- Konu Sahibi esraylmz03
al benden de okadr:) cok utanırım ben 1 aya nisan var ama babam bılmıyo bunu kihkihkihkkih:))) allahtan az da olsa anlayıslıdır..o yonden rahatım yani..okul bıtınce uygun yolla annen once cıtlatsın derim sonrada gerekırse sen konusursun...
yemek yerken babamın içine doğmuş olacak ki ah ben kızımı nasıl vericem elin adamına dedi...
annem de turşusunu kurarız diye espri yaptı :)
sonra ben de başladım :
bana güveniyor musun baba?
-evet tabii ki de yavrum
şimdiye kadar herhangi bi kararımdan dolayı yanlış birşeyle karşılaştınız mı?
-hayır her zaman yanında ve destekçin oldum...
babacığım..vermek üzere olduğum önemli bir karar var ve tecrübelerinize ihtiyacım var...
-tanıyor muyum peki ben ?
:)) evet çok olmasa da ...(nerden anladı ki acaba )
-Eğer hayırlıysa olsun hayırsızsa uzak olsun...vereceğin karar ne olursa olsun yanındayım yavrum...(gözler dolar tabi ,iştah kesilir)
babacım zaten şimdi çok yeniyiz ve birbirimizi zaman içinde daha iyi tanıyacağız...sadece biri olduğunu bilin istedim zamanı geldiğinde de gelip elinizi öpmek istiyor...
-eğer sen ona bir şans verdiysen bunu haketmiştir...damat değil evlat diye basarım bağrıma ,yeter ki seni üzmesin...Sen de benim kızım olduğunu unutma seni üzmesine izin verme ...
merak etme babişkom( sarılmalar sırnaşmalar ) :)
çok zordu konunun açılması şakasını bile kaldıramıyordu ama çok şükür şimdi herşey yolunda... bi de tezkeresini alıp gelsin de paşam :) daha güzel olacak inşallah :)
itiraf edeyim çekemedim. ne babalar var yaa. babam beni boğaziçinden sallandırır valla :) tebrik ederim :)