bugün dermatoloğa gittim yine yeni yeniden... banyo sonrası yapmam için bir peeling bir de akşam kullanmam için losyon tavsiye etti. biraz zorlasa da alabileceğim miktarda şeyler olduğunu düşünmüştüm ama eczaneye gittiğimde ise şok oldum. bu 2 ürüne 200 milyona yakın ücret vermem gerekiyormuş.. tahriş edici (acnelyse vb) gibi kremleri de tavsiye etmedi.. ve anladım ki benim sorunuma bir çözüm yok.. tutup da 200 milyonluk ilaç yazan doktorun da elinden hiçbişey gelmiyor!
kısacası.. bıktım..
bende kolsuz agopa gitmeyi düşünüyodum...ama cnm eğer kesin faydası olucaksa almak iyi olur bence..
açıkçası ben hiç faydası olacağını sanmıyorum o verdiği ürünlerin.. çünkü doktorların artık hep yaptığı bişey bu.. anlaşmalı olduğu markaları mümkün olduğu kadar çok yazarlarsa o kadar kar elde ediyorlar.. benim düşüncem bu en azından
yok canım yıkamıyorum yatıp uyuyorum:bbo: ama pijamadan dolayı biraz gidiyodur tahminimcefisfisfis naapsamkiiiiiiiibenneyaptımki
konuya uzun zaman önce yazılmış ama yeni okuduğum için yazayım dedim...
bağçiçek o tür soyucu kremler sürülünce (ben yüzüme kullandım) gece sürüp uyuyosun gündüz uyanınca yıkayıp nemlendirici sürmen gerekiyo.ince ince soyduğu için soyulduğunu farketmiyosun ama belli bi süre sonra deri inceliyo ve hassaslaşıyo.nemlendirmezsen cildin daha kötü olur kaş yapayım derken göz çıkarırsın.
dikkat et canım..uzun zaman geçmiş ama belki hala kullanıyosundur..söylemek istedim
kızlar ben pfb vanihi kullanmaya devam ediyorum; bitmedi hala günde 2 defa sürüyorum sadece alt bacağımaşakkıdı ciddi manada memnunum kıl dönmesi kalmadısırnaşık şey birde ben banyodan çıktıktan sonra ponza taşıyla biraz peeling yapıp krem sürüyorum bunun da faydası olduğunu düşünüorumsengözlerimebaksanab leke renkleri artık iyice açıldı gerçekten hala öyle kaymak gibi değil ama belirsiz artık o mor mor kıl kökleri
inşallah sizde kurtulursunuza.s.
kızlar ben pfb vanihi kullanmaya devam ediyorum; bitmedi hala günde 2 defa sürüyorum sadece alt bacağımaşakkıdı ciddi manada memnunum kıl dönmesi kalmadısırnaşık şey birde ben banyodan çıktıktan sonra ponza taşıyla biraz peeling yapıp krem sürüyorum bunun da faydası olduğunu düşünüorumsengözlerimebaksanab leke renkleri artık iyice açıldı gerçekten hala öyle kaymak gibi değil ama belirsiz artık o mor mor kıl kökleri
inşallah sizde kurtulursunuza.s.
bide bu forumda yine bi arkadaş arapkızı kullanıom diye yazmış ya benim elimde vardı yüzümde kullanamamıştım kalmıştı.. şimdii banyodan sonra ponzayla masaj yapıp nemlendirici yerine onu sürüyorum yumuşacık yapıo.. aklınızda bulunsun yüzdeki lekeleri azaltıosa bacaktakileri de açar pfb ile kullanınca hızlı iyileşir diye ümit ediorum malüm yaz gelio etek giymek güzeeel olucak
ayy bende çok heyecan yaptım şimdi:dance: bu akşam bnde erkek arkadaşımın kredi kartıyla sipariş vericem:teytey: arap kızı fikride hiç fena diil denicemyerimseniben bilgilendirdiin için çok teşekkürler canımm:)
bide bu forumda yine bi arkadaş arapkızı kullanıom diye yazmış ya benim elimde vardı yüzümde kullanamamıştım kalmıştı.. şimdii banyodan sonra ponzayla masaj yapıp nemlendirici yerine onu sürüyorum yumuşacık yapıo:icecream: aklınızda bulunsun yüzdeki lekeleri azaltıosa bacaktakileri de açar pfb ile kullanınca hızlı iyileşir diye ümit ediorum:1rolleyes: malüm yaz gelio etek giymek güzeeel olucak:asigim: