Babanın evine git dedi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim bir tanidigim var. Kadin genc kiz ken tecavüze ugruyor. Bunu evlenmeden önce nisanlisina söylemis. Oda kabul etmis gibi görünüp evlenmis. Cocuklari da oldu. Ama evlilikte sorunlar cikinca kadinin yüzüne vuruldu bu durum. Hatta "sen bu aileye bakire bile gelmedin" denildi. Ailecek kadini bu durumla ezmeye calistilar.demem o ki: Kimse böyle durumlara boyun egerek, "ay sükür beni kabul etti" kafasiyla evlenmemeli.
Yani adamla hadi konusmus kız derdini paylaşmış ailenin ne hakla haberi var bu durumdan ne ilgilendirir o aileyi. Kadın zaten çok travmatik bir durum yaşamis bazı insanlar o kadar vicdansız ki keşke var olmasalar

Ayrıntıları okuyunca şok oldum, senin böyle bir adamla ne işin var, moralini iyice bozmak istemem ama evliliğinizin güzel olduğu konusunda bir kez de olaylara uzaktan bakarak düşün derim.

Ekonomik özgürlüğü olan, kimseye minnet etmeyen koskoca bir kadınsın bu öfke problemi olan, seni manipüle eden, şiddet eğitimli, sana üzgünüm namusuna sahip çıkamayacakmışsın gibi davranan herifle işin ne Çilek?

Gerçekten ayrıntılı ve çok iyi düşün. Bir süre uzak kal. Hamile kalmaya çalışıyordun lütfen korun. Bu adamdan bu şartlarda çocuk yapılmaz.

Yani adamla hadi konusmus kız derdini paylaşmış ailenin ne hakla haberi var bu durumdan ne ilgilendirir o aileyi. Kadın zaten çok travmatik bir durum yaşamis bazı insanlar o kadar vicdansız ki keşke var olmasalar

Iste vicdansizlik. Kadinin tecavüz magduru olduguna degil, adamin "onu öyle kabul etmekle ne kadar yüce bir varlik" olduguna odaklanildi. Yani kadin onlara göre adamin hicbir lafindan cikmayip itaat etmek zorundaydi. Isin iyi tarafi ama kadin bosanma davasi acip alfa bir sekilde mahkemeye gelip bosandi.

Iste vicdansizlik. Kadinin tecavüz magduru olduguna degil, adamin "onu öyle kabul etmekle ne kadar yüce bir varlik" olduguna odaklanildi. Yani kadin onlara göre adamin hicbir lafindan cikmayip itaat etmek zorundaydi. Isin iyi tarafi ama kadin bosanma davasi acip alfa bir sekilde mahkemeye gelip bosandi.

Çok memnun oldum sonucuna bu erkekler kendilerini ne saniyorlarsa terbiyesiz kadın travma üstüne travma yaşamış resmen ya

bu tarz öfke problemi olan, dilinin kemiği şiddetinin ayarı olmayan bir adamın bir de sizi aramasını gel dön demesini mi bekliyorsunuz? inanamadım size. çalışıyorsunuz yeni bir hayat kuracak maddi imkanınız da varmıs, insan kendine neden boyle bir hapis hayatını reva görür, bakkala bile yalnız gidemiyorum diyorsunuz. isyerinde yanınıza erkek geldiğini nerden biliyor, erkek gelse ne olacak? hastalıklı psikopat bir adam, lütfen acil olarak kurtulun
Hoşuna gidiyor galiba bu derece kıskanılmak. Öyle geldi anlatışından. Taksiciden kıskanmamasını, arabada erkekle kalmasına rağmen(?) aramamasını dert etmiş. Umarim yaniliyorumdur.

Çok güzel giden bir evliliğim var-dı. Sandığım. Eşimin beni sevdiğinden emindim ta ki bugüne kadar. Her sabah bana kahvaltı hazırlayıp çantama koyan, sabah işten geldiğinde ilk işi beni öpmek sarılmak olan, ben işten geldiğimde kapıda bekleyen candan sarılan adam bugün canavar oldu. Eşimde öfke kontrolü yok. Geçen sene bir konudan çok fena birbirimize girmiştik ne desemde ikna edememiştim zamanla sindirdi konuyu bende üstüne varmadım. Bugün oruçluyduk ikimizde, o evdeydi işten geldim arkadaşlarıyla buluşmak istedi ama sen gitme dersen gitmem dedi bende gitme o zaman bugün beraber güzel vakit geçirelim dedim. Biraz afra tafra yaptı. Eve geldim suratıma bakmadı koştur koştur yemeğe giriştim bir saatim vardı baktım benimle oralı olmuyor git arkadaşlarının yanına bu suratını çekemem lanet olsun gitme diyen dilime dedim hazırlamadım yemek falan. Noldu ya kendini doldurup gelmişsin diye bana alaycı konuştu bende sinirlendim beni dinden imandan çıkartıyorsun ne bu haller diye bağrındım o da bana sen sorunlu birisin dedi halbuki tartışmaları uzatan kendisi. Nerden evlendim bu ne haller hep beni aşağı çekiyorsun dedim. Hakaretler etti bana hastasın sen gibi laflar etti babana gidemezsin çünkü ablan boşanıyor sende bu yüzden bana katlanıyorsun dimi şerefsiz gibi şeyler söyledi. Bende kendini ne sanıyorsun kimsin nesin bulunmaz hint kumaşı mısın ne bu kırıcı konuşmalar hep böyle yapıyosun dedim ve eski konuyu açıp sen kahpesin zamanında bunları yaptın gibi laflar etti unutmadım onları deyip krize girdi 2017 deki mevzuyu öne attı o zaman 21 yaşındaydım bi anda masaya yumruk attı duvarı yumrukladı gardropun sürgülü kapağını kopardı şok oldum nerden evlendim senin gibi biriyle çocuğun olsaydı nasıl yüzüne bakcaktın edepsiz kadın dedi saçmalama geçti gitti niye böyle yapıyosun dedim salak gibi özür diledimse de sakinleşmedi şuan gitmeni istiyorum valizini topla babanın evine git dedi gidemeyeceğimi bildiği için tekrarladı. Bende orucumu bile açmadan valizimi topladım taksiye bindim babamın evine geldim. Beklemiyordu gideceğimi. Aramadı bile aptal. Canım çok sıkkın uyuyamadım bu saat oldu kalkıp birazdan işe gideceğim gram iştahım tadım tuzum yok. O istiyor ki sessizce oturayım gıkımı çıkarmayayım o istediğini yapsın ama beni hep kısıtlasın söylenmeyeyim bi dediğini iki etmeyeyim. Öyle bir dünya var mı ya pencerenin perdesi açılsa kavga çıkartıyor kıskançlık krizlerine giriyor burnumdan getiriyor etek giysem millete kendini gösteriyorsun diye kötü laflar söylüyor. Sanırım ailesine söyleyeceğim bitecekse bitecek çok üzgünüm yazmak istedim bu bir iç döküştür. Biraz da ne yapacağını bilememe…
Ben çalışan kendi ayakları üzerinde duran bir kadınım çocukta yok onsuz da rahat yaşarım bunu biliyor ve sanırım kaldıramıyor bazı şeyleri çalıştığım yerde erkek sinek gelse yanıma kıyametler kopuyor. Bilmiyorum böyle ne olacak nasıl bir yol izlemeliyim. Ama onu katiyen aramayacağım bu sefer onu alttan almayacağım. Bende insanım ve ben değerli biriyim bana böyle davranmaya hakkı var mı siz söyleyin. 😟😟
Ev eşinizin mi acaba? O, neden gitmedi babasının evine?

Hoşuna gidiyor galiba bu derece kıskanılmak. Öyle geldi anlatışından. Taksiciden kıskanmamasını, arabada erkekle kalmasına rağmen(?) aramamasını dert etmiş. Umarim yaniliyorumdur.
hayır tabi ki beni merak etmeyecek kadar gözünün dönmesini dert ettim dediğin gibi dert edecek onca şey varken merak etmemesi devede kulak kalıyor

Evlilik kararı nasıl 2 kişilikse ayrılık kararı da öyle. Ailesine söylemenizin mantığı nedir ?

Kavganıza gelince: daha önce halletmeyip üstünü örttüğünüz tüm sorunları , basit bir konuyu bahane ederek ortaya dökmüş ; birbirinizin canını yakmak için elinizden geleni ardınıza koymamışsınız.

Bundan sonra ne yapacağınız size kalmış. İkinizin de hakkında hayırlısı olsun.
Düzeltiyorum, evlilik için 2 kişinin rızası ve kararı gerekir ama boşanma için tek kişinin kararı yeterlidir.
Konu sahibi, çocuk yokken yoluna bak bence, bu adam tek kelimeyle çok tehlikeli.

Ayrıntıları okuyunca şok oldum, senin böyle bir adamla ne işin var, moralini iyice bozmak istemem ama evliliğinizin güzel olduğu konusunda bir kez de olaylara uzaktan bakarak düşün derim.

Ekonomik özgürlüğü olan, kimseye minnet etmeyen koskoca bir kadınsın bu öfke problemi olan, seni manipüle eden, şiddet eğitimli, sana üzgünüm namusuna sahip çıkamayacakmışsın gibi davranan herifle işin ne Çilek?

Gerçekten ayrıntılı ve çok iyi düşün. Bir süre uzak kal. Hamile kalmaya çalışıyordun lütfen korun. Bu adamdan bu şartlarda çocuk yapılmaz.
Karnım cayır cayır yanıyor bir iki saattir.
Midem bulanıyor stresten. Benim ne işim var böyle biriyle. Dedim biliyor musun yüzüne bana ailen yüzünden katlanıyorsun dedi :KK70: Bildi yani
Benim de hatalarım var bak yok değil ama ben bak bu konuda ben hatalıyım ama sende şunda hatalısın dediğimde yok ben sıfır hatalıyım diyor.
Off valla böyle iş yerinde neşe saçıyorum da içim kırık dökük.

Düzeltiyorum, evlilik için 2 kişinin rızası ve kararı gerekir ama boşanma için tek kişinin kararı yeterlidir.
Konu sahibi, çocuk yokken yoluna bak bence, bu adam tek kelimeyle çok tehlikeli.
Sonumuz öyle görünüyor Piraye hanım bunu hissediyorum

Bakkala bile beraber gidiyoruz beni hiç yalnız bırakmak istemiyor bana zarar gelmesini istemiyormuş ama kendisi böyle yaparak daha çok zarar veriyor. Çok seviyormuş kimsenin bana bakmasına tahammül edemezmiş. Bunların altına sığınıyor.
Kamu spotu gibi beni hiç yanlız bırakmak istemiyor zarar gelsin istemiyor.
Evden çikmamı istemiyor. Bunlar hep aynı hikayeler biliyorsun dimi ayrica 2017 de yaptıgında birsey yok boyle biriyle nasıl evlendin evde perde bile açtirmiyor nasıl dayaniyoruniz merak ediyorum hep

evet babasının evi o yüzden gitmedi benimde gitmeyeceğimi düşündü. git dedi ama sanmıyordu gideceğimi. gittim ama bu kadarını yaptım.
Benim babam da annemi ben küçükken baya hakaret, küfür ede ede babanın evine git, ara abini gelip alsın seni tarzında kovar, yerin dibine sokardı. Ama annem üzerini giymeye başlayınca da kapıyı kilitler engel olurdu. Maalesef ki ruh hastaları ile uğraşmak bir hayli zor. Annemin ekonomik özgürlüğü olmadığı ve korkak bir kadın olduğu için gerekeni yapmadı, üzerine şiddet ve mutsuzluk dolu bir dünyaya bizi de sürükledi. Psikolojik ve fiziksel şiddetin boyutu her daim artar. Babam eskiden döverim deyip tehdit ederken, bugün öldürürüm deyip tehdit ediyor örneğin. Eşinizi de farklı bir gidişat beklediğini sanmıyorum. Her şeyden önce böyle birini baba yapmayın bence.

Karnım cayır cayır yanıyor bir iki saattir.
Midem bulanıyor stresten. Benim ne işim var böyle biriyle. Dedim biliyor musun yüzüne bana ailen yüzünden katlanıyorsun dedi :KK70: Bildi yani
Benim de hatalarım var bak yok değil ama ben bak bu konuda ben hatalıyım ama sende şunda hatalısın dediğimde yok ben sıfır hatalıyım diyor.
Off valla böyle iş yerinde neşe saçıyorum da içim kırık dökük.
Yani kuzum beni en çok geren ve korkutan adamın şiddet eğilimi, bana çok tehlikeli geldi, korkuttu beni senin adına. Karşılıklı hatalar tabii ki var, her şey çift taraflıdır;ama ben sıfır hatalıyım diyen biriyle ne konuşulur nasıl orta yol bulunur ki? Lütfen şu çocuk işini ertele, daha ciddi problemler var.

Yani kuzum beni en çok geren ve korkutan adamın şiddet eğilimi, bana çok tehlikeli geldi, korkuttu beni senin adına. Karşılıklı hatalar tabii ki var, her şey çift taraflıdır;ama ben sıfır hatalıyım diyen biriyle ne konuşulur nasıl orta yol bulunur ki? Lütfen şu çocuk işini ertele, daha ciddi problemler var.
Dün gece bunu düşündüm olmadı diye üzülürken dün gece sevindim :)
Yaratan biliyor işini gerçekten...

Kamu spotu gibi beni hiç yanlız bırakmak istemiyor zarar gelsin istemiyor.
Evden çikmamı istemiyor. Bunlar hep aynı hikayeler biliyorsun dimi ayrica 2017 de yaptıgında birsey yok boyle biriyle nasıl evlendin evde perde bile açtirmiyor nasıl dayaniyoruniz merak ediyorum hep
Onunla yeni sevgiliyken konuşmam onu rahatsız etti sindiremiyorum diyor bunu geçen sene evliliğimizin ilk yılı öğrenmesi cabası oldu tabi.
Sanırım güvenmiyor.
Anlatıyorum cahilliğime geldi desemde kim bilir nerene dokundu diyor görüşmedim bile.

21 yaşındaki olayı acayip merak ettim, muhtemelen 1 günde bu duruma gelmemiştir eşiniz ve muhteşem evliliğiniz.
ay size ne ya? ne meraklısınız kadını suçlu çıkartmaya. bak bak ruh hastasında suç bulmuyor kadında suç buluyor. 1 gindi bı dırımı gilmimiştir mıhtışim ivlililiğiniz. mide bulandırıcı bu tavrınız.

Eşinizin tavırları aldatma travması yaşayan insanlara özgü tavırlar. Kadın ya da erkek aldatıldığında güven duygusunu yitiriyor, bir de çok aşıksa ya da bağımlı kişilik bozukluğu varsa ayrılamıyor da, önce kendi kafasında affedebileceğine inandırıyor kendini ama aslında asla affedemiyor. Sürekli bir güvensizlik, sürekli bir arkasını kollama paronayası içinde yaşıyor. Birgün bunu nasıl affedebildim benim kendime saygım yok diye kendini doldurup yaşadığınız olaydaki gibi gemileri yakıyor, ama kısa süre sonra tekrar sizi bırakamayacağı için özür dileme ve kendini affedebileceğine ikna etme aşamasına gelecek. Açıkçası aldatma yaşayan aşık insanlara çok üzülüyorum. Ama sizin için de çok zor bir durum. Daha uzun yıllar eşiniz bu durumdan kurtulamayabilir. Siz de dayanma kapasitenize göre karar verin bence. Sonuçta olmuş bir hata ve siz de insansınız.

Dün gece bunu düşündüm olmadı diye üzülürken dün gece sevindim :)
Yaratan biliyor işini gerçekten...
Konunu okuyunca ben de çocuğunun olmamasına sevindim desem? Bir yandan da çocuk için uğraştığın için üzüldüm desem? Ne münasebet karısına eften püften meselelerden k*ltak diyen bir herife çocuk yapacakmışsın? Yarın çocuğun olsa ona da kızınca p*ç demeyeceği ne malum çok afedersin? Umarım çok güzel tosun gibi bir bebeğin olur, ama bu adamdan olmaz.

Boşanmaktan korkma, ayıp mıdır, anormal midir? Kapı gibi mesleğin var maaşın var gençliğin var güzelliğin var özgürsün daha ne? Sakın alttan alıp geri döneyim deme, seni manipüle etmesine izin verme. Sakın yine özür dileyen taraf olma! Kendine yazık edersin, hayatını mahvedersin.

Hele hele hâllere hareketlere laflara bak, katlanılacak gibi değil. Ulan sen kimsin, senden önce namussuz mu geziyordum, namusumu ben koruyamıyor muyum desene ya, en ufak bir tartışmada bel altı vuruyor, seni kısıtlıyor, perdeden dışarı baksan iffetin gidecekmiş gibi davranıyor?

Benim kocam bana bunları söylese, ailemdeki erkekler o adamı en iyi ihtimalle ilk olarak bir güzel evire çevire döver, en kötü ihtimali aklıma getirmek istemiyorum vururlar.

ay size ne ya? ne meraklısınız kadını suçlu çıkartmaya. bak bak ruh hastasında suç bulmuyor kadında suç buluyor. 1 gindi bı dırımı gilmimiştir mıhtışim ivlililiğiniz. mide bulandırıcı bu tavrınız.
Yazılan her şey çok normal de benim yazdığım mı mide bulandırıcı ahahhahah😄😄 ısrarla 21 yaşındaki olaydan bahsettiği için merak ettim de asıl size ne? Konu sahibi cevaplayabilir zannımca yazdığımı. Ni miriklisiniz kidini siçlimiyi şeklinde yazınca alay mı etmiş oluyoruz? Lisede bırakmadık mı bu tür alayları😄 ben kimseyi suçlamadım okuduğunuzu anlayın önce, bahsettiği mükemmel koca bir anda böyle olmamıştır muhtemelen dedim tamamen sizin suçunuz gibi bir yorum yok konu sahibine karşı farkındaysanız, dış etmenlerden de olabilir ama bi açık var konuda. Bu arada sizin durduk yere bana saldırmanız esas mide bulandırıcı👎🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X