Iftira desem nolucakki zaten iftira degil o serefsizin yaptigi ifşa etti herseyi ben bi hata yaptim nisanlimla iliski yasadim oda gelip beni evimden barkimdan etti amaci ortada kalmamdi basardiBenim anlayamadigim, niye kuru iftira oldugunu söylemiyorsun?
Hadi bana yapti kendini hicmi dusunmedi diyorum benim babam ona o an bi yumruk atti sadece belki baska seylerde olurdu o sinirle kendini neden hic dusunmedi diyorum ama onlar annesiyle herseyi olanlayip geldikleri icin belkide kendiside baska seyler gorurse ona gore davranicaktine biçim sevgiliymiş o ne vicdansızmış insan bunu düşmanına yapmaz.
Galiba oyuzden yapti yada ailemi bildigi icin ondan ayriliyorum orada olmucak burdada kalamasin diye yaptinisanlin denen adi sen onla evlenmeye mecbur kal diye demis babana....
ne desem bilemedim
Canimmm Allaha Şükür elimiz ayagimiz tutuyor hiç üzülme sana zulüm edenler ailen dahi olsa cezasiz kalmaz...ssenin yapacağın güzel bir iş sonrasında hayatın evden uzaklasinca rayına girer daha umursamaz olursun lütfen birikim yap paranı kimseye yedirme..iiş hayatına atilinca hayatına inşallah hayırlı biride giricek..ccanimm Rabbim senin yolunu açık etsin şans senden yana olsunnSizinde yasadiklariniz cok zormus rabbim sizede yardim etsin insallah karsiniza adam gibi biri cikar sizinde dilekleriniz dualariniz kabul olur hayat zor eminim bosanip gelmek dahada zordur yarin bi is aramaya baslicam zaten hayirlisi ins iyi insanlarla karsilastirir mevlam benim kardesimde babamin tutumundan annemin laflarindan gaz alarak bu davranislari yapti ama hic affetmicem onu benim icin onlar öldüler onlar icin ben öldum hayat simdi basliyomus kaderde ne varsa o rabbim bu gunumuzr sukur
Inaniyorum sizler sayesinde iyi seyler olucagina inaniyorum dualar yeter inanin bende dualarimda sizleride hep soylucem hakkinizi nasil oderim bilmiyorum ama rabbim hepinizden razi olsun ins sizinde hayatiniz dilediginiz sekilde olur hersey gonlunuzce olur sans hepimiz den yana olsun ins :)Canimmm Allaha Şükür elimiz ayagimiz tutuyor hiç üzülme sana zulüm edenler ailen dahi olsa cezasiz kalmaz...ssenin yapacağın güzel bir iş sonrasında hayatın evden uzaklasinca rayına girer daha umursamaz olursun lütfen birikim yap paranı kimseye yedirme..iiş hayatına atilinca hayatına inşallah hayırlı biride giricek..ccanimm Rabbim senin yolunu açık etsin şans senden yana olsunn
Bu olaydan sonra annesini arayip oglun neden boyle yapti dedigimde o soylediklerinden haric simdi eski sevgilisini aradi ona yuzuk takmaya gidicek bende konustum hatta kizla kabul etti ben oglumu 1 ay icinde evlendiricem sen dertlerinle ugras simdi dedi altinlarida hazirla yarin gelip alicam yeno gelinim takar dedi boyle bir annenin evladi iste cokta bişey beklememek lazimmis zaten gec anladim ama anladim cok sukurki zaten bunlarin boyle bi cete havasi vardi babalarinin hicbiseyden haberi yok adam calisip gelip yatiyodu sadece kaynanam hersey onun dedigi gibi olsun istiyodu evimizde ona bi oda hazirlicakmisiz oyle diyodu hergun gelicekmis diye simdi yapilanlari dusunuylrumda ne cok susup oturmusum ben herseye tamam demisim cok salakmisim cok
Bu olaydan sonra annesini arayip oglun neden boyle yapti dedigimde o soylediklerinden haric simdi eski sevgilisini aradi ona yuzuk takmaya gidicek bende konustum hatta kizla kabul etti ben oglumu 1 ay icinde evlendiricem sen dertlerinle ugras simdi dedi altinlarida hazirla yarin gelip alicam yeno gelinim takar dedi boyle bir annenin evladi iste cokta bişey beklememek lazimmis zaten gec anladim ama anladim cok sukurki zaten bunlarin boyle bi cete havasi vardi babalarinin hicbiseyden haberi yok adam calisip gelip yatiyodu sadece kaynanam hersey onun dedigi gibi olsun istiyodu evimizde ona bi oda hazirlicakmisiz oyle diyodu hergun gelicekmis diye simdi yapilanlari dusunuylrumda ne cok susup oturmusum ben herseye tamam demisim cok salakmisim cok
Altinlar hala bizde ama vericez yani olaylar buyumesin diye ben verme taraftari degilim aslinda bunlari yapip bide alin elinize saglik demis olmak istemiyorum ama avukata sordum verin bence dedi cokta degil zaten 7 binlik altin icin 40 takla attilar kac gun dayimi bile aradılar ustelik bu olaydan bir hafta once o benden ayrılmıştı sonra kendi aramizda halletmistik ozurdilemisti falan kizlarla sinemaya gitme durumundan tartismistik bide hakli gibi ayriliyorum yeter kiz arkadaşımla sinemaya giderim ilerdede olucak hatta o seni arar gel sende biz sinemaya giricez der sende evde coxuklar var siz girin dersin demisti bende kocamla ben sinemaya giderken onu davet ederim o beni degil diye kavga etmistim herneyse o tartismada bana altinlar sana hediyem olsun annemle boyle dusunduk ister verirsin ister vermezsin demisti simdi onlar benim kocamin kazanci hediye etmiyorum diyo cirkef kadinAltınlar nerede bu arada ben sizin yerinizde olsam kendime saklardım çünkü. Onun kavgasını çok güzel yapardım bu saçma sapan davranışlarının üstüne.
Altinlar hala bizde ama vericez yani olaylar buyumesin diye ben verme taraftari degilim aslinda bunlari yapip bide alin elinize saglik demis olmak istemiyorum ama avukata sordum verin bence dedi cokta degil zaten 7 binlik altin icin 40 takla attilar kac gun dayimi bile aradılar ustelik bu olaydan bir hafta once o benden ayrılmıştı sonra kendi aramizda halletmistik ozurdilemisti falan kizlarla sinemaya gitme durumundan tartismistik bide hakli gibi ayriliyorum yeter kiz arkadaşımla sinemaya giderim ilerdede olucak hatta o seni arar gel sende biz sinemaya giricez der sende evde coxuklar var siz girin dersin demisti bende kocamla ben sinemaya giderken onu davet ederim o beni degil diye kavga etmistim herneyse o tartismada bana altinlar sana hediyem olsun annemle boyle dusunduk ister verirsin ister vermezsin demisti simdi onlar benim kocamin kazanci hediye etmiyorum diyo cirkef kadin
iyide evli bile olsan onalr senin kızlık hakkın ne dinen ne normal sekilde verilmez senin avukatta is yok bacımAltinlar hala bizde ama vericez yani olaylar buyumesin diye ben verme taraftari degilim aslinda bunlari yapip bide alin elinize saglik demis olmak istemiyorum ama avukata sordum verin bence dedi cokta degil zaten 7 binlik altin icin 40 takla attilar kac gun dayimi bile aradılar ustelik bu olaydan bir hafta once o benden ayrılmıştı sonra kendi aramizda halletmistik ozurdilemisti falan kizlarla sinemaya gitme durumundan tartismistik bide hakli gibi ayriliyorum yeter kiz arkadaşımla sinemaya giderim ilerdede olucak hatta o seni arar gel sende biz sinemaya giricez der sende evde coxuklar var siz girin dersin demisti bende kocamla ben sinemaya giderken onu davet ederim o beni degil diye kavga etmistim herneyse o tartismada bana altinlar sana hediyem olsun annemle boyle dusunduk ister verirsin ister vermezsin demisti simdi onlar benim kocamin kazanci hediye etmiyorum diyo cirkef kadin
tabıkı helal senin namusn gitmis sonucta bi sekıld eolmus yani hocalardan hic duymadın mı o altınlar bekaret icin ailen seni istemez esin bosanmak ister o altınları bozdurup kendine ev vs almak icinDogru söylüyorsunuz aslinda suan maddi durumumda olmadigi icin bu haldeyim oglunuz bana bunlari yapti size altin falan yok diyip konuyu kapatmak lazim ama helalmi olur onlar bana onu bilmiyorum
Dogru söylüyorsunuz aslinda suan maddi durumumda olmadigi icin bu haldeyim oglunuz bana bunlari yapti size altin falan yok diyip konuyu kapatmak lazim ama helalmi olur onlar bana onu bilmiyorum
Haklisiniz oyle insanlara bu az bile aslindatabıkı helal senin namusn gitmis sonucta bi sekıld eolmus yani hocalardan hic duymadın mı o altınlar bekaret icin ailen seni istemez esin bosanmak ister o altınları bozdurup kendine ev vs almak icin