• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Babanıza erkek arkadaşınızı nasıl anlattınızz

Önceden annem söylemişti. sonra bir sabah sevgilim kahvaltı ederiz beraber diye düşünüp beni arıyor ve babam açıyor o şekilde kesin öğrendi

Kızlar galiba bu haftasonu evlilik teklifi alacağım. 8 yıldır beraberiz ailem biliyor ama evde çok konuşmuyoruz sadece ara anneme anlatıyorum. Sevgilim başka şehirde görev yapıyor ve izni kısıtlı, işinin görevi gereği hızlandırılmış şekilde evlenmek zorundayız. Ama daha aileme söyleyemedim. 4 ay sonra evlenmeyi planlıyoruz. Nasıl dicem bilmiyorum stres oldum galiba eve yüzükle gelince söylerim. Sizce öyle demek saçma olur mu

Benim babam annem hiç yakışmaz öyle şeylere.
Erkek arkdaşım gelecek desem yemeğe buyursun gelsin derler.

Söyleyebilmek için tam 1 ay kıvrandım 🤦🏻‍♀️ uykusuz geceler,baş ağrısı vs. Ama çok şükür hiçbir şey korktuğum gibi olmadı ablam her şeyi halletti 😂 şimdi sıra tanışmayı güzel bir şekilde atlatmakta 🤲🏻😇

Kizlar ne zaman anlattiniz Babaniza erkek arkadasinizin oldugunu?

Evlilik teklifi aldiktan sonrami yoksa öncesinde mi? Veya teklif almadan Aileler tanisalim dediginde mi?

Nasil oluyor böyle seyler, hic bir fikrim yok. Beni aydinlatin lütfen :D

Kizlar ne zaman anlattiniz Babaniza erkek arkadasinizin oldugunu?

Evlilik teklifi aldiktan sonrami yoksa öncesinde mi? Veya teklif almadan Aileler tanisalim dediginde mi?

Nasil oluyor böyle seyler, hic bir fikrim yok. Beni aydinlatin lütfen :KK70:

ben şehir dışında çalışıyorum
annem zaten gelişmeleri biliyodu
nişana 1 ay kala anneme dedim söyle artık gelip isticekler nişan olcak falan diye

baya çekiniyodum açıkçası ve mezhep farkı vardı
ama hiç umduğumuz gibi olmadı
babam zaten başka şehirde tek başıma yaşıyor olmamdan rahatsızmış
baya işine geldi :D

annem söyledikten sonra babam bana hiç demedi kimdir nedir hep annemin ağzını arıyomuş
bizde böyle konular konuşulmaz çekiniriz ikimizde

ben şehir dışında çalışıyorum
annem zaten gelişmeleri biliyodu
nişana 1 ay kala anneme dedim söyle artık gelip isticekler nişan olcak falan diye

baya çekiniyodum açıkçası ve mezhep farkı vardı
ama hiç umduğumuz gibi olmadı
babam zaten başka şehirde tek başıma yaşıyor olmamdan rahatsızmış
baya işine geldi :KK70:

annem söyledikten sonra babam bana hiç demedi kimdir nedir hep annemin ağzını arıyomuş
bizde böyle konular konuşulmaz çekiniriz ikimizde
Bende babamla böyle konulari konusamam, biz de cekiniriz :) Eger iliskimin sonu evlilige giderse, anneme söylettirmeyi düsünüyorum.
Annemde ben söylemem, sen söylersin diyor ama annemi ikna etmenin yolunu bulacagim artik :KK51:

Peki aileler tanismadan mi evlilik teklifi alinir yoksa tanisip evlenmeye karar verildikten sonra mi? :110:o_O

Son düzenleme:
Bende babamla böyle konulari konusamam, biz de cekiniriz :) Eger iliskimin sonu evlilige giderse, anneme söylettirmeyi düsünüyorum.
Annemde ben söylemem, sen söylersin diyor ama annemi ikna etmenin yolunu bulacagim artik :KK51:

Peki aileler tanismadan mi evlilik teklifi alinir yoksa tanisip evlenmeye karar verildikten sonra mi? :110:o_O

tanışmadan alınır bence tabi ama ailenin bilmesine gerek yok tabi bu durumu en azından babanın
benim babam bilmez ne zaman teklif aldım ne zaman tanıştık kaç senedir beraber falan
hiç bilmez sormaz da gerek de yok
annemle konuşuyoruz hepsini yeter

ama netleşmeden evlilik yoluna girmeden söylemeyin tabi babaya

tanışmadan alınır bence tabi ama ailenin bilmesine gerek yok tabi bu durumu en azından babanın
benim babam bilmez ne zaman teklif aldım ne zaman tanıştık kaç senedir beraber falan
hiç bilmez sormaz da gerek de yok
annemle konuşuyoruz hepsini yeter

ama netleşmeden evlilik yoluna girmeden söylemeyin tabi babaya
Netlesmeden anlatmayi düsünmüyorum, sonra babam üzülür, ben mahcup olurum...
Annem herseyi ilk günden biliyor zaten, onun ailesi de biliyormus.
Neyi bekliyoruz diye sordum, ailesi bizi de tanistir demisde, bu agirdan aliyormus :sinirli:
Neymiş gecmisinde kötü tecrübesi varmıs da mışmış da muşmuş da :kızgın::KK47:

Biz erkek arkadaşımla farklı şehirlerde yaşadığımız için zaten görüşme imkanımız kısıtlıydı dolasıyla babam hiç anlamadı sevgilim olduğunu 😁 tanışmaya geleceğiz dediler ve ben yoğun bir stres altında son 1 gün kala babama söyledim. Annem sen söyle dedi ama benim için eziyetti bu o yüzden ablama söylettim 😂

Biz erkek arkadaşımla farklı şehirlerde yaşadığımız için zaten görüşme imkanımız kısıtlıydı dolasıyla babam hiç anlamadı sevgilim olduğunu 😁 tanışmaya geleceğiz dediler ve ben yoğun bir stres altında son 1 gün kala babama söyledim. Annem sen söyle dedi ama benim için eziyetti bu o yüzden ablama söylettim 😂
Darisi insallah basima :KK51: :KK36:

Back