Ya ben bişeyi uygulamaya başlıyorum, bakıyorum tamamen geçmesi imkansız, hevesim geçiyo ve bırakıyorumsenağlama aslında bi yöntemi sürekli uygulasam belki 1yıl sürecek ama sonunda kurtulucam, niye böyle oluyo bilmiyorum yahu:1no2:laelaelaelaelae
sabredemiyoruz arkadaşım bence ondan bende senin gibiyim ama bu sefer kararlıyım limon suyu sürüyorum ve devam edicem:mymeka: yani inşallahyerimseniben
Bende sürücem:dance::teytey:
burdan iletişimi kesmeyip birbirimizi heveslendirelim bari:lepi::CüvCüv:
tamam koparmayalım iletişimi ben hala devam ediyorum günde 1 kez pamukla limon suyu sürüyoruma ama 2ye çıkrcam bi sabah bi akşam:teytey:
benim bacak da felaket durumda, yaralar bereler, batıklar. dermatolog bir süre tüy dökücü krem ya da jilet kullan dedi. bilinenin aksi ağda -sir ağda bile- tüyleri azaltmaz hatta çoğaltabilir, acı verdiği için, acı da kıl köklerini uyardığı için yeni tüylerin çıkmasına yol açar dedi.
Üredem diye bi krem verdi nemlendirici günde 3 kez kullan dedi. Üstüne bi de Tend Skin Solution kullan dedi ama bunu eczanelerde bulmak zor, hatta Türkiye'de bulmak zor anlaşılan. Bu ürünü kullanan var mı aranızda? Yabancı bi siteden baktım, çok iyi bi ürün diyenler de var, çok da iyi değil daha iyisi var diyenler de, geneli çok iyi diyo ama?
ssk karşılamıyo şimdi pahalı da emin olamadım, kullanan varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinicem.
cıllere ıyı geldıgı soylenen expıgment ı bacagımızda kullansak lekelerı yok eder mi acaba ?
dediğim gibi benim bacağım felaket durumda. aylardır ponza taşı pudra kullanıyorum ama nafile. batıkları sıkmaktan, iğneyle deşmekten çok fazla iz kaldı. sonunda doktora gittim. bu ilaç batıkları düzeltiyomuş. ama bana en azından bir iki ay jilet vurmalısın dedi. daha doğrusu kılı kökünden almayacak bi yöntemle alacaksın sonra bunu kullanacaksın, daha fazla oynamazsan izler de geçer zamanla dedi. türkiyede çok pahalı 45-50 arası. yurtdışından aynı losyonu kargo fiyatı dahil 24 milyona getirttim. 1 haftaya elimde olur. kullanayım. etki görürsem yazarım.
bununla birlikte ürederm nemlendirici krem verdi onu kullanıyorum. çenemdeki iğnile epilasyon izleri için tretin diye bi krem verdi. bu ilaç hakkında çok iyi yorumlar okudum. uzun süreli kullanımlarda sivilce izleri, ufak çizgiler vs vs çok iyiymiş. çeneme verdi ama bacaktaki lekeler de geçmezse tretini bacağıma da sürmeyi düşünüyorum. ama bu tür soyucu şeyleri yazın kullanmak biraz tehlikeli sanırım. o yüzden sıcakların biraz daha dinmesini bekliyorum.
bende leke meke kalmadı şükür yaa, banyoda keseleme işlemi ve çıktıktan sonra da bol limon süyü sürmek işi hallediyor. Milletin bacağı nasıl lekesiz bir bende mi var der deli olurdum,,neyseki çaresini para mara ödemeden doğal yolla hallettim