• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklarimda Batik Kil Sorunu Var ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Pamuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ahyaaaaakkk!!

Bu mal ellma kulunuz eve dönerken ponza taşı almayı gene unuttu... furun beni :kızgın:

(Komşuya gidip bizde kalmamış, sizde fazla varsa bi ponza taşı rica edebilir miyim desem komik mi kaçar?) laelaelaelaelae

bizde fazla olcaktı ama :)

kese ponzadan daha çok zarar veriyo bence,çünkü iyice ovalamadan bi işe yaramıyor.. ama ponzayı dediğim gibi duş jelini köpürtüp üstünden yavaşça ovalarsanız harika sonuç alınıyor :)

2 tüy köklerinin aşırı hassaiyet kazaması ve iltahaplanarak tüyün cilt dışına çıkmasını engellemesi
sonuç cilt altında oluşmuş siyah benekler,sıkılınca içerisinde yağ ile birlikte fırlayan tüyler+yara bere

işte benim problemim bu sanırım :çok üzgünüm:

pürüssüz ve daha az lekeli bacaklar istiyosanız solaryuma girin,tek çözüm bu. 2 senedir yapmadığım şey kalmadı lekeler geçmio,kabak lifi iyi gelio ama lekeler için solaryum kesinlikle.şuan bacaklarım gayet iyi:)

su arap kizi kremi burda da karsima cikti arkadaslar bunu kullanip da sonuc alan var mi bi de ismi tam bu mu gidip sorup da komik olmayalim sonra?

2 tüy köklerinin aşırı hassaiyet kazaması ve iltahaplanarak tüyün cilt dışına çıkmasını engellemesi
sonuç cilt altında oluşmuş siyah benekler,sıkılınca içerisinde yağ ile birlikte fırlayan tüyler+yara bere

işte benim problemim bu sanırım :çok üzgünüm:

:(( Maalesef benim de problemim bu....pofffff

Arkadaşlar son kez kesin olarak söylüyorum,daha önce de söylemiştim yine söylüyorum. Bu batık sorununun tek çözümü ya lazer epilasyon ya da yok yaptıramam diyorsanız kesinlikle banyo sonrası yapılan keseleme işlemi! 1ay sonra farklılığı göreceksiniz, kese yapıp çıktıktan sonra da limon suyuyla ovun bölgeyi. benim kalmadı leke meke,çok leke vardı ve canımı çok sıkıyordu.Lekeniz varsa batık lekesi, kese + limon suyu. Sadece batık varsa kese yeterli...ama sabır şart. ben 1 senedir uyguluyorum çok memnun kaldım çünkü kurtuldum tamamen
Bu arada '''adalayda''' arkadaşımız arap kızı kremini sormuş. Ben daha az önce sürdüm bacaklarıma, 2tane kalan hafif lekem vardı bacağımda 1ay öncesine kadar,ama arap kızı kullandıktan sonra kalan 2lekem daha hızlı geçti, önceleri acaba bana mı öyle geliyor dedim ama şimdi bariz ortada. Ama kese ve limon kurtardı beni. arap kızı kremi de baya katkıda bulundu.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de yaklaşık 1aydır kese yapıyorum ve şuanda farkettğini gördüm hep lekelr azaldı hem batıklar bide limonsuyu sürüyorum pamukla sanrım onunda faydası oldu

Devam et arkadaşım, sorununun tamamen yok olduğunu göreceksin ;)

ben de yaklaşık 1aydır kese yapıyorum ve şuanda farkettğini gördüm hep lekelr azaldı hem batıklar bide limonsuyu sürüyorum pamukla sanrım onunda faydası oldu

evet arkadasim..bende sana daha öncede dedigim gibi limon suyu hep yapiyorum halen..vede cook yardimci oluyo allaha sükür..valla limon suuyu sürün cok ise yariyo arti kese vede topuk tasi!!ama en önemlisi limon suyu bence..lekelerim cook azaldi...bi kac haftaya tam giderelr insallah!!!:nazar:

canlarım peki ben sımdı solaryuma gırıorumda bu lımon suyunu batıklı yerlere surersem ton farklılıgı olur mu kı:S

kizlar ayni dert bendede var...ne yaptiysam care bulamadim... simdi doktora basvurdum lazer epilasyon yaptiracagim tuyleri kokunden halletmek icin..fakat emin degilim zararli diyorlar siz ne dusunuyorsunuz....:uhm:

Ben batıklarım için her duşta kabak lifi kullanıyorum ama hiç bir işe yaramadı

Kese,düzenli epilasyon (benim yöntemim sir ağda) ve dediğiniz gibi limon.. olay bu !

yaz başında perişan olan bacaklarım şimdi muhteşem olmasa da eski haline göre çok çok daha iyi.. :)

Batik kil sorununun tek nedeni epilasyon aleti bunu yaşadim ve gördüm,koltukaltlarimi artik ağdayla aliyorum ve azaldi diyebilirim ama yine de bacaklarimi ağdayla almayi beceremediğim için epilasyon aletine devam ediyorum ama çok kötü oldular ben keseyi denedim peeling denedim ama kesin sonuç alamadim,ama limon ve ponza taşini 1 kere yapmiştim ama önemli olan düzenli kullanmak ve ben düzenli kullanmadim,ponza taşini her gün kuru cilde yapip ardindan limon sürsem cildim tahriş olur mu?

Hergün ponza hele de kuru cilde tahriş yaratır kanımca.. ben hergün yapmıyorum şahsen,garip belki ama cildin alışmasını da istemiyorum.. 3 günde bir,haftada bir vs o aralıklarla yapıyorum..

benim de üst bacağımda var sivilce gibi sıkıyorum ama yarası geçmiyor

kizlar ayni dert bendede var...ne yaptiysam care bulamadim... simdi doktora basvurdum lazer epilasyon yaptiracagim tuyleri kokunden halletmek icin..fakat emin degilim zararli diyorlar siz ne dusunuyorsunuz....:uhm:

canım güvenilir bir doktor ve yere gidersen hiçbir sakıncası yok lazer epilasyonun bütün bu işlemi yapan yerleri araştır fiyat ve güvenlik açısından.Ben yaptırıyorum ve çok memnunum tüylerimde aşırı derecede dökülmeler oldu bi bayana bencedim lazer sayesinde:teytey:

epilasyon aleti batık yapıyo evet ama ağda bende yapamıyorum.yapmayı bırak kuaförler kafayı yemiş durumda.iki tüm bacak sirağda yaptırıp geçen sene 25 ytl veriyodum,bu sene 30 alıyolardır heralde.tüğ derimin altında ama gözüküyo,bende cımbızla çekiyorum.en olmadı bir iğnenin ucuyla zorlamadan çıkarıp cımbızla alıyorum.iz kalmıyo en azından.

canım benım lazer yaptırmadıgım bır ayagım kaldı dıyebılırımsırnaşık şey super bısey herkeze tavsıye ederım artık sıfır tuy sorunum ama eger yaptırmam dersen benım de lazerden once cokda olmasa bacaklarımda batık sorunu vardı ,makınayla alıyodum bende bacaklarımı sadece sana tek ve kesın onerım arkadasların da onerdıgı gıbı ,dus sırasında denız tuzu ıle bır guzle peelıng,daha sonra bol bol nemlendırıcı krem,ve de epilasyon hemen sonrası jıletle bacaklarının üstünden geçmen.Sabırla yaparsan mutlaka sonuç alırsın ama en önemlisi bol bol nemlendirici krem ve kese...kaydirigubbakcemile4

Back