Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkdşlr bu arap kızı ne, nerden bulabiliriz?
arap kızı kremi beyazlaştırıcı ve cilt rengini açıcı etkisi olan bi krem. aktarlarda bulabilirsiniz oldukça populer.. minicik bi kutuda satılıyor ve çok ucuz ben 2,5 ytl'ye aldım -aldanmayın bazı yerler 20-30 a satıyoklava:
bu forumda öyle bi başlık var ayrıntılı bilgi için onlara da bakabilirsiniza.s.[/QUO
teşekkrler canıma.s.
evet canım sürünce kurumuo epey bi süre. biraz kurumasını bekleyip öyle giyiniodum ilk zamanlar ama öyle de hafif bi yapışıklık hissi kalıyo kuruyunca bile:sm_confused: şimdi de bazen biraz bekletip kurumasını bekliorum bazen de ellerimle sürüştürüp yedirmeye çalışıyorum sabırsızlanıp:bbo:
hangisi daha doğru bilemicem şimdi. bide benim kargom çok hızlı ulaşmıştı; inşallah sende bi sorun yaşamamışsındır
arap kızı kremi beyazlaştırıcı ve cilt rengini açıcı etkisi olan bi krem. aktarlarda bulabilirsiniz oldukça populer.. minicik bi kutuda satılıyor ve çok ucuz ben 2,5 ytl'ye aldım -aldanmayın bazı yerler 20-30 a satıyoklava:
bu forumda öyle bi başlık var ayrıntılı bilgi için onlara da bakabilirsiniza.s.
bağçiçek yılma canım. bende ilk hafta hayal kırıklığına uğramıştım; buraya da yazmıstım olmadıı işe yaramadı diye ama ilerleyen günlerdee özellikle sir ağda yaptıktan sonra farkettimlaelaelaelaelae benim cok iyii gidiyor; sir yapıyorum sonra banyo çıkışı ponza ile masaj sonra masaj akabinde arapkızı vee her sabah ve akşam pfb:icecream: bacaklarım bu kadar bakımın üstüne baya iyileşti, lekeler cok hafifledi cok mutluyum:dance:
sonunda ben de sipariş verdim pfb vanishi hadi hayırlısı.. İnşallah bana da iyi gelir de kurtulurum şu batık ve izlerinden
Bu arapkızı fondöten gibi bir şey mi,yoksa zamanla azaltan,ilaç tarzı tedavi eden bir şey mi?Ve BAGCİCEK arkadaşım neden lazerden vazgeçtin?Olumsuz bir kanaat mi edindin.Ben de yaptıracağım da..