babamla bu sorunu nasil asariz

Benim anlayamadigim, niye kuru iftira oldugunu söylemiyorsun?
Iftira desem nolucakki zaten iftira degil o serefsizin yaptigi ifşa etti herseyi ben bi hata yaptim nisanlimla iliski yasadim oda gelip beni evimden barkimdan etti amaci ortada kalmamdi basardi

ne biçim sevgiliymiş o ne vicdansızmış insan bunu düşmanına yapmaz.

ne biçim sevgiliymiş o ne vicdansızmış insan bunu düşmanına yapmaz.
Hadi bana yapti kendini hicmi dusunmedi diyorum benim babam ona o an bi yumruk atti sadece belki baska seylerde olurdu o sinirle kendini neden hic dusunmedi diyorum ama onlar annesiyle herseyi olanlayip geldikleri icin belkide kendiside baska seyler gorurse ona gore davranicakti

nisanlin denen adi sen onla evlenmeye mecbur kal diye demis babana....
ne desem bilemedim

Canimmm Allaha Şükür elimiz ayagimiz tutuyor hiç üzülme sana zulüm edenler ailen dahi olsa cezasiz kalmaz...ssenin yapacağın güzel bir iş sonrasında hayatın evden uzaklasinca rayına girer daha umursamaz olursun lütfen birikim yap paranı kimseye yedirme..iiş hayatına atilinca hayatına inşallah hayırlı biride giricek..ccanimm Rabbim senin yolunu açık etsin şans senden yana olsunn

Bu olaydan sonra annesini arayip oglun neden boyle yapti dedigimde o soylediklerinden haric simdi eski sevgilisini aradi ona yuzuk takmaya gidicek bende konustum hatta kizla kabul etti ben oglumu 1 ay icinde evlendiricem sen dertlerinle ugras simdi dedi altinlarida hazirla yarin gelip alicam yeno gelinim takar dedi boyle bir annenin evladi iste cokta bişey beklememek lazimmis zaten gec anladim ama anladim cok sukurki zaten bunlarin boyle bi cete havasi vardi babalarinin hicbiseyden haberi yok adam calisip gelip yatiyodu sadece kaynanam hersey onun dedigi gibi olsun istiyodu evimizde ona bi oda hazirlicakmisiz oyle diyodu hergun gelicekmis diye simdi yapilanlari dusunuylrumda ne cok susup oturmusum ben herseye tamam demisim cok salakmisim cok

Inaniyorum sizler sayesinde iyi seyler olucagina inaniyorum dualar yeter inanin bende dualarimda sizleride hep soylucem hakkinizi nasil oderim bilmiyorum ama rabbim hepinizden razi olsun ins sizinde hayatiniz dilediginiz sekilde olur hersey gonlunuzce olur sans hepimiz den yana olsun ins :)

Altınlar nerede bu arada ben sizin yerinizde olsam kendime saklardım çünkü. Onun kavgasını çok güzel yapardım bu saçma sapan davranışlarının üstüne.

cnm daha iyi o yeni gelin ceksin psikopat ikiliyi..
bence annenler blof yapiyorlar...
ama sen eminsen cidden 183 u ara..
etik degil farkindayim ama altinlarida yanina al turk hukuk sisteminde altinlar senin hakkin di evlenmesen bile yada dinenmiydi o..
sanirim dinendi kadinlara verdiginizi aramayin madur etmeyin deniyordu

valla o altınları al tamam mı bi güzel bozdur dogru avukata evimi bastı benim onurumu kırdı diye dava ac beni kirletti ve bunu herkeze söyledi beni rezil etti de altınlar ne kadar lık ayrıl o evden 1 oda 1 saln ev tut canım

Altınlar nerede bu arada ben sizin yerinizde olsam kendime saklardım çünkü. Onun kavgasını çok güzel yapardım bu saçma sapan davranışlarının üstüne.
Altinlar hala bizde ama vericez yani olaylar buyumesin diye ben verme taraftari degilim aslinda bunlari yapip bide alin elinize saglik demis olmak istemiyorum ama avukata sordum verin bence dedi cokta degil zaten 7 binlik altin icin 40 takla attilar kac gun dayimi bile aradılar ustelik bu olaydan bir hafta once o benden ayrılmıştı sonra kendi aramizda halletmistik ozurdilemisti falan kizlarla sinemaya gitme durumundan tartismistik bide hakli gibi ayriliyorum yeter kiz arkadaşımla sinemaya giderim ilerdede olucak hatta o seni arar gel sende biz sinemaya giricez der sende evde coxuklar var siz girin dersin demisti bende kocamla ben sinemaya giderken onu davet ederim o beni degil diye kavga etmistim herneyse o tartismada bana altinlar sana hediyem olsun annemle boyle dusunduk ister verirsin ister vermezsin demisti simdi onlar benim kocamin kazanci hediye etmiyorum diyo cirkef kadin

O sevgilin olacak adamı mahkemeye ver.Gerçekten bunu yap bir insanın onuru ve namusu ile oynanmaz hele ki babanın asla serefsiz ya

Hukuki kısmını bilmiyorum ama nişan evlilik vaadidir paylaşımının yasal yollarla nasıl olacağını tek bir avukata sormayın yine de. O 7ooo lira ailenizden de destek gelmezse sizin geleceğiniz için lazım, tenezzül etmeme lüksü yok şu an sizin için.

Ayrıca olaylar daha ne kadar büyebilir allasen? Normalde en çekinilecek şey olan kendi ailenizin durumdan haber olması vardı, oldu o.

iyide evli bile olsan onalr senin kızlık hakkın ne dinen ne normal sekilde verilmez senin avukatta is yok bacım

Dogru söylüyorsunuz aslinda suan maddi durumumda olmadigi icin bu haldeyim oglunuz bana bunlari yapti size altin falan yok diyip konuyu kapatmak lazim ama helalmi olur onlar bana onu bilmiyorum

Dogru söylüyorsunuz aslinda suan maddi durumumda olmadigi icin bu haldeyim oglunuz bana bunlari yapti size altin falan yok diyip konuyu kapatmak lazim ama helalmi olur onlar bana onu bilmiyorum
tabıkı helal senin namusn gitmis sonucta bi sekıld eolmus yani hocalardan hic duymadın mı o altınlar bekaret icin ailen seni istemez esin bosanmak ister o altınları bozdurup kendine ev vs almak icin

Helal günah işlerine burda girmeyelim ama sizin bütün aile ilişkilerinizi, çevreye karşı olan bunca senelik bilinirliğinizi al aşağı etmek helal falan değildir. Bu kesin.

Altınları verme senin hakkın o altınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…