• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Babanıza erkek arkadaşınızı nasıl anlattınızz

benimde canım sevdiğim bu yaz isteme olsun diye tutturdu...babama nasıl söyliceğimi bilmiyorum...anneme söyletecem ama annemin de pek gönlü yok..önce annemi ikna edecem sonra babamı...off çok zor yaa.bide ayrı şehirlerdeniz..babam sevgili olaylarına da ters...ben şimdi ona nerede nasıl tanıştığımızı nasıl sölicem bilmiyorum....bunu okuyan bana da dua etsin..allah benim durumumdakilere yardım etsin...:18::18:

aynen benim durumumda senin gibi nasıl söyleyeceğim bilmiyorum.

Uyyyy anammm ne günlerdi yaaa...Geçen yaza gittim de birden.:14:Annem açmıştı konuyu,hiçbir şey söylemedi başta,inme indi sanmıştım.:26::1:İki gün hiç konuşmadı,yüzüme bile bakmadı.Üçüncü gün bir patladı,pir patladı.:14:Bütün gün ağladım.:43:Ertesi gün aldı karşısına,her şeyi sordu,nedir,kimdir,nerdendir vs.:6:Üç hafta sonra da tanışmaya geldiler.:9:Ama o üç hafta da ne çektiğimi ben bilirim.:14: Aşkımın okulu bitti,benimki de seneye bitiyor.İki taraf da söz verdi birbirine.:17:Yüzüksüz sözlüleriz yani.:1:

aynen aktarıyorum... :1:

manita var mıı kıız

tabiki dee

yakışıklı mııı

:1::1:

benimki de böyle baba işte

Babama degıl de anneme söylerim o da kocişini sakinleştirir artıkın:23::23:
Yoksa babama söyleyemem;ayyy düşünmesi bile korkunc Allah'ımm Allah'ımm seni koru gazabında...:52::52:

Benim de anne faktörü araya girmişti :9::9::9: Akşamında yine annem konuyu açtı babam sorular sordu ben cevap verdim gelsin bir tanışalım dedi... Allahtan sevdi damadını zorluk çıkarmadı :16::16::16:

ben önce anneme açıkladım o da sağolsun babama söyledi
ama keşke söylemez olsaydım şimdi laflarına maruz kalmazdım karşında ki hani ciddiydi diye:14:

Ben şanslı olanlardanım. Çıkmaya başladıktan 2 gün sonra kendimi tutamayıp söyledim yeni biri var diye. :) 3 hafta sonra da denk geldi ayak üstü tanıştılar. (Ben o zamanlar üniversitedeydim okul bitti babam beni otogara almaya gelmişti orada ayaküstü bir sohbet oldu.) arabaya bindiğimizde de sevgilin bu mu dedi.Evet dedim konu orada bitti. :) şimdi ise 3 yıl oldu :nazar: parmaklar boş tek taşın geleceği günü bekliyorum :1:

babam her fırsatta evlen git de kurtulalım diye benimle dalga geçtiği için söylememe gerek yok :1: direk istemeye geleceklerini söylemeyi düşünüyorum :D her lafın ucunu giderken şu eşyayı götürücem böyle yapıcam şöyle yapıcam olayına bağlarsanız yuvadan uçma vakti geldiğini gayet anlıyorlar :21:

Back