• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bacaklarım komple yandı :( :( :(

Bir de şimdi şu var. ben arıcam sağlık bakanlığını tamam. onlarda heralde bulunduğum şehirdeki şubelerine yönlendircekler. oraya da bildiricem şikayetimi telefonda. peki sonra?
yani ne yapacak onlar. o güzellik salonuna gidip bakacaklar mı, ne diyecekler gidip? gördüler lazer cihazını, güzellik salonunda lazer yapmak yasak mı dicekler, yoksa o an cezamı kesecekler? ne olacak yanii?

ne yaparlarsa yapsınlar ama sen mutlaka şikayetçi ol daha kalıcı bı hasarda bırakabılırdı

Bir de şimdi şu var. ben arıcam sağlık bakanlığını tamam. onlarda heralde bulunduğum şehirdeki şubelerine yönlendircekler. oraya da bildiricem şikayetimi telefonda. peki sonra?
yani ne yapacak onlar. o güzellik salonuna gidip bakacaklar mı, ne diyecekler gidip? gördüler lazer cihazını, güzellik salonunda lazer yapmak yasak mı dicekler, yoksa o an cezamı kesecekler? ne olacak yanii?

canım izni varmı yokmu ona bakabilirler ama sen ismini vermelerinden mi korkuyorsun? hakkınızda şikayet var derler ama isim söylemezler ki, belki daha başka insanlar da şikayet etmişlerdir, ayrıca bakanlıktan teftişe gelene niye geldiniz diyemez zaten koskoca bakanlıkta ona açıklama yapmak zorunda değil, zaten teftiş ediyorlar bu kurumları normalde görevi bu bakanlıkların, sana birşey yaparlar diye korkuyorsun sanırım

Son düzenleme:
arkadaşım kesinlikle CONTRACTUBEX kullan.. yara izlerinin geçmesinde çok etkili... yıllar önce olmuş yara izlerinin bile hafiflemesini sağlıyor....

canım izni varmı yokmu ona bakabilirler ama sen ismini vermelerinden mi korkuyorsun? hakkınızda şikayet var derler ama isim söylemezler ki, belki daha başka insanlar da şikayet etmişlerdir, ayrıca bakanlıktan teftişe gelene niye geldiniz diyemez zaten koskoca bakanlıkta ona açıklama yapmak zorunda değil, zaten teftiş ediyorlar bu kurumları normalde görevi bu bakanlıkların, sana birşey yaparlar diye korkuyorsun sanırım

hem o var hem de şuan gerçekten ceza almalarını istiyorum. ama bi yandan da o lazeri yasak olmasına rağmen o salonda yapabiliyorlarsa demekki vardır dayandıkları bişey, ellerinde bi belgeleri vardır. bilemiyorum, birazdan işden çıkıcam bu akşam gene kremleri sürücem bacaklarıma. iki saat öyle emsin diye beklicem, şu son iki haftada neler çektim yani.. ne zor yanıkla uğraşmak.. her uğraştığımda her zorlandığımda daha da hınçla doluyorum, beddua ediyorum. beni yaktınız Allahda sizi yaksın diye.. :43:
yarın sabah arıcam sağlık bakanlığını inşallah sonucu iyi olur. derdim ceza almaları değil, alacakları hiçbir ceza benim bu çektiğim çileyi telafi edemez zaten, ne yaşadığımı ben biliyorum.. ben Allaha havele ettim onları.. şuan istediğim şey, daha fazla o lazer cihazıyla insanları yakmasınlar, o salonun lazer yapma yetkisi ellerinden alınsın. :50:

arkadaşım kesinlikle CONTRACTUBEX kullan.. yara izlerinin geçmesinde çok etkili... yıllar önce olmuş yara izlerinin bile hafiflemesini sağlıyor....

evet canım sağol onu da duydum internette, bugün sağlık ocağındaki doktora sordum, dediki ben yazamam onu. cildiyeci yazabiliyor sadece. hele bi yaralarım iyileşsin, izlerim için cildiyeciye giderim yazar o ilacı. çoook çoook sağol canım. Allah razı olsun..

çok geçmiş olsun, hakkınızı hukuksal yolla arayın derim. bu arada hastane dışında lazer yaptırmak cesaret işi...

evet canım sağol onu da duydum internette, bugün sağlık ocağındaki doktora sordum, dediki ben yazamam onu. cildiyeci yazabiliyor sadece. hele bi yaralarım iyileşsin, izlerim için cildiyeciye giderim yazar o ilacı. çoook çoook sağol canım. Allah razı olsun..

reçetesiz para ile alabiliyorsunuz bildiğim kadarıyla ..tabi biraz pahalı ama değer.. ben sezeryan izim için kullandım ve gerçekten yararını gördüm...

Allah aşkına sizin kimliğinizi öğrenseler ne olacak? Mafya mı bunlar ne yani?
Dava uzun sürsün vs, orası sizi ilgilendirmez, maddi bir beklentiniz olmayacak nasılsa. ( Olursa da beklersiniz yani ne olacak,ölüm kalım davası değil sonuçta)
Maddi tazminat davası açarsanız avukat masrafını vs zaten misliyle çıkarır,ki yine de o kadar tutmaz masraf.
Siz neden korkuyorsunuz? Kendiniz için yapmıyorsanız toplum için yapın bunu. Ya bir başkasınınkini 3. derece yaksalar? Hakkınızı nasıl aramazsınız? Peşin vermişsiniz bir de bari paranızı geri almak için olsun yine gidin savcılığa.
Aksi halde başınıza gelenler müstehak olmuş olacak, kusura bakmayın ama...

Contractubex veya xeragel kullanabilirsin.Yanık ve yara izlerinde çok iyiler.Çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
arkadaşım neden korkuyorsun?
beni öyle yakıcaklar şikayet etmekle kalmaz dava bile eder tazminatımı söke söke alırım
bi doktor raporuna bakar
önce sağlık bakanlığını ara sonra git doktordan rapor al
güzellik salonunda lazer epilasyon yapıyorlarsa dayandındıkları bişi var demişsin de
lazer epilasyon cihazları her yerde satılıyor alıp koymaları yeterli benimde arkadaşım benzer durumla karşılaştı ertesi gün daha rapor alıp şikayet etti ruhsatı olmadığı için iş yeri ceza aldı belli bi süre kapalı kalıp cezasını da paşa paşa ödedi üstüne arkadaşıma tazminat ödedi sonrasında da hiç bulaşamadılar
ne bu yaa insan sağlığı bu kadar ucuzmu?
senin ayakların yanmış nerhangibi birine bikini bölgesine yapmaya kalksalar ve ciddi hasara sebep olsalar ne olacak
yapma arkadaşım sen zarar görümüşün başikaları görmesin
böle kepazeler de kısa yoldan para kazanmasın herkes kendi işini yapsın
oldu bizde beyaz önlükl giyip doktorculuk oynayalım o zaman :47:

Kesinlikle rapor alıp suç duyurusunda bulunmalısınız.
Önce ceza sonra hukuk mahkemenizde hakkınızı arayınız.
İzlere gelince "madecassol" yanık ve yara izlerine çok iyi geliyor.
Benimde ağdadan kolumdaki deri kalkmıştı bildiğiniz yarık yarık olmuştu bazı yerler.
Simsiyahtı hatta kabuk gibi de değil.
Madecassol kullandım 1 haftada geçti iz falanda kalmadı.
Geçmiş olsun...

MADECASSOL yara yanık tedavisinde cok başarılıdır.Muhakkak kullanının.

Ben koltuk altımda yaşamıştım seneler önce.Çok şık temiz pahallı bir yerdeydi.Ayrıca da uygulayan kişi hekim di.
Ben çok hassasımdır.Kol altım yandı.Bir hafta yengeç gibi gezdim.Silverdim,bepanthen kullanmıştım.

Sonra 2-3 içinde kıl kökleri küçük küçük iltihaplanma yaptı.Karşılarına dikilip gösterdim.Bana basit BACTIROBAN tarzı antibiyotikli bir merhem sürersen gecer dendi.Şükür ki tüm hassaslıgıma ragmen iz kalmadan geçti.

Bacak çok ışıga maruz kalan bir yer.Büyük bir alan,Direkt güneş ışıgı almamaya dikkat edin bu önemli.Merhemlerinizi düzenli kullanın.
Sıcak banyodan kacının.Keselenmeyin.Cilt hekimine gitmişsiniz muhakkak kontrollerinize devam edin .
Şikayet konusunda ise seciminiz nasıl yaparsanız yapın hasssas iseniz olabilen bir sey ama sizinki çok ciddi ve büyük alanda.
Saglık raporu çıkartmakta fayda var.muhtemelen kullandıkları cihaz için ruhsatları yoktur.
Birde şahit oldugunuz telefon konusması kanıtlıyor ki ehil ellerde degildiniz.tek degilsiniz.

Bir kez daha LAZER yaptırmayı göze alırsanız iyi bir yer,ALEXSANDIRITE cihazların türevlerinden birini kullanan ruhsatlı bir yer secin.
Bu isimli aletin versiyonları soguk hava üfler ve çok konforludur.
Yaşadıgınız yanık olayını da paylaşın ki ayar gercekten minimum tutulsun.
Gecmis olsun.

öncelikle çok büyük geçmiş olsun. keşke daha büyük ve emin olduğunuz bir yerde bu işlemi yaptırsaydınız ama keşkenin bir faydası yok şu anda maalesef. tabii ki bunu yanlarına bırakmayın ve dava edin. sizin canınız bu kadar değersiz mi? ölene kadar bu davanın peşinde koşturacağımı bilsem de dava ederdim ben. hakkınızı arayın. onlar da bunun bu kadar basit bir şey olmadığını öğrenirler de başkalarının bari canı yanmaz. ama birebir diyaloğa girmeyin derim, haklıyken haksız duruma düşürürler sizi.

bu arada ben 12-13 yaşlarındayken sağ bacağıma diz altımdan aşağısına komple kaynar su dökülmüştü. bayağı bir süre yürüyemedim bile. yanık ilaçları kullandım.birkaç yıla neredeyse izi kalmadı bile diyebilirim. özellikle yanıp deri yenilediğinizde süreci daha da hızlandırırsınız diye tahmin ediyorum. ama yanık dereceleri hakkında pek bilgim olmadığından net bir yorum da yapamıyorum açıkçası.

tekrar çok çok geçmiş olsun..
:50:

Canım yarin git direk rapor al senin resmen sagliginla oynamislar !
Sen bu durumda sessiz kalicam yinede diyosan sen bilirsin ama sessiz kalma daha bekarsin hemde. Git raporunu al sikayet et iyiles onlarda sana bi guzel tazminat odesinler cezasi belkide bizim sandigimizdan daha agir sonucta bu can CAN Senin CANIN bu kadar kiymetsiz mi ?
iyi bi cildiyeye git tedavi ol burda sana onerilen ilaclar iyi gelmeyebilir belki herseyi kullanma yanik sonucta :/
Dikkatli ol ve cok gecmis olsun insallah tez zamanda gecer o yeri silayet edersin :)

Arkadasım öncelikle çok geçmiş olsun,inşallah iz falan kalmaz.
Dava acmaktan neden korkuyordun anlamadım.Adamlar senı yakmıslar zarar vermısler daha ne olacak.Dava dedıgın sey oyle atla deveye mal olmuyor bır kere.Ben de zamanında cok byuk bır kuruma davalar actım farklı bır konuda,hatta avukat bıle tutmadım kendım yazdım dılekcemı actım davamı,kazandım da.Haklı hakkını savunmalı kı ,böyleleri para ıcın ınsanların saglıgını tehlıkeye atmasınlar.Sağlığın gıtmıs yanında lafı bıle olmaz.Git güzelce raporunu al,istersen bir avukattan yardım al ve ac davanı,zaten haklısın dava masrafların sana gerı ödenecek.Yukarıda bır arkadas soylemıs benzerı bır durumu ceza alsınlar kı mılletın basını yakmasınlar.Hakkını savun.
Bu arada artık güzellik salonlarının lazer yapmasına tekrar izin verıldı.Bu yasak degıl artık.Ama sana zarar vermeleri tabıı kı suc.Bu arada güzellik salonu ısletenler mafya falan degıl,çoğu uyduruk yer pek sermaye gerektırmeden sadece el emegıne dayanarak acılıyor.Belgeleri bile olmuyor ama kimler kontrol edıyorsa sanırım ıhmalkar davranıyorlar.Benim oturdugum yerde de pek cok salon su ara harıl harıl lazere baslıyor cunku yasak kalkmıs.Ben hayatta gitmem ama senın gıbı magdur olanlar da haklarını arasınlar kı baska ınsanların canı yanmasın.Herkes bilinçli değil ki,ınsanları kandırmak kolay.Önemlı olan hakkını arayıp baskalarının da canının yanmasına manı olmak ve her ne kadar saglıgın maddı karsılıgı olmasa da zararının tazmın edılmesı.
Tekrar gecmıs olsun.

cok gecmis olsun oncelikle. benim de ayagima kaynar su dokuldu iki ay evvel ve aninda kabardi su topladi. esim hemen acile goturdu.doktor iltihap kapmasin diye krem surdu bide sonradan iz kalmasin diye e vitaminli krem tavsiye etti. esim 2 hafta boyunca kremi surdu sardi.yeni deri cikincada e vitaminli kremden surdu simdi tamamen iyilesti. size tavsiyem sakin kulaktan dolma tavsiyelere uymayin. bazi yerlerde abuk sabuk seyler yumurta bilmemne surun diye tavsiyede bulunuyorlar Allah korusun iltihap kapar.muhakkak bir doktora gidin bence.

canım bir yerde duymuştum yumurta çok iyi geliyormuş yanıklara biliyorsundur en yüksek protein değeri yumurta akında var biraz netten araştırıp arada bir uygula artı gitsem ne olacak gibi bir yanılgıya düşme. bu bacağın değil yüzün de olabilirdi git yanık raporu al ve dava et.

Bu tip seyler prof. ellerde yapilmali
Cilt bakimi, epilasyo vs hepsi
Hele oyle alalade yerlerde asla
Bu tipler insanlara sadece musteri olarak
Sizin bir daha gelip gelmemeniz onemli degil
Lutfen hakkinizi savunun
Hem paraniz gitmis hen sagliginiz

çoık geçmiş olsun bence de kesinlikle dava aç ayrıca internette her yere yaz

Back