• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklarimda Batik Kil Sorunu Var ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Pamuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Batığa çözüm bulmuşun aama ya lekeler?:)

Bendede çok fazla batık ve lekenme vardı.Bu sitede okuduğum ve biraz geliştirip uyguladığım yöntemi aynen yazıyorum arkadaşlar gerçekten çok işe yaradı.lekeler bayağı açıldı ve batık kalmadı.Beni batık yapan kesinlikle epilasyon makinası koltuk altımda bi sorun yaratmıyo ama bacaklarımı mahvetmişti.Şimdi öncelikle duştan çıktıktan sonra bacaklarım hafif nemliyken kuru ponza taşını uyguladım.dikkat edin tahriş etmeyin.sonrasında limon suyuyla ovdum. (biraz yakıyor)ve 1 ay kesinlikle ağda ve epilasyon cihazı kullanmadım düzenli jilet kullandım.jilet çoğaltıyo diyolar ama ne yapıym bu görüntüdense jileti açıkcası tercih ettim ve batığım şu an hiç yok ve lekenmelerde yüzde yetmiş hafifledi.:asigim::1rolleyes:

Bu arada unutmuşum muhakkak nemledirici sürmeyi unutmayın çünkü bu işlem kurutuyo biraz cildi:teytey:

Bendede çok fazla batık ve lekenme vardı.Bu sitede okuduğum ve biraz geliştirip uyguladığım yöntemi aynen yazıyorum arkadaşlar gerçekten çok işe yaradı.lekeler bayağı açıldı ve batık kalmadı.Beni batık yapan kesinlikle epilasyon makinası koltuk altımda bi sorun yaratmıyo ama bacaklarımı mahvetmişti.Şimdi öncelikle duştan çıktıktan sonra bacaklarım hafif nemliyken kuru ponza taşını uyguladım.dikkat edin tahriş etmeyin.sonrasında limon suyuyla ovdum. (biraz yakıyor)ve 1 ay kesinlikle ağda ve epilasyon cihazı kullanmadım düzenli jilet kullandım.jilet çoğaltıyo diyolar ama ne yapıym bu görüntüdense jileti açıkcası tercih ettim ve batığım şu an hiç yok ve lekenmelerde yüzde yetmiş hafifledi.:asigim::1rolleyes:

ne güzel canım ya.. darısı benim başıma.. ponza taşı ve limonu bende kullanıyorum daha yeni başladm inşallah bende en kısa zamanda kurtulurum artık

ne güzel canım ya.. darısı benim başıma.. ponza taşı ve limonu bende kullanıyorum daha yeni başladm inşallah bende en kısa zamanda kurtulurum artık

canım biraz sabır istiyo ama sabredersen bide hiç oynamazssan inan düzeliyo.:enbuyukkk:

kızlar bu konuda çok başlık açıldı ama birden fazla sorunum var bununla alakalı... benim batık problemim var, ciddi derecede, ve bu batıklara tahammül edemediğim ve uğraştığım için çok çirkin yara izlerim var... bacaklarım çok kötü... evet kızlar cevap bekliyorum bacaklarımdaki batıklardan ve de izlerden nasıl kurtulabilirim? cevaplarınızı bekliyorum...:1hug::teselli:

bu konu daha önce acılmıştı arkadaşlar öneri olarak bArkadaşlar çoğu bayan yaşar bu problemi...

bacaklarımızı alırız ama zamanla batık yahut kıl dönmeleri diye adlandırılan kılın deri altında büyümesi sorununu yaşarız
keseylede çözülür ama bir çoğumuz banyoda kese yapmaktan hoşlanmadığı için farklı bir yöntem sunuyorum
şimdi bunun kolay çözümünü anlatacağım size...

üstelik tarafımdan yıllardır yapılan batık haricinde bacakların pürüzsüz bir hal almasınıda kazandıran bir yöntem...

şimdi hepimizin evinde topuk taşı(ponza taşı) bulunuyordur herhalde
eğer yoksa aktarlardan cüzzi bir fiyata alacağınız topuk taşı işinizi görecektir...

herhangi bir günde veya epilasyon sonrası bacaklarınız kuru haldeyken topuk taşını avucunuza alıp
yukarı-aşşağı ,daireler çizerek bacaklarınıza canınızı acıtmayacak şekilde sürtünüz....

böylelikle bacaklarınızdaki ölü derinin pul pul dökülerek atıldığını göreceksiniz
hem batık,kıl dönmeleri son bulacak
hemde bacaklarınızdaki pütürler giderek cildiniz pürüzsüz bir güzelliğe bürünecek....
a ayrıca illaki epilasyon sonrası yapılacak diye bir kaidede yok haftada yahut iki haftada bir yapabilirsiniz...

dip not: tamamen benim yöntemimdir hiç bir sakıncası yoktur acı ağrı sızı falan olmuyor...
u verilmişti bilginize :)

evet yaa benimde kıllarım batıo içinee ne yaptımsa olmadı ağdayı denedim oda olmadı 1 iki ay büyütmek lasım galiba çıkması için off :(

ben yaklaşık bi haftadır nemli cilde ponza taşı uyguluyorum ve etkisini görmeye başladım işe yarıyo yani batıklar azaldı :dance: ama kuru cilde yapmayın çizikler oluyo

kızlar bendede vardı batıklar ama birisinden duydum kese yaptım bacaklarıma cok iyi geldi suan batıklarım yok lekelere gelince bende rahatsızım ama arap kızı diye bi krem var onu alıcam lekelere cillere sivilcelere iyi geliyomuş iyice arastırdım hem bu kremi hande ataizi naz elmas gibi ünlülerde kullanıyomus bi dergide okumustum fiyatıda ucuz 3bucuk ytl falan aktarlarda eczanelerde varmış

ben ilk başlarda makine kullandığım için çok fazla batık oluştu,ben de kendimi tutamayıp oynadım ve sonuç felaket ! sir ağdaya geçtim şimdi,gözle görülür düzelme var... ağda öncesi güzelce keseleyince pek problem olmuyor.. bide hergün arko nem cotton24 complex kremle bir güzel ovuyorum bacaklarımı.. pütürlükler bi hayli azaldı.. sanırım bikaç ağdadan sonra mükemmel olacaklar..

ps: sir ağdayı kuaförde yaptırmanızı tavsiye ederim,hele de benim gibi beceremiyosanız :)))

arkadaşlar bende batık arık çok fazla değil ama çok leke var bacaklarımda ayrıca kollarımda da sivilceler çıktıyo onları da sıkıyorum kollarımda feci yani lekeleri geçirmek etkili bi çözüm sunarsanız çok çok mutlu olcam

off o batıklar beni ameliyatlık etti ya:(hep olmadık yerlerimde çıktı bikini bölgemde çıktı ve iltihap yapmış çok can sıkıcıydı:(benim tüylerim çok sert cildim çok hassas ve ince o yüzden çok sorun yaşıyorum

kurtulmanın yolu yok galiba

Hiçbi şeyden çekmedim şu batıktan çektiğim kadar. Siyah siyah benekler halinde, jilet bile çıkaramıyor, o derece derin, sıkmak lazım o zaman da kanıyor yara oluyor, tekrarlamayayım burdaki herkesin problemi aynı.

Ben o ponza taşını yapmaya çalıştım bi kaç gün, ama benim taşta iş yoktu galiba pek bi işe yaramadı. Bugün gidip yenisi alıp azimle azimle azimle devam edeceğim. İnnnşşaaalllaaahhh işe yarar. Olmadı benzin döküp yakıcam bacaklarımı artık ciyaaaaakkkk :oklava:

kızlaar batıkları cımbızla alın yara yapmadan.ayrıcca bir tavsiye daha belki biliyorsunuzdur banyo yaparken sabunsuz bacaklarınızı lifleyin keseleyin.çok iyi gelıyor.tavsiye ederim

kızlaar batıkları cımbızla alın yara yapmadan.ayrıcca bir tavsiye daha belki biliyorsunuzdur banyo yaparken sabunsuz bacaklarınızı lifleyin keseleyin.çok iyi gelıyor.tavsiye ederim

Selinciğim, o bi yöntem tabii ama, hangi birini alayım? :) Çin işkencesi gibi...öyle üç tane beş tane olsa Kızılay meydanında dişimi kırardım :)

Kızlar ponza taşı çok işe yaradı bende.. Sonuç gerçekten mükemmel.. önce duş jeliyle köpükledim bacaklarımı,sonra nazikçe ovdum böyle üstünde köpük kalmayıncaya kadar.. banyodan sonra bi baktım birsürü kıl çıkmış yüzeye.. böğ :)

kızlar ben de aynı dertten muzdaribim ve kese yapıyorum işe yaradı gbi ama dün biraz hırslanmışım galibayerimseniben baya tahriş oldu cildim kıpkırmızıyı dikkat edin çok sürtmeyin keseyi de ponzayı da o an farketmiyosunuz ama 15 20 dakka sonra çıkıyo acısıbenneyaptımki

Ahyaaaaakkk!!

Bu mal ellma kulunuz eve dönerken ponza taşı almayı gene unuttu... furun beni :kızgın:

(Komşuya gidip bizde kalmamış, sizde fazla varsa bi ponza taşı rica edebilir miyim desem komik mi kaçar?) laelaelaelaelae

Back