- 2 Ekim 2018
- 144
- 89
- 13
- 25
- Konu Sahibi esraylmz03
Önceden annem söylemişti. sonra bir sabah sevgilim kahvaltı ederiz beraber diye düşünüp beni arıyor ve babam açıyor o şekilde kesin öğrendi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar ne zaman anlattiniz Babaniza erkek arkadasinizin oldugunu?
Evlilik teklifi aldiktan sonrami yoksa öncesinde mi? Veya teklif almadan Aileler tanisalim dediginde mi?
Nasil oluyor böyle seyler, hic bir fikrim yok. Beni aydinlatin lütfen
Bende babamla böyle konulari konusamam, biz de cekiniriz :) Eger iliskimin sonu evlilige giderse, anneme söylettirmeyi düsünüyorum.ben şehir dışında çalışıyorum
annem zaten gelişmeleri biliyodu
nişana 1 ay kala anneme dedim söyle artık gelip isticekler nişan olcak falan diye
baya çekiniyodum açıkçası ve mezhep farkı vardı
ama hiç umduğumuz gibi olmadı
babam zaten başka şehirde tek başıma yaşıyor olmamdan rahatsızmış
baya işine geldi
annem söyledikten sonra babam bana hiç demedi kimdir nedir hep annemin ağzını arıyomuş
bizde böyle konular konuşulmaz çekiniriz ikimizde
Bende babamla böyle konulari konusamam, biz de cekiniriz :) Eger iliskimin sonu evlilige giderse, anneme söylettirmeyi düsünüyorum.
Annemde ben söylemem, sen söylersin diyor ama annemi ikna etmenin yolunu bulacagim artik
Peki aileler tanismadan mi evlilik teklifi alinir yoksa tanisip evlenmeye karar verildikten sonra mi?
Netlesmeden anlatmayi düsünmüyorum, sonra babam üzülür, ben mahcup olurum...tanışmadan alınır bence tabi ama ailenin bilmesine gerek yok tabi bu durumu en azından babanın
benim babam bilmez ne zaman teklif aldım ne zaman tanıştık kaç senedir beraber falan
hiç bilmez sormaz da gerek de yok
annemle konuşuyoruz hepsini yeter
ama netleşmeden evlilik yoluna girmeden söylemeyin tabi babaya
Biz erkek arkadaşımla farklı şehirlerde yaşadığımız için zaten görüşme imkanımız kısıtlıydı dolasıyla babam hiç anlamadı sevgilim olduğunu tanışmaya geleceğiz dediler ve ben yoğun bir stres altında son 1 gün kala babama söyledim. Annem sen söyle dedi ama benim için eziyetti bu o yüzden ablama söylettimBende babamla böyle konulari konusamam, biz de cekiniriz :) Eger iliskimin sonu evlilige giderse, anneme söylettirmeyi düsünüyorum.
Annemde ben söylemem, sen söylersin diyor ama annemi ikna etmenin yolunu bulacagim artik
Peki aileler tanismadan mi evlilik teklifi alinir yoksa tanisip evlenmeye karar verildikten sonra mi?
Darisi insallah basimaBiz erkek arkadaşımla farklı şehirlerde yaşadığımız için zaten görüşme imkanımız kısıtlıydı dolasıyla babam hiç anlamadı sevgilim olduğunu tanışmaya geleceğiz dediler ve ben yoğun bir stres altında son 1 gün kala babama söyledim. Annem sen söyle dedi ama benim için eziyetti bu o yüzden ablama söylettim
Onlar beni istemeye gelmeden üç gün önce annem anlattı.Aradaslar babanıza erkek arkadasınız oldugunu ve ciddi oldugunuz nasıl anlattınızzz hadi paylasalımm:))