• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Babanıza erkek arkadaşınızı nasıl anlattınızz

canım çok saol yorumun için ben 24 yasındayım erkek arkadaşım 28 ewet bi çok arkadaşımda annen giriş yapsın konuya diyor ama benm annem hayır sen söyle bende söylerken yeni öğrenmişin gibi yapayım sonra baban bana madem biliodun bana neden söylemedin yapmasın dio yani bana düşüoo işş:( bu arada dün öğlen anneme dedim akşam konuşacam diye bana diyoki ne acelen war bekle bence önce memur ol işini gücünü eline al biraz yaşa filan yapıoo ama ben dedim nişanlanacak olmam memur olmama engel degil diye ama anlamıyor söylersen babanda böyle der dio ne güzel ben dün akşam cesaretlenip dicektim ama cesaretim kırıldı yaa off::((

annen kızımızın erkek arkadası varmış, haberim yoktu, bana da daha yeni bugün söyledı, bizimle tanıştırmak ıstıyormuş desin... ( ben de ne yalancıyım haa:))

canım ben dün akşam konuştum tam beklediğim gibi tepkiler aldım sorun edecegi konuları biliodum memur olmayışı we ankarada oturuyo oluşu yüzünden istemediğini dolaylı yollrdanda olsa anlattı açıkladı iyi düşün taşın yapabilirmisin dedi yaşayamazsın dedi çok çok uzun bir konuşma oldu bende kararlı oldugumu çok düşündüğümü we istediğimi yapabilecek oldugumu söyledim gördü kararlı oldugumu ama yinede gönlü yok :( annemede ben kzımı ankaraya yoluyamam ben gözümn önünde olsun hergün göreyim kontrol edeyim bi sıkıntısı derdi warmı hep gözetimimde olsun ankarada olursa yapamam bunları merakta 2 günde ölürüm demiş :( bakalım ne olacak nereye gidecek bu işin sonu umarım iyi olur ben kimse kırılsın istemiorum sadece sewdiğim insanla mutlu olmak istiyorum dua edin lütfen herşey güzel olsun:( bu arada sanada ailen asagı yukarı aynı tepkiyi werecek dışarda yaşıyacak olmana karşı çıkacaklardır umarım senin içinde en güzeli olur

ben sırayla okuyordum,son mesajını okumadan yorum yazdım,söylemişsin babana, hadi bakalım hayırlısı canım,bundan sonrası umarım kolaylaşır işlerin, ailenin gönlü olur da... memur olsan da il dışına çıkardın ki, kim baba ocagında kalmış ki, kısmetın neredeyse oraya gıdersın tabiki,alışırlar bence,dua et sen de...

ben sırayla okuyordum,son mesajını okumadan yorum yazdım,söylemişsin babana, hadi bakalım hayırlısı canım,bundan sonrası umarım kolaylaşır işlerin, ailenin gönlü olur da... memur olsan da il dışına çıkardın ki, kim baba ocagında kalmış ki, kısmetın neredeyse oraya gıdersın tabiki,alışırlar bence,dua et sen de...

:) saol canm yinede ewet söyledim walla üzermden yüğk kalktı ama şuan sanki hiç öyle bir konu konuşulmamış gibi babam gayet normal yok mu sayıyo acaba :( bende kararlı oldgumu we istediğimi o kadr belirttim ama bilmiyorumki ne olacak :( umarın hep dua ediyorum canm inş güzel sonçlanır yaa ama babam tepkisiz sadece ben konuştum dinledi sordu cewp werdi benmle saatlerce konuştu anladı gönlü olmadıgınıda laf aralarında dile getrdi ama şimdi sessiz tepkisiz bana karşıda eskisi gibi şakalşıoo gayet iyi sanki hiç öyle bir konu olmadı:(

:) saol canm yinede ewet söyledim walla üzermden yüğk kalktı ama şuan sanki hiç öyle bir konu konuşulmamış gibi babam gayet normal yok mu sayıyo acaba :( bende kararlı oldgumu we istediğimi o kadr belirttim ama bilmiyorumki ne olacak :( umarın hep dua ediyorum canm inş güzel sonçlanır yaa ama babam tepkisiz sadece ben konuştum dinledi sordu cewp werdi benmle saatlerce konuştu anladı gönlü olmadıgınıda laf aralarında dile getrdi ama şimdi sessiz tepkisiz bana karşıda eskisi gibi şakalşıoo gayet iyi sanki hiç öyle bir konu olmadı:(

canım hayırlısı olur, olur inşallah. zor işler bu işler. vardır bir bildigi babanın herhalde,baktın bir süre hiç tepkı yok tanışmaya gelmeyı istiyorlar, ne zaman müsaitsiniz falan dersin artık...

canım hayırlısı olur, olur inşallah. zor işler bu işler. vardır bir bildigi babanın herhalde,baktın bir süre hiç tepkı yok tanışmaya gelmeyı istiyorlar, ne zaman müsaitsiniz falan dersin artık...

walla çok zormuş canm yaa çok saol iyi dileklerin için bakalım dicez öylee inş güzel olur yaa

henüz haber yok ama evden erkenden çıkıp geç gelmemden bir şekilde anlıyordur o..:17:
zaten kısa zaman sonra ben de paylaşacağım..O' nunla her hangi bir konuyu konuşmaktan
çekinmiyorum asla..otoriter ama bir o kadar da anlayışlı bir babadır sağolsun..:16::16::16:

kızlar ben önce, erkek arkadaşım ailesi ile istemeye gelmeden önce sizinle tanışmak istiyor demeyi düşünüyorum. dışarıda kalabalık bir mekanda yemek falan yeriz gerginlik azalır. bi kaç hafta içinde söylemem gerek, çok zor geliyor ters bi şey söylemeyecek babam, annem zaten biliyor ama bir sürü soru sorcaklar sinirlencem herşeye bir kulp takcaklar ondan korkuyorum.. bende onu savunurken tartışma çıkacak... :S uff çok zor gerçekten ...

ben olayı dallanıp budaklandırmayacağım önceden diyordum istemeye gelmeden önce gelsin erkek arkadaşım tanışsın babam diye ama vazgeçtim. öyle bişey istemiyorum artık. istemeye gelmeden iki hafta önce ailesi gelecek annesi babası ve o tanışacaklar düğünden tut nerede nasıl yaşamak istediğimize kadar konuşulacak sonrada gelmek istiyooruz diyecekler bizimkilerde usuleten biz size haber veririz diyecekler :D babam uygun gördüğü tarihtede çaağıracağız isteme ile söz aynı anda olacak çünkü izmirdeler bizde istanbulda çok zor olur öbür türlü. hem içimde bir ukte kalmadan halletmiş olacağız hemde tanıştırmış :)

Kızlar benim durumumu da değerlendirirseniz sevinirim. Ben 3 yıldır memurum. izmirde yaşıyorum son 1 yıldır. erkek arkadaşımla 5 yıldır tanışıyoruz internnet tanışmıştık ama bugüne kadar eksiklik görmedim, erkek arkadaşım özel sektör de çalışıyor .neyse çevremde herkes kendine eş değer birini bulursun diye söylediler bu zmana kadar içimde yaşayan biriyim üzüntüyü,sevinci... annem ve ablam bliyordu arkadaşımı ve artık evlenmk istiyoruz. annem dün babama söylemiş yeni tanışmışlar demiş evveliyatı söylese babamın güveni gider.evin en küçük kzıyım ben babam çok üzülmüş evlenicem diye,dün eve çok tedirgin gittim babam otoriter biri,ev aldık buaradn cüzi bir borcumuz var şimdide tutturmuş evlendiğinde gidicem kütahyaya diye,ablam ve abim ordalar ama annem burdan gitmek istemiyor. bende istemiyorum ablam ve abimin eşi evhanımı ve çocukları büyüdü benim anneme ve babama onlardan daha çok ihtiyacım olacak.neyse babam normal konşuyor ama eskisi gb değil göz göze gelemiyoruz.nasıl aşıcaz bu sorunu bilmiyorum

kızlar akşam anneme söyledim oda babama söyledi daha babam bana bi şey sormadı ama sorsa nasıl cevap vericem bilmiyorum çok gerginim salonda oturmak istemiyorum...

Kızlar benim babamda artıkın biliyor

Önce annem söylemiş , sonra dünde biz konuştuk babamla ve 9 şubatta bize babamla tanışmaya geliyor :18::18:

:37::17::18:

Kızlar benim babamda artıkın biliyor

Önce annem söylemiş , sonra dünde biz konuştuk babamla ve 9 şubatta bize babamla tanışmaya geliyor :18::18:

:37::17::18:

canım hadi hayırlısı olsun işin en zor kısmı babaya söylemekti onu atlatmışsın bundan sonrasını da çok rahat bir şekilde geçirirsiniz inşallah :116: :116: :116:
gelişmelerden haberdar etmeyi unutma sakın :34: :34: :34:

kızlar akşam anneme söyledim oda babama söyledi daha babam bana bi şey sormadı ama sorsa nasıl cevap vericem bilmiyorum çok gerginim salonda oturmak istemiyorum...

canım gelişmeler neler bilmiyorum ama inşallah babanla konuşmuşsundur eğer konuşmadıysan kaçarak çözüm bulamazsın yanına geçip otur bence

mübarek herkesin ailesi mr. and mrs. smith heralde :D bi benim babam eski kafalı :)) temmuzda isteme söz yapmayı düşünüyoruz sevgilimle haziranda da ailemle tanıştırmayı.ben şimdiden derde düştüm nası anlatıcam diye :S bide başka memleketteler nası olcak bilmiorum.. yazımı okuyanlar boş geçmesin dua etsin :)

vay be neredeyse 1 sene önce yazmışım bu mesajı hala bildirim geliyor beğeniliyomuş :))peki o günden bu güne ne değişti? ağustosda nişanlandık nisan ayında evleniyoruz Allah izin verirse:) ne sızlanmıştım ne stres yaşamıştım ah ahh boşuna sinirlerimi bozmuşum kızlar herşey olacağına varıyor.
ay şimdide ailemden ayrılacak olmanın hüznü sardı...:)yani bu hayatta dert stres bitmezmiş onu öğrendim;)
bu yazıyı okuyanlara nacizane tavsiyem boşuna canınızı üzmeyin bekarlığın tadını çıkarın kaderde varsa bişeyler oluyo bizde izliyoruz herşeyin hayırlısını isteyin.
rabbim herkesi hayırlısıyla- hayırlıysa sevdiğine kavuştursun evliliklerinde geçim versin huzur sağlık mutluluk versin... sevgiler :))):54:

yemek yerken babamın içine doğmuş olacak ki ah ben kızımı nasıl vericem elin adamına dedi...
annem de turşusunu kurarız diye espri yaptı :)
sonra ben de başladım :
bana güveniyor musun baba?
-evet tabii ki de yavrum
şimdiye kadar herhangi bi kararımdan dolayı yanlış birşeyle karşılaştınız mı?
-hayır her zaman yanında ve destekçin oldum...
babacığım..vermek üzere olduğum önemli bir karar var ve tecrübelerinize ihtiyacım var...
-tanıyor muyum peki ben ?
:)) evet çok olmasa da ...(nerden anladı ki acaba )
-Eğer hayırlıysa olsun hayırsızsa uzak olsun...vereceğin karar ne olursa olsun yanındayım yavrum...(gözler dolar tabi ,iştah kesilir)
babacım zaten şimdi çok yeniyiz ve birbirimizi zaman içinde daha iyi tanıyacağız...sadece biri olduğunu bilin istedim zamanı geldiğinde de gelip elinizi öpmek istiyor...
-eğer sen ona bir şans verdiysen bunu haketmiştir...damat değil evlat diye basarım bağrıma ,yeter ki seni üzmesin...Sen de benim kızım olduğunu unutma seni üzmesine izin verme ...
merak etme babişkom( sarılmalar sırnaşmalar ) :)

çok zordu konunun açılması şakasını bile kaldıramıyordu ama çok şükür şimdi herşey yolunda... bi de tezkeresini alıp gelsin de paşam :) daha güzel olacak inşallah :) :nazar:
ne kadar güzelll:DD inşallah benimde konuşmam böyle olur.biliyorlar annemde babamda ama hiç konuşmuyorlar :18: bende zamanı gelince istemeye gelecekler diyemeyecekmişim gibi geliyorr:18::18::18::18:

Back