• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babanın evine git dedi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakkala bile beraber gidiyoruz beni hiç yalnız bırakmak istemiyor bana zarar gelmesini istemiyormuş ama kendisi böyle yaparak daha çok zarar veriyor. Çok seviyormuş kimsenin bana bakmasına tahammül edemezmiş. Bunların altına sığınıyor.
Sana güvenmiyor?

Hiç sağlıklı düşünemiyorsunuz gibi geldi bana :( Böyle bir evliliğe çok güzel bir evlilik demek gerçekten çok ilginç, size ağza alınamayacak hakaretler edilirken, hala taksiye bindim arkamdan gelmedi aramadı diyorsunuz :KK57: 2 yıldır ikinci kavganız olmasının sebebi siz onun kölesi gibi davranıp sözünden çıkmadığınız için bundan şüpheniz olmasın. Beyefendi arkadaşlarıyla dışarı çıkabiliyor ama siz markete bile gidemiyorsunuz??? Neden??? Sizi çok mu seviyor?? Kendinizi kandırmayın artık lütfen, bu adam bir zorba, üstelik mükemmel bir manipülatör, üstelik de saygısız ve terbiyesiz, üstelik adaletsiz ve bencil. Siz onun kalıplarından yarım adım dışarı çıktığınız anda da size zerre kadar sevgi hissetmeyecek hatta nefret edecek bir insan. Yani kısacası o sizi sevmiyor, kurallarına uyan bir köleyi seviyor. Aslında onu da sevmiyor sadece kendi egosunu ve narsist duygularını tatmin ediyor. Bakın belki biraz ağır konuşmuş olabilirim ama eski eşim tam da sizin eşiniz gibiydi, hatta şunu söyleyeyim eşinizden daha iyiydi, en azından adildi, benim yapmamı istemediklerini kendisi de yapmazdı, en azından hakaret küfür bir kele bile etmedi, Ama ben ona yine de daha 40 günlük evliyken boşanma davası açtım. Çünkü sizin gibi her dediğini yapmak bir yana dursun, bu kadar kısıtlı bir hayata böyle bir rezalet sevgi aşk anlayışına en fazla o kadar dayanabilirdim. Lütfen silkelenin ve kendinize gelin. Bu adamdan kimseye koca falan olmaz.

Hiç sağlıklı düşünemiyorsunuz gibi geldi bana :KK43: Böyle bir evliliğe çok güzel bir evlilik demek gerçekten çok ilginç, size ağza alınamayacak hakaretler edilirken, hala taksiye bindim arkamdan gelmedi aramadı diyorsunuz :KK57: 2 yıldır ikinci kavganız olmasının sebebi siz onun kölesi gibi davranıp sözünden çıkmadığınız için bundan şüpheniz olmasın. Beyefendi arkadaşlarıyla dışarı çıkabiliyor ama siz markete bile gidemiyorsunuz??? Neden??? Sizi çok mu seviyor?? Kendinizi kandırmayın artık lütfen, bu adam bir zorba, üstelik mükemmel bir manipülatör, üstelik de saygısız ve terbiyesiz, üstelik adaletsiz ve bencil. Siz onun kalıplarından yarım adım dışarı çıktığınız anda da size zerre kadar sevgi hissetmeyecek hatta nefret edecek bir insan. Yani kısacası o sizi sevmiyor, kurallarına uyan bir köleyi seviyor. Aslında onu da sevmiyor sadece kendi egosunu ve narsist duygularını tatmin ediyor. Bakın belki biraz ağır konuşmuş olabilirim ama eski eşim tam da sizin eşiniz gibiydi, hatta şunu söyleyeyim eşinizden daha iyiydi, en azından adildi, benim yapmamı istemediklerini kendisi de yapmazdı, en azından hakaret küfür bir kele bile etmedi, Ama ben ona yine de daha 40 günlük evliyken boşanma davası açtım. Çünkü sizin gibi her dediğini yapmak bir yana dursun, bu kadar kısıtlı bir hayata böyle bir rezalet sevgi aşk anlayışına en fazla o kadar dayanabilirdim. Lütfen silkelenin ve kendinize gelin. Bu adamdan kimseye koca falan olmaz.
Empati yap sen olsan sende rahatsız olursun diyorum Kendinle beni niye kıyaslıyorsun diyor. Dediğiniz gibi bencilliğin ötesinde.

İşin kısa özeti, eşiniz o eskiden yaşadığınız olayı unutamamış bunu bir nevi kendine ihanet olarak görmüş size güveni kırılmış. Keşke mesajları tutmasaydınız o zamanlar silseydiniz hemen. Neyse olan olmuş eşinizin bu öfke kontrol bozukluğunda, aşırı kıskançlığında asıl sebep güvensizlik. O olayı sindirememiş bastırmış içinde şimdi de en ufak şeylerde patlıyor. Bana göre güven olmayan bi ilişki yürümez yürüse bile böyle sürekli kavga gürültü yürür. Eşinizi karşınıza alıp adamakıllı konuşun bu eski mevzuları iyice açıklayın içinde soru işareti kalmasın. Rahatsız olduğunuz konuları da söyleyin. Karşılıklı bir kere daha konuşulabilir gibi bence.

Çok güzel giden bir evliliğim var-dı. Sandığım. Eşimin beni sevdiğinden emindim ta ki bugüne kadar. Her sabah bana kahvaltı hazırlayıp çantama koyan, sabah işten geldiğinde ilk işi beni öpmek sarılmak olan, ben işten geldiğimde kapıda bekleyen candan sarılan adam bugün canavar oldu. Eşimde öfke kontrolü yok. Geçen sene bir konudan çok fena birbirimize girmiştik ne desemde ikna edememiştim zamanla sindirdi konuyu bende üstüne varmadım. Bugün oruçluyduk ikimizde, o evdeydi işten geldim arkadaşlarıyla buluşmak istedi ama sen gitme dersen gitmem dedi bende gitme o zaman bugün beraber güzel vakit geçirelim dedim. Biraz afra tafra yaptı. Eve geldim suratıma bakmadı koştur koştur yemeğe giriştim bir saatim vardı baktım benimle oralı olmuyor git arkadaşlarının yanına bu suratını çekemem lanet olsun gitme diyen dilime dedim hazırlamadım yemek falan. Noldu ya kendini doldurup gelmişsin diye bana alaycı konuştu bende sinirlendim beni dinden imandan çıkartıyorsun ne bu haller diye bağrındım o da bana sen sorunlu birisin dedi halbuki tartışmaları uzatan kendisi. Nerden evlendim bu ne haller hep beni aşağı çekiyorsun dedim. Hakaretler etti bana hastasın sen gibi laflar etti babana gidemezsin çünkü ablan boşanıyor sende bu yüzden bana katlanıyorsun dimi şerefsiz gibi şeyler söyledi. Bende kendini ne sanıyorsun kimsin nesin bulunmaz hint kumaşı mısın ne bu kırıcı konuşmalar hep böyle yapıyosun dedim ve eski konuyu açıp sen kahpesin zamanında bunları yaptın gibi laflar etti unutmadım onları deyip krize girdi 2017 deki mevzuyu öne attı o zaman 21 yaşındaydım bi anda masaya yumruk attı duvarı yumrukladı gardropun sürgülü kapağını kopardı şok oldum nerden evlendim senin gibi biriyle çocuğun olsaydı nasıl yüzüne bakcaktın edepsiz kadın dedi saçmalama geçti gitti niye böyle yapıyosun dedim salak gibi özür diledimse de sakinleşmedi şuan gitmeni istiyorum valizini topla babanın evine git dedi gidemeyeceğimi bildiği için tekrarladı. Bende orucumu bile açmadan valizimi topladım taksiye bindim babamın evine geldim. Beklemiyordu gideceğimi. Aramadı bile aptal. Canım çok sıkkın uyuyamadım bu saat oldu kalkıp birazdan işe gideceğim gram iştahım tadım tuzum yok. O istiyor ki sessizce oturayım gıkımı çıkarmayayım o istediğini yapsın ama beni hep kısıtlasın söylenmeyeyim bi dediğini iki etmeyeyim. Öyle bir dünya var mı ya pencerenin perdesi açılsa kavga çıkartıyor kıskançlık krizlerine giriyor burnumdan getiriyor etek giysem millete kendini gösteriyorsun diye kötü laflar söylüyor. Sanırım ailesine söyleyeceğim bitecekse bitecek çok üzgünüm yazmak istedim bu bir iç döküştür. Biraz da ne yapacağını bilememe…
Ben çalışan kendi ayakları üzerinde duran bir kadınım çocukta yok onsuz da rahat yaşarım bunu biliyor ve sanırım kaldıramıyor bazı şeyleri çalıştığım yerde erkek sinek gelse yanıma kıyametler kopuyor. Bilmiyorum böyle ne olacak nasıl bir yol izlemeliyim. Ama onu katiyen aramayacağım bu sefer onu alttan almayacağım. Bende insanım ve ben değerli biriyim bana böyle davranmaya hakkı var mı siz söyleyin. 😟😟
Eski konular sürekli yüze vurulmamalı bence.Hep geriye gidilirse bi yol katedemezsiniz diye düşünüyorum.

Eşinizin gözünde onu aldatmış bir kadinsiniz sizi hiç yalnız bırakmak istememesinin sebebi de tekrar aynı şeyi yapacağınızı düşünmesi. Size güvenmiyor. Güven olmayan bir evliliğin uzun sürmesi mutlu huzurlu devam etmesi imkansız.

Evliliğiniz size göre güzel ama dışardan bakan gözler için berbat.

Farkında mısınız ? Adam en ufacık mevzuda, alakalı alakasız sizi namussuzlukla suçluyor ve siz özür dileyen taraf oluyorsunuz. Her şey bir kenara bel altı vuran, hakaret eden birini nasıl sevebiliyorsunuz ? Tamam kavga her evlilikte olur ama sizin duyduğunuz ve aynı şekilde sarf ettiğiniz sözler çok uç bana göre.

Ablanız boşanıyor madem anlaşabiliyorsanız ikiniz ailenize yakın yerde ayrı eve kiraya çıkın. İyi bir maaşınız var madem, ablanızda çalışıyorsa birlikte gayet güzel yaşarsınız diye akıl vermek istiyorum ama siz boşanmazsınız. Şimdi gelip özür dilese yine sineye çeker, mükemmel evcilik-evlilik!! oyununuza kaldığınız yerden devam edersiniz.

Kimsesi olmayan, işsiz güçsüz, gidecek hiçbir kapısı olmayanları anlıyorum ama sizler gibi ayakları yere sağlam basan insanların kendilerine bu muameleyi hak görmelerini anlayamıyorum. Ne diyelim hakkınızda hayırlısı olsun.

Çok güzel giden bir evliliğim var-dı. Sandığım. Eşimin beni sevdiğinden emindim ta ki bugüne kadar. Her sabah bana kahvaltı hazırlayıp çantama koyan, sabah işten geldiğinde ilk işi beni öpmek sarılmak olan, ben işten geldiğimde kapıda bekleyen candan sarılan adam bugün canavar oldu. Eşimde öfke kontrolü yok. Geçen sene bir konudan çok fena birbirimize girmiştik ne desemde ikna edememiştim zamanla sindirdi konuyu bende üstüne varmadım. Bugün oruçluyduk ikimizde, o evdeydi işten geldim arkadaşlarıyla buluşmak istedi ama sen gitme dersen gitmem dedi bende gitme o zaman bugün beraber güzel vakit geçirelim dedim. Biraz afra tafra yaptı. Eve geldim suratıma bakmadı koştur koştur yemeğe giriştim bir saatim vardı baktım benimle oralı olmuyor git arkadaşlarının yanına bu suratını çekemem lanet olsun gitme diyen dilime dedim hazırlamadım yemek falan. Noldu ya kendini doldurup gelmişsin diye bana alaycı konuştu bende sinirlendim beni dinden imandan çıkartıyorsun ne bu haller diye bağrındım o da bana sen sorunlu birisin dedi halbuki tartışmaları uzatan kendisi. Nerden evlendim bu ne haller hep beni aşağı çekiyorsun dedim. Hakaretler etti bana hastasın sen gibi laflar etti babana gidemezsin çünkü ablan boşanıyor sende bu yüzden bana katlanıyorsun dimi şerefsiz gibi şeyler söyledi. Bende kendini ne sanıyorsun kimsin nesin bulunmaz hint kumaşı mısın ne bu kırıcı konuşmalar hep böyle yapıyosun dedim ve eski konuyu açıp sen kahpesin zamanında bunları yaptın gibi laflar etti unutmadım onları deyip krize girdi 2017 deki mevzuyu öne attı o zaman 21 yaşındaydım bi anda masaya yumruk attı duvarı yumrukladı gardropun sürgülü kapağını kopardı şok oldum nerden evlendim senin gibi biriyle çocuğun olsaydı nasıl yüzüne bakcaktın edepsiz kadın dedi saçmalama geçti gitti niye böyle yapıyosun dedim salak gibi özür diledimse de sakinleşmedi şuan gitmeni istiyorum valizini topla babanın evine git dedi gidemeyeceğimi bildiği için tekrarladı. Bende orucumu bile açmadan valizimi topladım taksiye bindim babamın evine geldim. Beklemiyordu gideceğimi. Aramadı bile aptal. Canım çok sıkkın uyuyamadım bu saat oldu kalkıp birazdan işe gideceğim gram iştahım tadım tuzum yok. O istiyor ki sessizce oturayım gıkımı çıkarmayayım o istediğini yapsın ama beni hep kısıtlasın söylenmeyeyim bi dediğini iki etmeyeyim. Öyle bir dünya var mı ya pencerenin perdesi açılsa kavga çıkartıyor kıskançlık krizlerine giriyor burnumdan getiriyor etek giysem millete kendini gösteriyorsun diye kötü laflar söylüyor. Sanırım ailesine söyleyeceğim bitecekse bitecek çok üzgünüm yazmak istedim bu bir iç döküştür. Biraz da ne yapacağını bilememe…
Ben çalışan kendi ayakları üzerinde duran bir kadınım çocukta yok onsuz da rahat yaşarım bunu biliyor ve sanırım kaldıramıyor bazı şeyleri çalıştığım yerde erkek sinek gelse yanıma kıyametler kopuyor. Bilmiyorum böyle ne olacak nasıl bir yol izlemeliyim. Ama onu katiyen aramayacağım bu sefer onu alttan almayacağım. Bende insanım ve ben değerli biriyim bana böyle davranmaya hakkı var mı siz söyleyin. 😟😟
Ne yazsak ne desekde adam kapidanngirse sen eve dönersin ben bunu anladim.
Ailene sana zerre deger kiymet vermeyen sinir sorunlari olan bir adamdan halen neyin beklentisi icerisindesin ?
Degil cocuk yapmak bu adamdan derhal bosanman gerekiyor seni baglayan bir durum yok o adama, calisiyosun kendi parani kendin kazaniyosun bu adama ihtiyacın da yok neyi bekliyor düşünüyorsun?????????

Aranıza bir kere güvensizlik girmiş. Şimdi barışsanız bile ilk zayıf noktada tekrar hortlayacak bu konu. Zaten ikiniz de çok normal değilsiniz anladığım kadarıyla öfke kontrol konusunda.yerinizde olsam uzatmaz boşanırdım.

bu tarz öfke problemi olan, dilinin kemiği şiddetinin ayarı olmayan bir adamın bir de sizi aramasını gel dön demesini mi bekliyorsunuz? inanamadım size. çalışıyorsunuz yeni bir hayat kuracak maddi imkanınız da varmıs, insan kendine neden boyle bir hapis hayatını reva görür, bakkala bile yalnız gidemiyorum diyorsunuz. isyerinde yanınıza erkek geldiğini nerden biliyor, erkek gelse ne olacak? hastalıklı psikopat bir adam, lütfen acil olarak kurtulun

Erkek de unutmuyorsa evlenmesin bence ya yani çok büyük birşey olsa ortada tamam diyeceğim ama daha o zaman sevgili değillermis bile

Erkek mantigi iste. Saldiracak yer ya. Ama kadina resmen o** muamelesi yapiyor bu konu yüzünden. Sahsen arka bahceye gömerim bana biri böyle konussa ⚰

Ben de kendimi tanıyamıyorum. Diyorum ya aslında hatalı değilim ama öyle güzel üste çıkıyor ki kendimi niye böyle yaptım ki salak kafam derken buluyorum kendimi.
Çok salağım ya cidden. Ama sonu yok bunu hissediyorum. Ve biterse eğer ki benim gidişimle bitecek.
Gidecek yer bulurum yaşarım da paşalar gibi.
En çok zoruma giden ne oldu biliyor musun
Ben akşamın 9 unda taksiye binip gittim. Bırak arkamdan gitme demeyi aramadı bile.
Taksici bana zarar verse bir Allahın kulunun ruhu duymazdı. Gururundan ailemi de aramazdı orada mı diye.
Veya kaza yapsam ölsem hiç bir şekilde kimsenin haberi olmazdı. Bu benim canımı yakıyor. O yüzden babamlarda kalmaya devam edeceğim. Bitecekse bitsin.

salaklık değil bu.
çok güzel manipüle edilmişsin.
e adamıda sevmişsin ki evlenmişsin.
2 sene uyanmak için iyi bir süre ama bu evliliğe devam edersen o zaman salaklık olur.
ayrıca bu adam seni sevmiyor sana sahip olmayı sana hükmetmeyi seviyor. kafasında şekillendirdiği kadını seviyor o şekile uyman için seni yönlendiriyor.
bir sonraki mesajında belki düzeleceğiz demişsin mesela şu an hala düzelme şansınız olmadığını göremiyorsun düzelir gibi olursunuz ama düzelmezsiniz. bu adamla harcadığın zaman kendi hayatından çalmaktan başka birşey olmaz senin için.

Tedavi olmadan bu adama geri dönmeyin.
Bı de tutup özür dilemissiniz.
Babanızın evinde ya da artık nerede rahat ediyorsanız orada kalmaya devam edin bu evliliğin devam etmesini istiyorsa onun bir şeyler yapması lazım sizin değil.

21 yaşinda ne olduysa oldu. Beğenmediği,unutamayacağı şeyse ne fışkı yemeye devam etti, bir de evlendi
Valla ben çoğu şeyi tolere ederim bir insanda. 'insanlik hali' deyip geçebilirim. Ama biri aramız bozukken onunla paylaştığım şeyleri ya da hatamı yüzüme vuruyorsa o kişiyi asla tolere edemem çünkü demek ki onun karakteri bu. Demek derdimi dinlediğinde ya da o olay sonrası baristigimizda samimi değilmiş.
Her şey beklenir böyle insanlardan.
Yasin genç, colugun çocuğun yok... Belki de yol yakınken bırakıp gitmek daha hatırlıdir. Çünkü bugün dolabı yumruklayan yarın geri laf verdiğinde seni de yumruklayabilir.
Üstelik bunu yaparken sinsi sinsi düşünmüş, "nasılsa ablasi da boşandı,babasına gidemez" dye. Resmen senin zor durumundan yararlanmış . Kalbi kötü bir insan.
Sabahlari sana kahvaltı hazırlaması vs tolere etmeni gerektirecek bir özellik değil. Boşanmak isteyen hangi erkek 'karim her sabah kahvaltı hazirliyor' diyor ki?

Yani nasıl manipüle etmişse konu sahibini özür bile dilemiş böyle adamlar çok tehlikeli

Benim bir tanidigim var. Kadin genc kiz ken tecavüze ugruyor. Bunu evlenmeden önce nisanlisina söylemis. Oda kabul etmis gibi görünüp evlenmis. Cocuklari da oldu. Ama evlilikte sorunlar cikinca kadinin yüzüne vuruldu bu durum. Hatta "sen bu aileye bakire bile gelmedin" denildi. Ailecek kadini bu durumla ezmeye calistilar.demem o ki: Kimse böyle durumlara boyun egerek, "ay sükür beni kabul etti" kafasiyla evlenmemeli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back