Arkadaşlar, bir güzellik salonunda kampanya vardı lazer epilasyon için. bende 6 seans tüm bacak için kampanyadan yararlanmak istedim. parasını peşin ödedim.. ilk seansa gittim işlemi yaptılar. bir ay sonrası için tekrar randevu aldım. neyse uzatmayım. 10 - 15 gün sonra tüylerde dökülme olması gerekiyordu bilirsiniz, öyle de söylemişlerdi. ancak hiç dökülme olmadı. neyse önemli değil belki henüz ilk seans olduğu için böyledir dedim üstünde durmadım..
bir ay sonra ikinci seans için gittim ordaki kadın lazere başladı, ama çok canım yanıyordu her atış yaptığında. öyle böyle bir acı değil..
söylediğimde şaşırdı, aaa ben gayet düşük dozda uyguluyorum şuan. birde lazer cihazımızın başlığı değişti, ondan canın acıyodur. herkes canım yanıyor dedi işlemi yaparken merak etme birşey yok dedi. neyse tamam dedim devam etti..
ben tabi yatıyorum o sırada, gözümde lazer ışınları için siyah gözlük, dayanmaya çalışıyorum acılara..
kalktım kadın işlem bitti tamam dedi. gözlüğü çıkardım bir de ne göreyim. bacaklarımın her yeri cihazın başlığı kalınlığında kırmızı izlerle dolu.. bu ne dedim? ya öyle kızarıklık oldu evet. cildin hassas heralde senin..
bunlar geçer mi, yanık mı bunlar. ayy iz kalmaz dimi dedim? yok yok canım benim kalmaz tabi ki. dur şurda bepanten olcaktı al sür bunu ovala iyice. giderken de çıkışta karşıda bi eczane var bak. ordan silverdin diye bi krem var onu al sür birşeyciğin kalmaz dedi.
ben sürdüm bepanteni orda, ellerimi yıkamak için lavobolarına geçtim, telefonları çaldı. o kadın biriyle konuşmaya başladı. diyoduki;
ayy canım geçer o izler.. senin cildin de çok hassasmış, yoksa ben sana düşük doz uyguladım baya.... yok yok sakın buz tutma, suya sokma, sana söylediğim kremi sür, bepantende al eczaneden ondan da sür bekle geçer onlar..
ben bir şoka girdim orda, Allahım dedim yoksa bu kadın yaktımı beni. neyse bişe demeden çıktım ordan. eve gittim krem sürdüm iyice ama ertesi gün bi kalktım baktım, geçmek ne kelime. bin beter olmuştu. o kırmızılıkların olduğu yerlerin hepsinde, başlarında toplaması olmuş, dokunamıyorum bile yaralara..
p.tesi sağlık ocağına gittim doktor dediki nasıl oldu bunlar? böyle böyle dedim. nolmuş iz kalırmı dedim. dediki 2. derece yanık dedi. kremler yazdı, şimdi 20 gün geçti üstünden. verdiği bütün kremleri kullanıyorum, bir kere kontrole de gittim ama değişen bişey yok izlerde yaralarda öylece duruyor.. ne yapıcam. o güzellik merkezine git konuş deseniz, ki zaten kuaförden bozma yer.. konuşsam ne değişecek. Allah bilir beni suçlu durumuna düşürürler. senin cildin hassasdı, yok biz düşük uyguladık bilmemne. zaten böyle bi durumdan sonra bile git eczaneden şu kremi al diyen bi kuaförün cvbı ne olur ki..
kızlar sizce bu izler geçer mi. bekar genç kızım, çok kötü ruh halim. yanık vakası yaşayanlar bana yardımcı olabilirler mi?
2. derece yanığın izleri geçer mi, ne kullanmam ne yapmam gerekir. çok zor durumdayım, günlerdir eczane doktor dolaşıyorum, evde saatlerce kremli kremli duruyorum.. neler çektim bi bilseniz. lütfen yardım edin. en ufak bir yardımınıza bile muhtacım...
Canım iz kalmadan en iyi yanığı geçiren contractubex miş bacağı yanan bir dostuma da doktoru demiş tabi sen yine eczacına sor ama öylede oldu şimdi kızın bacağında iz felan yok :2: