• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir alışverişi

Benim ailemin de durumu hep iyiydi. Hiçbir eksik görmeden büyüdüm. Evimiz arabamız kenarda birikmiş paramız her şeyimiz vardı. Biz küçükken evleneceğimiz zamanki altınlarımıza kadar alınmıştı öyle diyeyim. 26 yaşıma kadar şunum yok demedim. Eşimle evlendim eşimle bu düzenim değişti, onun durumu bizimki gibi değildi. Ama evlenirken asla bunu sorun etmedim. Bunun kaygısına da düşmedim. Diğer kardeşlerimde evli onlarda hiç düşünmedi. Ailem elini hiç çekmedi hiçbirimizden. Hala evlerimize geldiklerinde alışverişlerini yapar gelirler hepimiz aynı şehirde oturuyoruz çaya bile gelirken market alışverişi yaparlar. Kirada oturuyoruz eşimle. Ama hiç strese girmiyorum. Önemli olan huzurlu olmak ve geçimi sağlamak. Eşim hiç kimseye muhtaç etmedi o ayrı. İlerde Allah nasip eder evde olur. Siz evlenmeden böyle düşünüyorsanız yol yakınken ayrılın.

evet bu konuda çok haklısınız aslında doğru düşünmemi sağladınız o konuda hakkını yiyemem zatenn kardeşim adına da inanın seviniyorum kardeşimi de çok severim zaten ama bahsettiğim şu ben galiba ileride aramızda evlat ayrımcılığı yapmasından korkuyorum
Bazı bölgelerde insanlar erkek çocuğuna ayrımcılık yapar bu doğru, ama ayrımcılık yapacak olsalar bence sizi okutmak için emek harcamazlardı. Bence boşuna kendinizi dolduruyorsunuz. Aileniz duysa emin olun çok üzülür.

işte sizin aileniz adaletliymiş acaba benim ailem öyle mi onu düşünüyorum bende evlendikten sonra beni unutur mu dan kastım o birşeye bile ihtiyacım olmasa en azından sormalarını istiyorum burada herkes para için demiş ben sadece sormaları için
Böyle dedikçe biraz materyalist duruyorsunuz.

Back