sanirim ben yandim baskalari niye yanmasin diye dusunuyor konu sahibi. yoksa bir insan sikayet etmekten neden korkar ?
çok üzüldüm cidden senin adına çok da sinirlendim
kuafördeydim bi gün, cilt bakımına alalım sizi falan demişti mesela, asla gitmem yaptırmam, sakın böyle basit yerlerde cilt işlerine girişmeyin kızlar ne sürdükleri ne yaptıkları belli değil, klişe 2 3 bilgi ile işi çözdüklerini sanıyorlar
arkadaşım sen de sağlık ocağı yerine bir cilt doktoruna git bence. geçer zamanla illa ki, belki hafif pembemsi izler kalabilir ama yazları bronzlaşınca zaten belli olmaz onlar. kışın da en kötü ihtimalle ten rengi çorap giyilir, ya da sprey / renkli vücut fondöteni gibi şeyler var. ama merak etme illa ki azalır yani ben en kötü ihtimali söylüyorum. ama sen yaralar daha tazeyken iyi bir uzman doktora git, yanlış sürülen kremlerle falan yaraları daha da deşebilirsin.
bir de lütfen bir yeri ara ve en azından şikayet et, adres ver, gidip kontrol etsinler aletleri makinayı vs, belki de yanlış bozuk aletler elllerindekiler, el koyarlar da bırakırlar bu lazer işini belki, yanlarına kalmasın
Yanıkla ilgili raporunu al ve dava ac. Şikayette bulun, insan sağlığı bu kada rucuz olmamalı![
öncelikle geçmiş olsun canım...en iyisi bir cildiye uzmanına da görünüp dediği gibi arkadaşın rapor alman...ve kesinlikle katılıyorum sakın peşini bırakma,böyle böyle bu işini bilmez adamlar hergün milleti tabiri caizse dolandırıyor.tabii sadece sana olsa ve halkkaten cildin hassas diye olsa neyse fakat duyduğun tel konuşması işin öyle olmadığını doğruluyor.git ne derlerse desinler karıştır orayı,korkarlar belki paranı da iade ederler yazık hem sağlık sorunu yaşamışsın hem de bir dolu para vermişsindir eminimbir de ben mesela hiç öyle paketmiş toplu satışmış alıp paramı bağlamam,en iyisi seans seans gitmek.ama bu durum hepimizin başına gelebilir valla.nedir bu biz kadınların çektiği bu kıl tüy işleri yüzünden...neyse... ben de lazer araştırıyordum da.hangi tip lazerle oldu bu şanssız durum...
Yanıkla ilgili raporunu al ve dava ac. Şikayette bulun, insan sağlığı bu kada rucuz olmamalı![
öncelikle geçmiş olsun canım...en iyisi bir cildiye uzmanına da görünüp dediği gibi arkadaşın rapor alman...ve kesinlikle katılıyorum sakın peşini bırakma,böyle böyle bu işini bilmez adamlar hergün milleti tabiri caizse dolandırıyor.tabii sadece sana olsa ve halkkaten cildin hassas diye olsa neyse fakat duyduğun tel konuşması işin öyle olmadığını doğruluyor.git ne derlerse desinler karıştır orayı,korkarlar belki paranı da iade ederler yazık hem sağlık sorunu yaşamışsın hem de bir dolu para vermişsindir eminimbir de ben mesela hiç öyle paketmiş toplu satışmış alıp paramı bağlamam,en iyisi seans seans gitmek.ama bu durum hepimizin başına gelebilir valla.nedir bu biz kadınların çektiği bu kıl tüy işleri yüzünden...neyse... ben de lazer araştırıyordum da.hangi tip lazerle oldu bu şanssız durum...
evet hepimizin başına gelebilir.. inşallah gelmez tabi.. bana yaptıkları lazer cihazı IPL idi. zaten ilk yazımda belirttiğim gibi onlar lazeri yaparken her atışta sanki iğne batıyomuş yanıyomuş gibi acı hissettim. böyle birşey olduğunda sakın o yapan kişinin size, ya bunda birşey yok merak etme acıması normal, doz düşük endişelenme demesine aldanmayın. devam etmesine izin vermeyin. ben yandım siz yanmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?