• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklarimda Batik Kil Sorunu Var ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Pamuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
walla kızlar hepinizde olan bu sorunların fazlası bende de var. epilatör kullandıkça da geçmicek bunlar :(
herşeyi denedim.body shop'tan peeling aldım.değişen bir şey yok.belki daha uzun vadede işe yarayabilir. PBF Vanish'i de bu forumda öğrenip aldım.bacaklarımı soymaktan başka bi işe yaramadı. içerde uzayan kılları çıkarıyo bi süre sonra, ama küçük batıklar hala duruyo. ben de gittim Sally Hansen aldım. işte bu süper. batıklara çözüm değil ama görünümü şahane oluyo bacakların. yaz bitene kadar bunu kullanıcam. sonra da bi hamama gidip kese yaptırıcam bi güzel sositososito kış boyunca da makineyi kesinlikle kullanmıcam.en iyisi sir ağda gibi duruyo. bunun yanında burda arkadaşların yazdığı ponza taşı,limonu da denicem. seneye yaza kadar düzelir herhalde artık. azimle denicem bunları,diğerleri çok masraflı oluyo çünkü..

bende de var batıklar kese filanda yapıyorum ama geçmiyor bitürlü.epilasyon kullandığım sürece geçmicek sanırım.okadar çoğaldıki mecburen iğnenin ucuyla çıkarıyorum başka türlü çıkmıyo çünkü.bide kızlar batık lekesi dediğiniz nasıl bişey ya bu kılları aldıktan sonra kalan siyah siyah noktalarmı ben anlamıyorum fazla.

sevgili gülsemin verdiğin bilgiler için çok teşekkürler fakat bu ürün nerede bulunur eczaneciler bilmiyor bu konuda da yardımcı olursan hemen alıcam:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

sevgili gülsemin ürünle ilgili açıklamaların çok güsel bir de nerde bulunur bilgisini werirsen tam süpeeerrr olacak;)

ah bu batıklar bende de çok oluyor birde onları sıkınca iz kalıyor ayrıca sivilce şeklinde oluyor yani ne ararsan var çok kötü gözüküyor morelimi çok bozuyor ya arkadaşlarımınki çok pürüzsüz bnm okul eteğini giyince çok utanıyorumsenağlama

ayneeen bnmde öle hatta benm şimdi birde motrsklet kazası geçrmiştm ondan kalam yaralarda oldu batık kılların yaptıı iz çok fazla deildi ama kazadanda kalama izler olunca çok berbat oldu bacakcıklarım senağlama

2 tüy köklerinin aşırı hassaiyet kazaması ve iltahaplanarak tüyün cilt dışına çıkmasını engellemesi
sonuç cilt altında oluşmuş siyah benekler,sıkılınca içerisinde yağ ile birlikte fırlayan tüyler+yara bere

işte benim problemim bu sanırım :çok üzgünüm:

benimki de bu:roflol:

walla kızlar hepinizde olan bu sorunların fazlası bende de var. epilatör kullandıkça da geçmicek bunlar :(
herşeyi denedim.body shop'tan peeling aldım.değişen bir şey yok.belki daha uzun vadede işe yarayabilir. PBF Vanish'i de bu forumda öğrenip aldım.bacaklarımı soymaktan başka bi işe yaramadı. içerde uzayan kılları çıkarıyo bi süre sonra, ama küçük batıklar hala duruyo. ben de gittim Sally Hansen aldım. işte bu süper. batıklara çözüm değil ama görünümü şahane oluyo bacakların. yaz bitene kadar bunu kullanıcam. sonra da bi hamama gidip kese yaptırıcam bi güzel sositososito kış boyunca da makineyi kesinlikle kullanmıcam.en iyisi sir ağda gibi duruyo. bunun yanında burda arkadaşların yazdığı ponza taşı,limonu da denicem. seneye yaza kadar düzelir herhalde artık. azimle denicem bunları,diğerleri çok masraflı oluyo çünkü..

elcin sen hangi rengini aldın benim aldığım hiç olmadı da acaba yanlış rengimi seçtim
plastik gibi olmuştu benim bacaklarım rengi hiç doğal değildi de

ben ağdaya geçtim kızlar ve sanırım artık yeni batıklar çıkmıyo çıkıyosa bile eskisi kadar olmuyo:lepi:

Kızlar benim batıktan daha çok kıllarım yarayla beraber çıkıyordu. Tabi benim elim ayağım durmuyordu. Onlarda büyüdükçe büyüyordu. Tatilde gökçeadaya gittik orada çamur vardı. Ondan sürdüm. Geçti. Ama denizdenmi yoksa çamurdanmı bilmiyorum

Metal ponzayı burda okuyup aldım canımı çok yaktı kuru kuru uyguladım etkisi olsun diye kaç gün yandı bacaklarım. Diğer ponza taşları kullanılabilir ama metal ponza :1no2:

Kızlar epilatör ve jilet kullanımı batık yapıyor.
mevcut batıklarınız için kese kullanın. iğne vs ile dürtüp yara izi bırakmamaya calısın. bende de vardı ve kabak lifi kullandım her banyoda. ve asla jilet ve epilatör kullanmadım birdaha. sadece agda kullanın
bir süre kıllarınızı uzatın.sabredin,bu süre içinde sürekli(yani her banyoda) kabak lifiyle keseliceksiniz. sonra agda uygulamaya baslıcaksınız.bu kadar basit
su anda bacagımda hiç batık yok

Son düzenleme:
Kızlar internette araştırırken buldum. Denemedim henüz ama bakalım işe yarayacak mı. a.s.
yenibitmapresmi.png

Ayni sorun bendede var. Elinizden geldigi kadar tuylerinizi cok sik almayin baya bi uzasinlar.
Kese gercekten cok etkli batiklar icin. Son bir yildir epilator kullanmadim butun batiklarimin sebebi epilator.
Artik sadece agda kullaniyorum.
Simdi batiklarim cok az, lekelerimde azaldi.

herşeyi denedim.body shop'tan peeling aldım.değişen bir şey yok.belki daha uzun vadede işe yarayabilir. PBF Vanish'i de bu forumda öğrenip aldım.bacaklarımı soymaktan başka bi işe yaramadı. içerde uzayan kılları çıkarıyo bi süre sonra, ama küçük batıklar hala duruyo. ben de gittim Sally Hansen aldım. işte bu süper. batıklara çözüm değil ama görünümü şahane oluyo bacakların. yaz bitene kadar bunu kullanıcam. sonra da bi hamama gidip kese yaptırıcam bi güzel kış boyunca da makineyi kesinlikle kullanmıcam.en iyisi sir ağda gibi duruyo. bunun yanında burda arkadaşların yazdığı ponza taşı,limonu da denicem. seneye yaza kadar düzelir herhalde artık.
canım bu dediğin urunu nerden bulabılırım ve rengi falan dediginz gbi nasıl?

Burda yazılanları okuyarak ponza taşını uyguladım 4 gündür her gün yapıyorum sonuç çok iyi bacaklarım hiç olmadığı kadar pürüzsüz ve çok güzel görünüyor kesinlikle deneyin ben devam edicem ...
.:dance::dance:

Burda yazılanları okuyarak ponza taşını uyguladım 4 gündür her gün yapıyorum sonuç çok iyi bacaklarım hiç olmadığı kadar pürüzsüz ve çok güzel görünüyor kesinlikle deneyin ben devam edicem ...
.:dance::dance:

bacaklarında leke varmıydı bunlarada iyi geldimi peki?????

epilatöre hayır!!! mahvetti bacaklarımı!! jiletle alamıyorum cildime dokunuyor... sabredip ağda veya sir yapmalısınız.. kese yapmaktada yarar var... yukarıda bir arkadaş pfb vanish in yaramadığını söylemiş ama bende yarı yarıya azalttı devamını kullanmadım birkaç şişe daha almam söylenmişti ama almadım... batık az da olsa var ama eski hali gibi değil..epilatörü tamamen bıraktım .. kılları kırıyor ve çıkmasını önlüyor bu da batığa davetiye demek...

pfb vanishi bende kullandim batiklara iyi geliyo ve cilt rengiide aciyo
ben memnun kaldim yani

arkadaslar yillardir ayni batık ve leke problemini yasiyorum ve ne yazik ki pek cok sey deneyerek sonuc alamayanlardanim. yeni cikan ve pek cok kisiden methini duydugum bir ürün var "bitkiderman" diye yaklasik 115 milyonluk bir set, kullananlar cok kisa sürede sonuc aldiklarini ve memnun kaldiklarini söylüyor ancak düzenli olarak yapmak ve aksatmamak gerekiyormus bu sebeple sabir isteyen bir iş, düzenli kullananlar 6ay ile 1 yıl arasinda bir sürede neredeyse tüm tüylerinden kurtulmuşlar, ben de kullanmaya başlayacağım. umarım bir faydası olur :)

Back