• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklarimda Batik Kil Sorunu Var ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Pamuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuzenımdede olmustu aynısı ve bı sekılde cozmustu sanırım..
bı ogreneyım yazarım sıze...gecms olsn
:..

yaa benım bacaklarım cok kotu komple nokta nokta kıl koklerı gorunuyo napabılırım

yaa benım bacaklarım cok kotu komple nokta nokta kıl koklerı gorunuyo napabılırım

Peeling, ilk sayfalarda bir öneri vermiştim allaha şükür senelerdir kıl dönmesi ve batık derdinden kurtulmuş durumdayım ve bazı bölgelerde epilatör kullanmama rağmen :) Ben keseden daha sert olduğu için deniz tuzu ile peeling yapıyorum ve pırıl pırılda parlatıyor bacaklarımı memnunum, nerde o eski halleri nerde şimdiki :=)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.aynı sorun ne yzıkki benim de başımda.kaç yıldır göğsümü gere gere kısa etek giyemiyorum.sanki herkes benim bacaklarıma bakıyor sanıyorum.herkes çıplakteniyle dolaşırken ben yazın en sıcak dönemde bile ince çorap giyiyorum:(
burdakiarkadaşlara teşekkür ediyorum.bir haftadır çoğunu yapıyorum.önce bir aktara gittim.ponza taşı aldım.gerçekten çok fark etti.yine epilasyonla almama rağmen batıklarım yerinden çıktı.valla o kadarr çok site dolandınmi saolsun bir arkadaş epilasyonu yavaş yap demiş.kırmadan yavaş yavaş yaptım.apak kızı kremide aldım.onun yanında new flora adında leke giderici salyongoz özlü kremde aldım.hani %100 kurtuldum diyemem ama gerçekten fayda gördüm.ayrıca arap kızını yüzümede sürüyorum yumuşacık oluyor.limonuda unutmayalım:)

3 gundur ponzayla ovup uzerıne lımon suyu suruyorum suanlık bı gelısım yok ama dha sonraları etkısını gorurmuyum acaba ?
mirmirmirmirmirmirmirmir

3 gundur ponzayla ovup uzerıne lımon suyu suruyorum suanlık bı gelısım yok ama dha sonraları etkısını gorurmuyum acaba ?
mirmirmirmirmirmirmirmir

Yavaş yavaş canım, bir anda etki etmiyor bazen bir ay kadar sürüyor bütün batıkların temizlenmesi...

bnde batık problemi yaşadım jilet kullandım keseledim geçti gerçkten.şmdlk:d

:) ya uğraşmadan acı çekmeden güzellik olmuyor mu??????????

valla haftada 1-2 kere mutlaka kese yapan biriyim ben keseyle geçiremiyorum
sadece birkaç jiletten sonra geçiyor
ve bende batığa sebep olan şeyler
klasik ağda ve epilatör-tatlicadiarzu-
artık neyle yapacağımı şaşırmış durumdayım

valla haftada 1-2 kere mutlaka kese yapan biriyim ben keseyle geçiremiyorum
sadece birkaç jiletten sonra geçiyor
ve bende batığa sebep olan şeyler
klasik ağda ve epilatör-tatlicadiarzu-
artık neyle yapacağımı şaşırmış durumdayım

valla ben her bonyaya girdigimde keske yapiyorum ve baya bi faydasini gordum canim
batiklar deri ustune cikiyo keseyle.
bide aylardir oynamadim batiklarimla
eskiden igneyle, cimbizla delip cikariyordum killari
dolayisiyla suzgece donmustu canim baciklarim
epilator yuzunden bi suru batikla doldu bacaklarim artik kullanmiyorum epilator
sadece agda kullaniyorum en iyisi ve en temizi bence agda :dance::sm_cool:

kabak lifi kullan tatlım..
hem seslülitlere iyi gelir , hem cildi sıkılaştırıp toparlar hemde batık sivilce vs yok eder..
her banyoda 3 er dakıka iki bacağına da dairesel hareketlerle bastırarak masaj yap..
aktarlarda bulursun 3-5 milyonluk bişi..

ya merhaba bu sıteyı bulduguma cok mutlu oldumm su dedıgnız ponza tası gercekten işe yarıyomu yaaa ben bu yaz erkek arkadsımla tatıle gıdecem rezıl olmak ıstemıyrumm :(:(:(:utangac:

ya bu site harika tek kelimeyle ...
ne ararsam ne merak edersem buluyorum muhteşem ...
bgn stopingrow sprey aldım, henüz kullanmaya başlamadım ama işe yarayacağından o kdr umutluyum ki, burda çok güzel yorumlar var hakkında.
inş. bnde denedikten sonra fikirlerimi paylaşıcam ..
okdr pahalı bişey de değil gerçekten işe yarıyosa, koca bi şişe, ömür boyu kullanılır =)

çatlak sorunu için kahve ve limonu karıştırıp sürüyorum aynı zamanda ne kadar batıl varsa açıyor süper bişey :D

Back