Lekeler, Çiller Bacaklarımdaki Lekelerden Nasıl Kurtulabilirim?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Moralinizi bozmak istemem ama kremler vs hiçbir işe yaramıyor zamanında bende denedim.Yöntemim basit ama en işe yarayan.Mucize beklemeyin yanii kremlerden vs .
özellikle bacak derisi kalındır kendini zor yeniler onun için peeling , kese yöntemiyle Ölü deriyi atıcaksınız bu da zaman isteyen bişey.Ve sürekli nemlendiriciyle keselediğiniz cilde masaj yapın deride kan dolaşımı artsın hem beslensin.

Bu yani .......

canım peki sence en derin lekeler sürekli keseyle en fazla ne kdr zamanda geçer sencefisfisfis çnkü bütün yöntemler şimdiye kadar hüsranla sonuçlandığı için şimdi artık bişeyleri deneyesim kalmadı,mucize bekliyorum sanki:a015:

kızlar ben de batıklarm ve lekeleri için bi losyon kullanıyorm ama bacağım çok garip oldu. losyonu sürdükten sonra çok yanıyo resmen acıdan kıvranıyorum bi de çizgi çizgi oldu bacağım derim kalkcakmış gibi duruyo bunlar normal şeyler mi sizdede böyle şeyler oldu mu:1no2:

acnelyss iyi geliyor ama ciltte kızarıklık ve kaşıntı soyulma yapıyor ama faydası var az miktarda sürersen soyulma fazla olmuyor ben batık lekelrim ve catlaklarım için kullandım faydasını gördüm ama deri yapım cok ince olduğu için kullanamıyorum tahriş etti ama izleri soyma işlemiyle geciyor dene belki sana iyi gelir bütün izler için gecerli yüzümede sürmüştüm cok faydasını gördüm tahriş kremi sürmedinmi 3 4 gün içinde geciyopr

kızlar ben de batıklarm ve lekeleri için bi losyon kullanıyorm ama bacağım çok garip oldu. losyonu sürdükten sonra çok yanıyo resmen acıdan kıvranıyorum bi de çizgi çizgi oldu bacağım derim kalkcakmış gibi duruyo bunlar normal şeyler mi sizdede böyle şeyler oldu mu:1no2:

canım heralde bacağı soyan bi krem kullanıyosun, canın acıyosa bikaç gün ara ver derim. bir de nemlendirici sür o arada... bepanten de olabilir. bir de güneş almasın bacakların çok fazla...

saolun kızlar cevaplarınız için a.s.bacağımdaki görüntü hala aynı ama artık yanma çok olmuyor bi kutuyu bitirine kadar devam etmeyi düşünüyorm

arkadaşlar benimde dizlerimden aşagıda kahverengi lekeler var ben şimdi arap kızı beyazlatıcıyı deniyorum eskiye nazaran biraz hafiflleme var ama 1 ay oldu kullanmaya başlayalı sonucu size yazarım artıııık etek giymek istiyoruuuum

arkadaşlar benimde dizlerimden aşagıda kahverengi lekeler var ben şimdi arap kızı beyazlatıcıyı deniyorum eskiye nazaran biraz hafiflleme var ama 1 ay oldu kullanmaya başlayalı sonucu size yazarım artıııık etek giymek istiyoruuuum

canım bende daha bugün bi arkadaşımdan arap kızını duymuştum ve araştırmayı düşünüyodum...senin lekelerin çokmuydu peki canım??benimkiler neredeyse bütün alt bacaklarımı kaplamış durumda çünkü:a015:senağlama
bu arap kızının içinde neler warmış ve nerden temin ettin canım???yani bi zararı olurmuki??

ben enson yazdığımda artık tamamen ümitsizliğe kapılmıstım ama ona ragmen kullandım o kadar para verdim bari bitireyim diye hala kullanıorum ama o da nee lekeler açıldı kıl dönmesi kalmadı:teytey::teytey::teytey:
mucizeye yakın bişey bu çünküü bacaklarım o kadar çirkin gözüküodu ki anlatamam mor mor kıl kökleri, sivilce seklinde kıl dönmeleri yüzlerce vardı:bbo: ama şimdi inanın kıl dönmesi yok denilecek kadar az ve kıl kökleri daha açık pembemsi bi renk aldı:icecream:
aynen kullanmaya devam edicem:nazar: gelişmeleri yazarım
sakarımkırarım canım sonsuz teşekkürlera.s.

ben enson yazdığımda artık tamamen ümitsizliğe kapılmıstım ama ona ragmen kullandım o kadar para verdim bari bitireyim diye hala kullanıorum ama o da nee lekeler açıldı kıl dönmesi kalmadı:teytey::teytey::teytey:
mucizeye yakın bişey bu çünküü bacaklarım o kadar çirkin gözüküodu ki anlatamam mor mor kıl kökleri, sivilce seklinde kıl dönmeleri yüzlerce vardı:bbo: ama şimdi inanın kıl dönmesi yok denilecek kadar az ve kıl kökleri daha açık pembemsi bi renk aldı:icecream:
aynen kullanmaya devam edicem:nazar: gelişmeleri yazarım
sakarımkırarım canım sonsuz teşekkürlera.s.

canımm ciddimisin sen çok sewindim senin adınaa:teytey:
ay bende çok heveslendim şimdi yaa alsammıki?? fiyatı ne kdrdı we nerden alabilirim ki???
bide lekelere iyi geldimi çünkü bnde koyu koyu lekelerde war bide böle nokta nokta lekeler warsenağlama sen ne kdr kullandın şmdiye kadar we nası kullandın anlatabilirmisin??
ay kusura bakma çok soru sordum ama içime bi umut doğdu benimde:dance:

ben burda pfb vanishi okuyunca arastırdım heryerde fiyat 75 filandı ama sonra gittigidiyorda gördüm satıcıya msj attım piyasa boyle sen niye ucuza satıyosun diye. o da yurtdısından getirtip sattığını söyledi. herneyse aldım rollon şeklinde bişi zatensengözlerimebaksanab daha iyi nüfuz etsin diye bacaklarımı yıkayıp akabinde rollonu sürdüm günde 2 defa:teytey: hala bitmedi devam ediyorum kullanmaya.
bide canım bende de lekeler vardı, bu kıl kökleri cok belli idi mor mor benekler halinde :eek: ama açıldı renkleri iyice.
bende işe yaradı insallah size de faydalı olura.s.

ben burda pfb vanishi okuyunca arastırdım heryerde fiyat 75 filandı ama sonra gittigidiyorda gördüm satıcıya msj attım piyasa boyle sen niye ucuza satıyosun diye. o da yurtdısından getirtip sattığını söyledi. herneyse aldım rollon şeklinde bişi zatensengözlerimebaksanab daha iyi nüfuz etsin diye bacaklarımı yıkayıp akabinde rollonu sürdüm günde 2 defa:teytey: hala bitmedi devam ediyorum kullanmaya.
bide canım bende de lekeler vardı, bu kıl kökleri cok belli idi mor mor benekler halinde :eek: ama açıldı renkleri iyice.
bende işe yaradı insallah size de faydalı olura.s.

tekrar teşekkürler canıma.s. bide ben araştırıyım fiyatını bakalım:teytey:

merhaba arkadaşlar bende bu derdi uzun süredir çekenlerdenim ve hiç bir çare bulamadım yazın bacaklarımı bronzlaştırarak gezebiliyorum çok kremler kullandım kaç kez dermatolaga gittim ama sonuç aynı pfb vanishi çok düşündüm ama yine hüsran olurum diye denememiştim arkadaşımızın dediği gibi sonuç gözle görülürse bende alacağım sonuçları bildiririm arkadaşlar umarım artık kurtulurum

vücudada makyaj yapiliyor diye duydum :uhm:
birde onu deneseniz dicem ama :bbo:
------------------------------
birde I2PL diye bir isik cihazi varmis tüm lekeleri kaybediyormus arama motorlarindan yardim aalabilirsiniz yerimseniben

arkadaşlar bende dün pfb vanishi aldım ve hemen uygulamaya başladım umarım sonuçları iyi olur :sm_confused:sizlerle paylaşırım xthefelix senin durumun nasıl iyi yönde gelişmeler varmı görüşürüzzzzzz

arkadaşlar formun tamamını okudum bendede bu problem vardı 3 lü tedavi uyguladım 2 hafta oldu faydasını gördüm.
acneyse (akşam saat 20;00) peling
expigment % 4 (akşam saat 22:00) lekeler için
lokaid (sabahları haftada 3gün) nemlendirici tahrişi önlüyor.
bu arada bagçiçek sadece acnelsy sadece kullandıgı için sanırım cildi tahriş olmuş.
ben memnunum bu tedaviden 2haftadır kullanıyorum.

cnm sen kullandınmı bunu???fisfisfis

evet kullandım.tüm bacağıma sürdüğüm için ilaç 5-6 günde bitti zaten :)ama hiçbir fark görmedim.tekrar dermatoloğa gidip bi danışıcam ama yine çözüm sunacak birşey söyleyeceğini sanmıyorum malesef:1no2:

kızlar ben pfb vanihi kullanmaya devam ediyorum; bitmedi hala günde 2 defa sürüyorum sadece alt bacağımaşakkıdı ciddi manada memnunum kıl dönmesi kalmadısırnaşık şey birde ben banyodan çıktıktan sonra ponza taşıyla biraz peeling yapıp krem sürüyorum bunun da faydası olduğunu düşünüorumsengözlerimebaksanab leke renkleri artık iyice açıldı gerçekten hala öyle kaymak gibi değil ama belirsiz artık o mor mor kıl kökleri
inşallah sizde kurtulursunuza.s.

arkadaşlar formun tamamını okudum bendede bu problem vardı 3 lü tedavi uyguladım 2 hafta oldu faydasını gördüm.
acneyse (akşam saat 20;00) peling
expigment % 4 (akşam saat 22:00) lekeler için
lokaid (sabahları haftada 3gün) nemlendirici tahrişi önlüyor.
bu arada bagçiçek sadece acnelsy sadece kullandıgı için sanırım cildi tahriş olmuş.
ben memnunum bu tedaviden 2haftadır kullanıyorum.

bilmiyorum neden ama ben artık bu tarz merhemleri doktor tavsiyesi olmadan asla kullanmamaya karar werdim,hiç yoktan başka lekelerde yaptım o yüzden bacağıma:eek:klava: bir tek pfb vanish i ve ponza taşını kullanıcam..

X