M
melikex
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Pamuk
Batığa çözüm bulmuşun aama ya lekeler?:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede çok fazla batık ve lekenme vardı.Bu sitede okuduğum ve biraz geliştirip uyguladığım yöntemi aynen yazıyorum arkadaşlar gerçekten çok işe yaradı.lekeler bayağı açıldı ve batık kalmadı.Beni batık yapan kesinlikle epilasyon makinası koltuk altımda bi sorun yaratmıyo ama bacaklarımı mahvetmişti.Şimdi öncelikle duştan çıktıktan sonra bacaklarım hafif nemliyken kuru ponza taşını uyguladım.dikkat edin tahriş etmeyin.sonrasında limon suyuyla ovdum. (biraz yakıyor)ve 1 ay kesinlikle ağda ve epilasyon cihazı kullanmadım düzenli jilet kullandım.jilet çoğaltıyo diyolar ama ne yapıym bu görüntüdense jileti açıkcası tercih ettim ve batığım şu an hiç yok ve lekenmelerde yüzde yetmiş hafifledi.:asigim::1rolleyes:
ne güzel canım ya.. darısı benim başıma.. ponza taşı ve limonu bende kullanıyorum daha yeni başladm inşallah bende en kısa zamanda kurtulurum artık
kızlar bu konuda çok başlık açıldı ama birden fazla sorunum var bununla alakalı... benim batık problemim var, ciddi derecede, ve bu batıklara tahammül edemediğim ve uğraştığım için çok çirkin yara izlerim var... bacaklarım çok kötü... evet kızlar cevap bekliyorum bacaklarımdaki batıklardan ve de izlerden nasıl kurtulabilirim? cevaplarınızı bekliyorum...:1hug::teselli:
kızlaar batıkları cımbızla alın yara yapmadan.ayrıcca bir tavsiye daha belki biliyorsunuzdur banyo yaparken sabunsuz bacaklarınızı lifleyin keseleyin.çok iyi gelıyor.tavsiye ederim