babamla bu sorunu nasil asariz

O nişanlın ne kadar adi bir insanmış! Güvenmişsin pislik adam!!! Gider inşallah ağzına s.çan bir kız bulurda aklı başına gelir.Kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş,dilerim nişanlında en ağır şeyleri yaşasın!

Kadin siginma evlerini arastirdim en fazla 3 ay kaliniyomus is bulana kadar yada bu kis gunu naparim bilemiyorum elimden dua etmek disinda tek bisey gelmiyo annemde konusmalarinda acik acik defol git huzurumuz kalmadi senin yuzunden diyo yakin bi arkadasim var hemde yan komsumuz onlar biliyo durumu annemin boyle yapicagini tahmin etmisler zaten sen basinin caresine bak kizim burdan sana hayat yok dedi kadin duzelir diye bekleme annen seni yollamanin pesinde dedi ölmek istiyorum sokaklara dusmektense

Ya bir anne yavrusuna bunu yapamaz,yapmamalı! Nasıl bir aile bu kardeş desen en çok yanında olması gereken kardeş sokağa atıyor hadsiz! Kardeşsin sen ya kansın cansın.. Hiç mi izledikleri haberlerden ders almıyorlar ya! Nişanlının annesinede çook sinirliyim ... Allahım erkekler bu zihniyetle yetiştirilmeye devam ediyor rabbim hepimizi korusun , bu dünyaya bir kız çocuğu nasıl getiricem ben o kadar doluyum ki..Bide altına yatmasaydın oğlumun demiş.Yediremiyorum bu lafları ya annesin sen herşeyden önde bir KADINSIN KADIN! Oğluna ş.refsiz birde bunla övünüyormusun deyip bir tokat atamıyor , o yüzden erkekler bu zihniyette pisliklerine devam ediyor!!!

annem zaten kocasindan baska kimseyi sevmeyen insan onun icin varsa yoksa babam onu kaybetmemek icin benden vazgeciyo simdi benim yanimda olsa babamda konusmucak diye bide bi yakinimizin oglu yabanci bi kizla evlenmisti babasi karsi cikti çocuk annesiyle gitti kiz istemeye falan sonrada adam karisini bosadi benimle degil oglunla birlik oldun beno saymadiniz diye annemde heralde oyuzden korkuyo cunku her lafinda senin yuzunden yuvamdan olamam ben bu yasta diye elbet bu yapilanlarin hak olup olmadigi allah goruyo demekki bu devirde ailene bile guvenmicekmissin cok guzel bi ders oldu bu bana ayni karinda yattigin bile yuz ceviriyo sana benki ona bi zarar gelse canimi veririm hic dusunmeden diyodum dusunceler cok farkliymis

Allah sana yardım etsin...Ne diyeceğimide bilemiyorum gerçekten çok üzüldüm.Allah'a sığın ve bol bol dua et asla kötü şeyler düşünme.

Sakın o serefsizle evlenme.... hayatin daha da mahvolur. İliski yasamadinsa bir sekilde anlat. Yasadinsa da babana zaman ver. Zaman tek caren.

Allah sana yardım etsin...Ne diyeceğimide bilemiyorum gerçekten çok üzüldüm.Allah'a sığın ve bol bol dua et asla kötü şeyler düşünme.
Sagolun allah sizlerden razi olsun destek oldunuz rabbim inş bi yol gostericek darda olanin yaninda olur rabbim sizlerinde dualarinizi isteklerinizi kabul etsin ins

Sakın o serefsizle evlenme.... hayatin daha da mahvolur. İliski yasamadinsa bir sekilde anlat. Yasadinsa da babana zaman ver. Zaman tek caren.
Onunla evlenmek gibi bisey asla ve asla olamaz zaten elimden gelse bi kasik suda bogup atmak istiyorum iti zamanla belki ama bu zaman taaa ben evlenip bi yuva kurup colugum cocugum olursa ancak onuda tek basima mucadelemle yaparsam o saatten sonrada gelip beni affettinizmi diye sormam bu zamanlarimda beni kapiya koyan aileyi duzenim olduktan sonra iyi gunumde napimki icimden cikarmi bu gunlerin acisi

Uzuld
Uzuldum ya. Ama annenin arkanda olmamasi cok aci. Allah sana kuvvet versin. Herseyin ustesinden gelmen icin.

Sagolun allah sizlerden razi olsun destek oldunuz rabbim inş bi yol gostericek darda olanin yaninda olur rabbim sizlerinde dualarinizi isteklerinizi kabul etsin ins
İnşallah canım cümlemizin , sana değer veren koruyup kollayan arkanda duran bir insan çıkar da karşına mutlu olursun inşallah , lütfen dimdik ayakta dur

Canim merakimdan bakip hepsini bir cirpida okudum.Allah yar ve yardimcin olsun.baban icin cok zor bir durum gercekten anneni bende anliyamadim nasil anneymis diye.bence herkes anne olabiliyo ama ana olamiyo.bide canim asil yazmaktaki sebebim kesinlikle evini terk etme.en kotu ev bile sokaklardan yada tanimadigin insanlarin yanindan cok daha iyidir.Allah babanin kalbine merhamet versin.sende sakin ve sessiz olki pismanligini anlasinlar ve sana olan tutumlari degissin.ama sakin evini terk etme canim.disarda kotu niyetli sapik insanlar dolu.kimseye guvenip evini terk etme

Bende evimi terk etmek istemiyorum ama resmen defol deniliyo bana boyle boyle nasil kalirim bilemiyorumki işin icinden bi turlu cikamiyorum kafayi yicem

Çok çok üzüldüm böyle bir insana güvenmişsiniz ve size ihanet etmiş her türlü. O evde size yer yok sizde biliyorsunuz artık. Yurtdışında dil geliştirebilirseniz gidin fakat orda evlendirme niyetleri var gibi. Burda kadın sığınma evinde kalıp 3 ay çalışıp birikim yapın derim

Ben hic yalniz yasamadimki nasil olur onu bile bilmiyorum sudan cikmis balik gibi olucam ama mecburum gece rahat uyuyabiliyolarmi acaba bana bunlari soyledikten sonra annemle babam cok merak ediyorum insan evladini sokaga atmak icin bukadar caba sarfedermi ama disardan baksaniz mukemmel bi aile tablosu icerde kan icip can cikariyolar kimse bilmiyo

Canim çok çok üzüldüm durumuna, hele Özgecan olayından sonra bir aile hiç mi etkilenmezde kizini sokaklara atar, namus diye diye döver öl geber der?? Gerçekten sinirlerim bozuldu ve gözlerim doldu, aklim almiyo gerçekten... Bizim elimizden hicbir sey gelmiyor malesef, sadece senin icin dua edebiliriz bende bu dolan gözlerimle sana en içten halimle dua ediyorum Inşallah gücünü toparda kendine yeni bir hayat cizersin, hayatini yoluna koyarsin, kimseye muhtac olmazsin, insallah kiymetini bilecek seni gerçekten seven biriyle karsilasir yuvani kurarsin, insallah o ailen bu yaptiklarina bin pisman olur senden özuler diler, senden helallik isterler... canim benim sen ne yap ne et o evden cikmaya calis kendi ayaklarinin uzerinde durmaya calis, orda durdukca psikolojini bozacaklar zaten varsın oyle anne kardes olmaz olsun, sen güçlü ol kendine yet bak bir arkadas bi numara vermis ara orayi bilgi al, yardimci olacaklardir sana. Allah yardimcin olsun.. o eski nisanlin olacak adi serefsizin iki yakasi bir araya gelmesin insallah pislik herif !! Üzme sen kendini, ucuz atlatmissin, karşına seni hakeden birinin çıkmasını bekle ve eminimki cikacaktir sadece zaman ve sabir :) tabi bide önce meslek, kimseye minnet olma bu hayatta, en onemlisi de bu....

Kardeşim Allah sabır versin...bende bosanip baba evine döndüm keşke donmeseydim ayrı bi eve ciksaydim coooook zor ama çooook bosanmami ençok ailem istedi fakat hayatımın iyice içine edip çıkmaza soktular amaç nedir bilmem acaba köprüden Aşağı mi atlamami istiyolar galiba...ne yaptıysam evdekilerin gözüne battı sosyal hayatımın ozguvenim gitti iyicee dışarı cikamam damarima basarlar eee yeter diyemem valla bi anne babanın evladini atmasina,dislamasina,ezmesine bence hakkı yok sen zaten bi bireysin destek olmaları sana kol kanat germeleri lazım sabret canim sabret...bbende kız kardesimle konusmuyorum çünkü babam doverken oda babamdan gaz alıp giristi,bbir sürü hakaret etti beni mahvetti onu affedmiycem 1 aydır konuşmuyorum içimden gelmiyor kardes dahil kimse bizi kinamasin ilahi adalet güzel işliyor kimseyle konuşma,ssakin ol,cçalış hayatını kurtar...iinşallah zzamanla hersey duzelicek canimm

Benim anlayamadigim, niye kuru iftira oldugunu söylemiyorsun?

Sizinde yasadiklariniz cok zormus rabbim sizede yardim etsin insallah karsiniza adam gibi biri cikar sizinde dilekleriniz dualariniz kabul olur hayat zor eminim bosanip gelmek dahada zordur yarin bi is aramaya baslicam zaten hayirlisi ins iyi insanlarla karsilastirir mevlam benim kardesimde babamin tutumundan annemin laflarindan gaz alarak bu davranislari yapti ama hic affetmicem onu benim icin onlar öldüler onlar icin ben öldum hayat simdi basliyomus kaderde ne varsa o rabbim bu gunumuzr sukur

Dualariniz icin cok tesekur ederim yapabilecegim herseyi her yolu denicem merak etmeyin burayada yazicam olanlari zaten iyiki buraya uye olup yazmisim okadar iyi geldiki anlatamam odanin icinde kendi kendimi yiyip bitiriyordum guc verdiniz herbiriniz allah razi olsun sizin gibi dusunen insanlarda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…