• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Babanıza erkek arkadaşınızı nasıl anlattınızz

Ben üniversite son sınıftayım. haliyle okulun bitmesini bekliyorum. bi erkek arkadaşım var. ciddi düşünüyoruz. annem ve kızkardeşim biliyorlar. annem çok iyi karşıladı. ondan yana bi sıkıntı yok. hatta çeyiz düzmeye bile başladık :) Ama gel gör ki bu aşk beni neyledi :D kıskanç bir abiye ve babaya sahibim. Çok utanıyorum. Nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum :( kesinlikle annemi sokcam araya ama elbette ki yeri gelince banada soru yöneltecekler. ne yapacağımı bilmiyorum. yardımcı olun lütfeennnn :'(

al benden de okadr:) cok utanırım ben 1 aya nisan var ama babam bılmıyo bunu kihkihkihkkih:))) allahtan az da olsa anlayıslıdır..o yonden rahatım yani..okul bıtınce uygun yolla annen once cıtlatsın derim sonrada gerekırse sen konusursun...

erkek kardeşim karşıydı istemiyordu sevgilimi, babama da ilk o söylemiştir ispiyonlamak amaçlı.. babamda alıp karşısına bi kaç soru sormştu bana ama cevap veremedim utandım.. babama söylediğim tek şey '' zamanı şimdi değildi, zamanı gelince sana söylicektim zaten '' olmuştu.. tabi ki kızmıştı ama yine de beklediğimin aksine yumuşak bi şekilde karşılamıştı.. 1 sene sonra ise iş iyice ciddiye binince annem konuştu babamla, istememişti, annemin ısrarları ile gelişti her şey.. gelmesinler etmesinler dedi .. ama dediği gibi olmadı :) şimdi 7 aylık nişanlıyızzzz :nazar: 4 ay sonra da evlenicez inşallah :16: hala daha nişanlımla ilgili babama bişey dicek olsam utanıyorum ama eskisi kadar değil, alıştım gibi :1:

Son düzenleme:
benim erkek arkadaşımı ablamla annem anlatmıştı babam bana hiç birşey sormadı söyleyeli 1 ay oldu nerdeyse babam hiç birşey olmamış gibi davranıyor söz için de abimi bekliyoruz :D

annesi ve babasıyla tanışmıştık konuşuyordun bigün annesi dedi ki annenle tanışalım artık dedi ve anneme herşeyi anlatmak zorunda kaldm o da sonrdan babam anlatmış bildigi halde çaktırmadı sonradan konuşa konuşa açıldı işte :)

Babama zaten her şeyimi anlatırım. Bir gün sevgilimle ayrılma noktasına gelmiştik ve ben ağlamaktan ölücektim artık. Çok mutsuzdum ve hatalıydım da. Babama söyledim, çok seviyorum baba diye ağladım omzuna yaslanıp :9: Böylece öğrenmiş oldu :17:

Kızlar benim babam garip bir insan.Bu sene kpss yi kazanamadım diye sevinmişti biliyor musunuz :/ Nedeni de,bu sene evde kalacak olmam.Bunu da açık açık söylemekten çekinmedi.Babam her yerde,kızım 28 yaşında evlenecek,diyor.Ben de birşey demiyorum,zamanı bekliyorum,şunun şurasında atandıktan sonra nişan için karşısına çıkacağım.Ben anneme,bu onurlu görev senin,dediğimde,beni babanla karşı karşıya getirme,baban bu olayda bana söz hakkı bile vermez dedi.Haklı.Kendim konuşacağım.Benim babam gibi düşünen babalarınız varsa,bence bizim konuşmamız,yumuşak sözlerle derdimizi anlatmamız daha iyi olabilir.En azından ben öyle düşünüyorum.Ha baktınız konuştuk olmadı,e teyzemler,halamlar,amcamlar bu günde yardım ederler herhalde :))))

baba seninle bişey konuşcam diyerek konuya başlar sonra sizi tanıştırmak istediğim bi arkadaşım var yani erkek arkadaş kelimesiyle zaten anlatmış olurum konuyu.:D sonrasında sorulan 105 sorunun cevabını vermeye çalışırım :D:D

babam bugün oturma odasındaki klimayı yazlığa götürücem, ordakini buraya getiricem falan diye saçma saçma hayaller kurarken devreye girdim. yazlıktaki klima daha yüksek btu ve memleket adana olunca, seneye zaten emekli olmayacak mısın yazlıkta kalın adanaya gelip napacaksınız dedim.. o da sen seneye yine yaz okuluna gidersin dedi :s ki okul bitti.. ben de merak etme ben evlenicem dedim ve adam çıldırdı...
işe gir, ekmek kazandan girdi, işi olmayanı adam napsından çıktı.. iyi ki erkek değilmişim.. işim için benimle evlenecek adamı ben napayım? söylediklerini dinlemedim bile çıktım gittim odadan! kendi doğrularını bana dayatmasından nefret ediyorum! birkaç güne erkek arkadaşımın ailesi gelecek annemle tanışacaklar sonra da daha önce burada yazdığım gibi direk isteme muhabbetine giricem. benden bu kadar nefret ediyorsa versin kurtulsun, ondan bir şey beklemiyorum bu yaşıma kadar %90 ihtiyacımı annem karşıladı tutmuş bana işten güçten bahsediyor :s baba olarak sen niye varsın? her durumda beni rencide etmeye hatta rezil etmeye bayılan bir babam var. başkalarının baba-kız ilişkilerine ve sevgilerine hayran bile olamayacak kadar nefret ediyorum bazen kendi hayatımdan :s hatta belki de bu yüzden evlenmek istediğimi bile göremiyorlar!

Hayatımda ilk kez bu kadar ciddi ve nettim. Dükkanda oturuyorduk, banko gibi bi yer var oraya çıktım ayaklarımı sallıyorum. Sonra dedim böyle böyle seviyoruz evlenmek istiyoruz. Üstüne doğumgünüm yaklaşmıştı, biz dışardaydık, babam pasta alıp gelmiş, kardeşim msj attı babam sürpriz yapıcak ama geç kalma diye söylemek zorunda kaldım dedi. Babama msj attım, bugün benim doğumgünüm sen de uygun görürsen hediye olarak istediğim tek bişey var, birazdan eve gelicem ama yalnız değil, olur mu falan gibi bişey. Tamam dediği an biz fırladık yerimizden. Gittik tanıştılar pasta yedik, babam sorguya çekti (ki çoook eski bir arkadaşım olmasına rağmen, annem daha iyi tanıyordu) öyle bir akşamdı.. Sonra ailenin kadınları bir araya geldi çay kahve muhabbet üstüne istemeye geldiler

rahatım o konuda çok şükür, babam hep kendisi sorar belli aralıklar biri var mı biri var mı diye, veya şimdi olduğunu biliyor, şimdi de devam mı hala sorun var mı mutlu musun diyor. arkadaş gibiyizdir

Benim babam da hep sorardı. Gayet rahat bir şekilde söylemiştim ben de. Kızar gibi yaptı ama birşey de demedi. Şimdi rahatlıkla konuşabiliyorum, arada soruyor aşk hayatın nasıl fln diye :D 3 yıldır böyle böyle devam ediyoruz. Annem bile babamdan öğrendi :D

Bizim söyleme gibi durumumuz olamadı babamla aramızda ki mesafeden dolayı
annem başından beri biliyordu o bile uygun zamanı kolladı söyleyebilmek için
çünkü babamın ne tepki vereceği belli olmaz
baştan kabul etmedi sebepsiz yere benimle konuşmadı falan
nereye gidiyosun diye karışmalara basladı
en sonunda doğru bir damat adayı olduğunu anlayıp pes etti
ve mutlu son..:16:

Lisede hocalarım aramışlar ailemi :9: babamda hiç olumsuz karşılamadı şaşırdım tanışalım görelim bakalım kızımız kiminle arkadaşmış dedi tanıştılar ve çok sevdiler birbirlerini :)
Canlarım :1:

Ailemle arkadaş gibiyizdir. Her ne kadar babamın agresif bir yapısı olsa da tek kız olduğum için kıyamaz bana hiç :17:
Ve ben hep anlatmış ve fikirlerini almışımdır erkek arkadaşlarım konusunda.
Babam bende ki sürekli sırıtık modu anlamış olacak ki birgün yemekte hayırdır kızım bu sefer galiba dut gibi aşık olmuşsun demesiyle gözlerimin dolması bir olmuştu :30:
Neden böyle oldum bilmiyorum ama galiba işin ciddiyetini ikimizde anladık o gün.
Daha sonrada işte damadını kıskanmaya başladı adam :27:

babam ile annem ben küçük yaştayken ayrılmıştı. annem ile yaşıyordum. telefonla dahi görüşmediğim bi insandır babam. ama düğünüme çağırmak maksadıyla telefondan aramıştım yıllar sonra. düğünüme dahi gelmedi. aslında bu duruma çok üzüldüm bile diyemiyorum. şimdi nerede nasıl bi yaşantısı var onu bile bilmiyorum. eski eşinin cenazesine bile gelmeyen bi adamdır kendisi.

Bende Anneme havale ettim bu konuyu :D

Istemeye gelicekleri gün ögrendi (aslinda daha önceden biliyordu cünkü habire tr ye gidip geliyordum ve odamda bir sürü resmimiz vardi)
Annem kizin konustugu var istemeye gelicekler dedi :)

babam her konuda çok anlayışılıdr lakin ben söyleyemem ya iş ciddiye binince abime söyletirim :)

al benden de okadr:) cok utanırım ben 1 aya nisan var ama babam bılmıyo bunu kihkihkihkkih:))) allahtan az da olsa anlayıslıdır..o yonden rahatım yani..okul bıtınce uygun yolla annen once cıtlatsın derim sonrada gerekırse sen konusursun...

bu nasıl bir durumdur yaa benim de aylar sonra düğünüm var ama babam erkek arkadaşım olduğundan bile habersiz. :)

Back