Lekeler, Çiller Bacaklarımdaki Lekelerden Nasıl Kurtulabilirim?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kızlar benmde bacaklarmda batıklar ve lekelr vardı.ben lısedeyken hepsını ıgneyle cıkarttım acayıp yaralar ızler oldu.şimdı uc haftadr tatıldeyım bronzlastım tabı.ne ız kaldı ne baska bişi.bence süper bi çözümm..ya bronzlasın ya da solaryuma gırın derım ben.hepsı gectı...

Bütün yazılanları başından sonuna kadar okudum.Aynı sorun bendede fazlasıyla var.Yazın bronzlaştığımda biraz daha iyiydi ama kışın yine eski haline dönmüştü. Bende bu kıllar için ağdadan sonra limon sürmüştüm.Sanki cildime iyi geldi gibi düşünüyorum.Öyle sürekli uguladığım birşey değil ama belkide sürekli ugulasam faydasını göreceğim.Allah hepimizin yardımcısı olsun.İnşallah bunlarında kesin çözümü bulunur...

bütün yazıları okudum sayılırsengözlerimebaksanab şimdi size yazıcaklarımı zamanı ve sabrı olan arkadaşlarım denerlerse faydasını göreceklerine eminim arkadaşlar yaklaşık 5 sene önce batık,batıklardan kaynaklanan lekelerden muzdarip biriydim çok şey okudum ve aklıma yatanları bir sıraya koyup uyguladım 1 sene sonra cildimdeki pütürden,batıktan ve kısmen lekelerden kurtuldum:lepi:ilk olarak tüylerimi uzatabildiğimce uzattım(kış ayları:eek:)daha sonra sir ağda ile aldım(kuafördeyerimseniben)arkasından tuz ve llimon suyuyla ovdum (hiç su değdirmeden hemen epilasyon sonrası)ve her banyoda ponza taşı bazen kese banyo sonrası bebek yağı yada herhangi güvenilir bir nemlendirici işinizi görür deneyin kızlar eşim izin verse şuanki durumu çekip size gönderirdim :eek:pürüssüz ve tüylerde %50 azalma çokkkkk mutluyum bu durumda darısı başınıza Şeniz ama hormonel sorunları olmayanların sonuç alacaklarından eminim sizi seviyorum hepiniz kurtulunnn işşaaaallllaaaahhhhhhhhh:çok üzgünüm:

kızlar aynı durum bendede vardı bır ay oncesıne kadar suanda artık rahatlıkla etek gıyebılırım lekelerım neredeyse hıc kalmadı ben dermatologa gıtmıstım bıray once stresden dolayı bacaklarım tahrıs olmustu sonra bana doktor bana ılac verdı bacaklarım toparlansın dıyeee ve ıse yaradı herkesde farklı sonuc yaratabılır ama sızde dermatolaga danısın derım bactroban beklozan kullandım sonrada toparlasın dıye bonal krem verdı ben onu bulamadım lıerac aldımm ıste boyleeeee paylasmak ıstedım

Ya ben bişeyi uygulamaya başlıyorum, bakıyorum tamamen geçmesi imkansız, hevesim geçiyo ve bırakıyorumsenağlama aslında bi yöntemi sürekli uygulasam belki 1yıl sürecek ama sonunda kurtulucam, niye böyle oluyo bilmiyorum yahu:1no2:laelaelaelaelae

Ya ben bişeyi uygulamaya başlıyorum, bakıyorum tamamen geçmesi imkansız, hevesim geçiyo ve bırakıyorumsenağlama aslında bi yöntemi sürekli uygulasam belki 1yıl sürecek ama sonunda kurtulucam, niye böyle oluyo bilmiyorum yahu:1no2:laelaelaelaelae

sabredemiyoruz arkadaşım bence ondan bende senin gibiyim ama bu sefer kararlıyım limon suyu sürüyorum ve devam edicem:mymeka: yani inşallahyerimseniben

Bende limon suyu sürüyorum bacaklarıma artık. Lekeler hafifledi ama bunların 1 aya kadar geçmesi gerekiyo.. 1 ay sonra sonuç nasıl oluyo?? Bilgisi olan var mıı??

tamam koparmayalım iletişimi ben hala devam ediyorum günde 1 kez pamukla limon suyu sürüyoruma ama 2ye çıkrcam bi sabah bi akşam:teytey:

Ben biraz önce ponza taşıyla ölü deriyi atıp,limon suyu sürdüm pamukla..ardından da kuruyunca bebe pudrasını sürdüm bembeyaz görünüyo şuansırnaşık şey bu bebe pudrası olayını da suna dumankaya dan duymuştum bu arada, faydası olurmu bimiyorum..gece de yatarken nivea nın vücut losyonundan sürücem her gece:CüvCüv: hadi bakalım kolay gelsin hepimize:teytey:

benim bacak da felaket durumda, yaralar bereler, batıklar. dermatolog bir süre tüy dökücü krem ya da jilet kullan dedi. bilinenin aksi ağda -sir ağda bile- tüyleri azaltmaz hatta çoğaltabilir, acı verdiği için, acı da kıl köklerini uyardığı için yeni tüylerin çıkmasına yol açar dedi.

Üredem diye bi krem verdi nemlendirici günde 3 kez kullan dedi. Üstüne bi de Tend Skin Solution kullan dedi ama bunu eczanelerde bulmak zor, hatta Türkiye'de bulmak zor anlaşılan. Bu ürünü kullanan var mı aranızda? Yabancı bi siteden baktım, çok iyi bi ürün diyenler de var, çok da iyi değil daha iyisi var diyenler de, geneli çok iyi diyo ama?
ssk karşılamıyo şimdi pahalı da emin olamadım, kullanan varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinicem.

ya cnm o söylediğin krem ne içinmişki???

dediğim gibi benim bacağım felaket durumda. aylardır ponza taşı pudra kullanıyorum ama nafile. batıkları sıkmaktan, iğneyle deşmekten çok fazla iz kaldı. sonunda doktora gittim. bu ilaç batıkları düzeltiyomuş. ama bana en azından bir iki ay jilet vurmalısın dedi. daha doğrusu kılı kökünden almayacak bi yöntemle alacaksın sonra bunu kullanacaksın, daha fazla oynamazsan izler de geçer zamanla dedi. türkiyede çok pahalı 45-50 arası. yurtdışından aynı losyonu kargo fiyatı dahil 24 milyona getirttim. 1 haftaya elimde olur. kullanayım. etki görürsem yazarım.

bununla birlikte ürederm nemlendirici krem verdi onu kullanıyorum. çenemdeki iğnile epilasyon izleri için tretin diye bi krem verdi. bu ilaç hakkında çok iyi yorumlar okudum. uzun süreli kullanımlarda sivilce izleri, ufak çizgiler vs vs çok iyiymiş. çeneme verdi ama bacaktaki lekeler de geçmezse tretini bacağıma da sürmeyi düşünüyorum. ama bu tür soyucu şeyleri yazın kullanmak biraz tehlikeli sanırım. o yüzden sıcakların biraz daha dinmesini bekliyorum.

Açıklamaların için çoook teşekkürler canıma.s. bende artık bişi yapmamaya başladım yine batıklar we lekeler atrrı artık pes ediyorum yinesenağlama inşallah kullandıkların iyi gelir canım, iyi haberlerini bekliyoruzhihoyyyt

Buarada biraz önce tv de yine suna dumankaya yı gördüm bi leke kreminden bahsetti dünyada yankı uyandırıcak dedi.Hemen netten telini bulup aradım suna dumankayanın bağdat caddesindeki dükkanını, ordaki bayan ekim ayında kremin çıkıcağını söledi,bnde yine gelip lekelerimi onun görmesini istediğimi söledim,isterseniz randewu alabilirsiniz dedi..Ekim ayında randewu alıp gitmeyi düşünüyorum yani:eek:

bende leke meke kalmadı şükür yaa, banyoda keseleme işlemi ve çıktıktan sonra da bol limon süyü sürmek işi hallediyor. Milletin bacağı nasıl lekesiz bir bende mi var der deli olurdum,,neyseki çaresini para mara ödemeden doğal yolla hallettim:-)

bende leke meke kalmadı şükür yaa, banyoda keseleme işlemi ve çıktıktan sonra da bol limon süyü sürmek işi hallediyor. Milletin bacağı nasıl lekesiz bir bende mi var der deli olurdum,,neyseki çaresini para mara ödemeden doğal yolla hallettim:-)

lekeler tamam da batıkları nasıl hallettin??CADIARZU

Bu ponza tasini nasil kullaniyorsunuz arkadaslar islak tenemi kurumu ben yeni aldim daha tahris edicek gibi duruyo...

aynı şeylerden muzdarip olan biri olarak tavsiye verebilirim..birkere hiç bişey işe yaramıyor en işe yarayan şey kökten çözüm..ne batık ne kaşıntı ne yara bere.. ne 10 gün içinde çıkan kıllar ,hepsine son..lazerli epilasyonn..belki arkadaşın dediği gibi tuzluya patlıyor ama sonsuza kadar kurtuluyorsunuz bütün hepsinden...arkadaş gibi bende iki seans gittim..ve iki seansta bitti..sanırım senin gittiğin yer benim bir arkadaşımın gittiği yer gibi işini iyi bilen bir yer deilmiş...ve iyi araştırmak gerekiyor..hem işini bilen biri yapmalı hemde makine si yeni teknoloji olmalı..en iyi sonuç zaten koltuk altı ve bacakta alınıyor kiminde iki seansta kiminde 3 ama bitiyor bittide..kız kardeşim bende böyle bir sonuç görünce gitti.. iki seansta tek tük kaldı onlar için bile gidecek. oda bana dua ediyore ne o abla nokta nokta siyahlar kaşıntılar..çalışıyorda hergün ne giyecem derdi yok diyor artık yazın daha çok rahat ediliyor kapriler şortlar..umarım hepiniz güzel sonuçlarla kurtulursunız..sevgiler...kaydirigubbakcemile

X