Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlarr..bacaklarımda batıklardan ve nedenini bilmediğim sebeplerden ötürü bisürü lekeler war...küçük küçük nokta gibiler ve büyük lekeler..hepsinden var yanii...
ve öyle çoklar ki kısa bişey giymem imkansız..
bana yardımcı olabilecek birileri warmııı:1no2::bbo:
acnelyse kremi kullandım demişsin şuan ki durumun nedir acaba faydasını gördünmü canım bende kullanmak istiyorum ama kararsızım cvp yazarsan sevinirim posta adresini alıcaktım senle iletişim kurmak için ama bulamadım cvp yazarsan bana sevinirim
bendede o sorun vardı bacaklarım cok çirkin ve sürekli batık kıllar iğrenç lekeler ben lazer epilasyona gittim 2 seansta tamamen tüy gibi oldu kıllar ve batıkta olusmuyo ızlerımde cok azaldı artık etek gıymeye basladım batık kıllarıda cıkarmaya ugrasmıyorum cok güzel
bendede o sorun vardı bacaklarım cok çirkin ve sürekli batık kıllar iğrenç lekeler ben lazer epilasyona gittim 2 seansta tamamen tüy gibi oldu kıllar ve batıkta olusmuyo ızlerımde cok azaldı artık etek gıymeye basladım batık kıllarıda cıkarmaya ugrasmıyorum cok güzel