Bir de şimdi şu var. ben arıcam sağlık bakanlığını tamam. onlarda heralde bulunduğum şehirdeki şubelerine yönlendircekler. oraya da bildiricem şikayetimi telefonda. peki sonra?
yani ne yapacak onlar. o güzellik salonuna gidip bakacaklar mı, ne diyecekler gidip? gördüler lazer cihazını, güzellik salonunda lazer yapmak yasak mı dicekler, yoksa o an cezamı kesecekler? ne olacak yanii?
canım izni varmı yokmu ona bakabilirler ama sen ismini vermelerinden mi korkuyorsun? hakkınızda şikayet var derler ama isim söylemezler ki, belki daha başka insanlar da şikayet etmişlerdir, ayrıca bakanlıktan teftişe gelene niye geldiniz diyemez zaten koskoca bakanlıkta ona açıklama yapmak zorunda değil, zaten teftiş ediyorlar bu kurumları normalde görevi bu bakanlıkların, sana birşey yaparlar diye korkuyorsun sanırım
arkadaşım kesinlikle CONTRACTUBEX kullan.. yara izlerinin geçmesinde çok etkili... yıllar önce olmuş yara izlerinin bile hafiflemesini sağlıyor....
evet canım sağol onu da duydum internette, bugün sağlık ocağındaki doktora sordum, dediki ben yazamam onu. cildiyeci yazabiliyor sadece. hele bi yaralarım iyileşsin, izlerim için cildiyeciye giderim yazar o ilacı. çoook çoook sağol canım. Allah razı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?