici (acnelyse vb) gibi kremleri de tavsiye etmedi.. ve anladım ki benim sorunuma bir çözüm yok.. tutup da 200 milyonluk ilaç yazan doktorun da elinden hiçbişey gelmiyor!
kısacası.. bıktım..

bende kolsuz agopa gitmeyi düşünüyodum...ama cnm eğer kesin faydası olucaksa almak iyi olur bence..

arkadaşlar ben arapkızı beyazlatıcı kullanıyorum br buçuk aydır geleri yatarken sürüyorum sabah kalkıncada iyi bir kese yapıp bepantene krem sürüyorum çok fark ediyor lekeler zamanla azaldı hala tam olarak bitmadi ama çok fark var tavsiye ederim haftada 2 kerede 1çorba kaşıgı toz şeker 1 çk iri tuz 1 tatlı kaşıgı krem karıştırıyorum 1dk masaj yapıyorum farkı göreceksiniz

bende kolsuz agopa gitmeyi düşünüyodum...ama cnm eğer kesin faydası olucaksa almak iyi olur bence..

açıkçası ben hiç faydası olacağını sanmıyorum o verdiği ürünlerin.. çünkü doktorların artık hep yaptığı bişey bu.. anlaşmalı olduğu markaları mümkün olduğu kadar çok yazarlarsa o kadar kar elde ediyorlar.. benim düşüncem bu en azından

ewet doru o konuda da haklısın....

yok canım yıkamıyorum yatıp uyuyorum:bbo: ama pijamadan dolayı biraz gidiyodur tahminimcefisfisfis naapsamkiiiiiiiibenneyaptımki

konuya uzun zaman önce yazılmış ama yeni okuduğum için yazayım dedim...
bağçiçek o tür soyucu kremler sürülünce (ben yüzüme kullandım) gece sürüp uyuyosun gündüz uyanınca yıkayıp nemlendirici sürmen gerekiyo.ince ince soyduğu için soyulduğunu farketmiyosun ama belli bi süre sonra deri inceliyo ve hassaslaşıyo.nemlendirmezsen cildin daha kötü olur kaş yapayım derken göz çıkarırsın.
dikkat et canım..uzun zaman geçmiş ama belki hala kullanıyosundur..söylemek istedim

canım ilgilendiğin için çok teşekkkürlera.s. ben bıraktım o kremi zaten,baya tahriş etti ve leke bıraktısenağlama

canım bgn bnde gittigidiyordan baktım,ama kredi kartı dışında bi ödeme şekli olup olmadığını satıcıya msjla sordum cwbını bekliyorum...ki ne göriyim yorumlar arasında senin yazdıınıda gördüm,demek aynı satıcıdan alıcaz:)49.90 fiyatıda...

..................................................................

Son düzenleme:
bişey sorcaaaam.. şimdi ben bacağım için exfoliac die bi losyon kullandm ama pek işe yaramadı.şimdi de pfb vanish kullanmak istiyorum sizce bacağımı dinlendiriyim mi biraz yoksa hemen kullanmaya başlıyım mı???:sm_confused:

canım bişey sormak istiyorum..sen bu gittigidiyordan almıştın ya,bende almak istiyorum ama kredi kartı kullanmak istemiyorum...sana sormak istedim sana toplamda ne kadara geldi,yani ürünün ücreti dışında çok bi ücret ödedinmi? burda eczanelerde 75ytl ya çok geliyo bianda wermek...

canım ben kredi kartıyla aldım 50 ytlye ve bide kargo parası ödedim 5 ytl.
akşam siparişi verdim sabah işe giderken paket gelince şok oldum çok hızlı oldu yani.. ben bi sipariş daha vericem ama kargo ucuza gelsin diye iş yerimden bi arkadaşımla alıcaz bu sefer:içelim: bide ben o siteden erkek arkadaşımın üyeliğiyle bikaç alışveriş daha yaptım hiç problem yaşamadım site güvenilir bi site die biliom

bide bu forumda yine bi arkadaş arapkızı kullanıom diye yazmış ya benim elimde vardı yüzümde kullanamamıştım kalmıştı.. şimdii banyodan sonra ponzayla masaj yapıp nemlendirici yerine onu sürüyorum yumuşacık yapıo:icecream: aklınızda bulunsun yüzdeki lekeleri azaltıosa bacaktakileri de açar pfb ile kullanınca hızlı iyileşir diye ümit ediorum:1rolleyes: malüm yaz gelio etek giymek güzeeel olucak:asigim:

pfb vanish den bu akşam sipariş werdimjeyyar sonuda bende kullanıcam,gelişmeleri yazıcam çok teşekkürler kızlara.s.

canım ben ilk kez kullandım,gittigidiyordan aynı satıcıdan aldık sanırımyerimseniben
ama arkasında son kullanma tarihi tam yazmıyo silinmiş gibi geldi bana..şey sorucaktım sürünce hemen kurumuyo gibi geldi bana,yani açıkmı bekletiyim sürünce???

evet canım sürünce kurumuo epey bi süre. biraz kurumasını bekleyip öyle giyiniodum ilk zamanlar ama öyle de hafif bi yapışıklık hissi kalıyo kuruyunca bile:sm_confused: şimdi de bazen biraz bekletip kurumasını bekliorum bazen de ellerimle sürüştürüp yedirmeye çalışıyorum sabırsızlanıp:bbo:
hangisi daha doğru bilemicem şimdi. bide benim kargom çok hızlı ulaşmıştı; inşallah sende bi sorun yaşamamışsındır

arkadaşlar evde bepantene krem bitmişti bendede madocassol krem vardı onu kullandım arap kızıyla gerçekten mucize yaratıo bir hafta oldu lekeler öyle açıldıkı anlatamam benim resmen kahverengiydi lekelerim asla geçmez diodum şimdi bile inanamıyorum darısı başınıza bakalım tam pürüzsüz olacana kadar bırakmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…