- 23 Ocak 2016
- 33.305
- 49.557
- 598
- Konu Sahibi duygusalbiriii
Derdin hasına gel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye yamalı yırtık modaBen ilk çocuğumun kıcına bez alamıyordum Allah yürü kulum dedi . Babam da çok zengindi kocamın yamalı pantolonuyla el ele gezerdiksevgiliyken
15 sene önce modadan ne anlardık hay bacımNiye yamalı yırtık moda![]()
makinenin kazancı 450 bin civarıErkek arkadaşınızın gelir düzeyi nedir?
Ablacım erkek arkadaşını sormuşlar ohoo. Sen kafayı iş makinesiyle bozmuşsun.makinenin kazancı 450 bin civarı
E o zaman sevgilinize karşı maddi olarak üstünlüğünüz yok ki.hayır aile evinde yaşıyorum zaten sadece kendi maaşım var
Erkek arkadaşının sordum makinenin değilmakinenin kazancı 450 bin civarı
50 binErkek arkadaşının sordum makinenin değil
Parayla bu kadar kafayı bozduysanız önerim evlenmemeniz ve dost hayatı yaşamanız yönünde. Para da yok niye evleniyorum ki diyorsanız keyfinize bakın illa herkes evlenmek zorunda değil. Zengin bulunca evlenirsiniz.50 bin
Onun aklı makınedeErkek arkadaşının sordum makinenin değil
Bazı bölgelerde insanlar erkek çocuğuna ayrımcılık yapar bu doğru, ama ayrımcılık yapacak olsalar bence sizi okutmak için emek harcamazlardı. Bence boşuna kendinizi dolduruyorsunuz. Aileniz duysa emin olun çok üzülür.evet bu konuda çok haklısınız aslında doğru düşünmemi sağladınız o konuda hakkını yiyemem zatenn kardeşim adına da inanın seviniyorum kardeşimi de çok severim zaten ama bahsettiğim şu ben galiba ileride aramızda evlat ayrımcılığı yapmasından korkuyorum
Böyle dedikçe biraz materyalist duruyorsunuz.işte sizin aileniz adaletliymiş acaba benim ailem öyle mi onu düşünüyorum bende evlendikten sonra beni unutur mu dan kastım o birşeye bile ihtiyacım olmasa en azından sormalarını istiyorum burada herkes para için demiş ben sadece sormaları için