Önce dermatoloğa gitmelisin.
Cilt için gerekli ilaçları onlar daha iyi bilir.
Raporda alırsan iyi olur.
Sanırım fatura, fiş gibi bir belgen vardır.
Sağlık Bakanlığına şikayette bulun.
Hem kampanyayı satanı, hem de merkezi şikayet et.
Doktor dışındakiler artık bu uygulamaları yapamıyor.
Canının yandığıyla, çektiğin sıkıntıyla kalma lütfen.
Sağlık Bakanlığı hattı bu konuda çok sıkı davranıyor artık.
İnsanlar neden bu kadar pısırık oldu artık anlamıyorum. Kadın sizin bacaklarınızı yakmış ve siz birşey yapmamışsınız, hayret ettim. Ya daha ciddi birşey olsaydı? Sizin yerinize ben hırslandım okuduğum yerde. Lütfen yaptıklarının yanlarına kalmasına izin vermeyin. Saf yerine koymasınlar milleti. Hatta o merkezin adını ifşa edin burada biz de bilelim.
Çok geçmiş olsun.Benim kayınvalidemin evinde yangın çıktı,yüzü ve elleri yandı.Onun da ikinci derece yanıktı.Çok şükür hiç iz kalmadı.Sanırım ilaç ismi vermek yasak ,mavi tüpde bir yanık ilacı var eczaneye sorun eğer doktora göstermediysenizAllah şifa versin
bende başka birinin başına gelse anlatsa aynı bu yorumu yapardım.. git şikayet et derdim..çok sinirlenirdim.. kendime de kızgınım hem böyle bi yerde lazer yaptırdığım için hem dediğiniz gibi pısırık kaldığım için.. ama insanın başına gelmeden bilmiyor.. ben daha önce hiç bi yeri şikayet etmedim, hiç dava açmadım.. bilmiyorum nerden başlanır, ne yapılır. sonunda ben mi haksız çıkarım.. bilemiyorum ve çekindim de açıkcası. Allaha havale ettim. biliyorum yanlış birşey öyle Allaha bıraktım bişey yapmıcam demek.. biliyorum ama başıma böyle bişey geldi, ve şuan bacaklarım çok kötü, ilk olarak onu düşünüyorum ooof offf
Türkiye deki adalet sisteminden bihaber misiniz kızlar ya bir dava kaç ay sürer dosya masrafıdır, davanın bilmem kaç ay ertelenmesidir, cartıdır curtudur, tabiki hakkını araması daha iyidir ama yanmış bacaklarla mahkemelere gitmekte çok eğlenceli olmasa gerek.
canım bence simurg_ arkadaşın mesajında dediği gibi sağlık bakanlığını arayıp şikayet et veya mail at kurumun adını ve raporunuda faksla gerekirse ve böyle bir olay geldi başıma diye anlat, gidip teftiş etsinler belki izni bile yok o kişilerin lazer yapma konusunda, ceza keserler en azından ve bir daha kimseye yapamazlar korkularından, mahkeme işi çetrefilli ama aramak en iyisi, alo 184 sağlık bakanlığı hattı sanırım sen şikayetini yap inş cezalarını bulurlar.
bende bunu düşündüm ama ne yalan söylim herangi birine yada buraya da Türkiyede adalet sistemi kötü, hakkımı arasamda beni buna bin pişman ederler diyemiyorum.. tepki alırım diye.. çünkü başka birisi dese bende tepki gösteririm.. olurmu öyle şey ne yani kimse hakkını aramasın o zaman vs. diye.. şikayet et diyenleri de dava et diyenleri de anlıyorum. hak da veriyorum. ama inanın bazen insanın gözü çok korkuyor bu mahkeme süreçlerinden, o süreçde yaşayacaklarından, başına geleceklerden vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?