babamla bu sorunu nasil asariz

mrv23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
84
19
33
1 senedir birlikteydik sonra soz yaptik tam 2 ay gecmisti ustunden ama yaptiklari canima tak edince ayrilmak istedim zorla eve gelip babama kizinla iliski yasadik dedi resmen sonra babam bi yumruk atti derken ortalik karisti 1 haftadir babam yuzume bakmiyo benim onun gibi kizim yok demis annem ve kardeslerimde evden gitmemi istiyo 23 yasindayim naparim nereye giderim bilmiyorum bi akil verin lutfen cok caresiz kaldim

canım babanın sadece zaman ihtiyacı var
zaman herşeyin ilacı

Zamanla gecmicek gibi bir haftadir odamdan disari cikmiyorum gorup sinir bozulmasin diye istanbul gibi yerde nereye giderim bilmiyorum kiz kardesimde resmen beni dovup kapiya attilar annemle kimseyle konusmuyorum evde komsular zor ikna ettide eve girdim

yani babanın kızmasını anlarım
annenin git deyip seni dışarı atmasını anlayamam
herkes hata yapabilir, herkes!
şunu bir anlayamıyorlar

canım eğer aileni seviyorsan
dayanacaksın
zamanla, senin halini tavrını görerek sana karşı yumuşarlar, evet zaman alır ama imkansız değil
yok diyorsan ki sevmiyorum, istemiyorum
var mı maddi gücün? çalışma imkanın? ona göre yorum yapabiliriz

yalnız, yazmadan edemeyeceğim
ben olsam senin yerine
kızkardeşimi çok uzun süre affetmem, hatta hiç affetmem, ta ki sürünürcesine özür dileyene dek, hatta belki o zaman bile affetmem...

babanada hakvermek lazım çok üzülmüş sinirlenmiştir o yüzden öyle bi cümle kullanmıştır.seni evde istemese 1 haftadır evde durmana izin vermezdi.bi süre daha böyle devam et sakinleşir belki.babanın karakterini bilmiyorum ama böyle düşünüyorum.sözlünde son derece şe.fsizmiş!

Ailemi seviyorum fakat bu sekilde yasamak cok zormus simdi bi is ariyorum en kisa zamanda bulup calismaya baslarsam sabah git aksam gel belki daha iyi olur kardesimi affetmeyi hic dusunmuyorum zaten benim icin bitti aslina bakarsan herkez bitti tek istedigim kendi ayaklarimin ustunde durup bi ev arkadasi bulup eve cikmak maddi durumum suan yok ama calisirsam belki kendimi gecindiririm guzel yorumum icin tesekkur ederim bu arada :)

Tepkisi normal aslında ama kimse çocuğundan vazgeçmez, kıyamaz başın ağrısa içi sızlar. Biraz zaman geçsin hazmedince normale dönecektir. Yarın düzelmesini bekleme..

Ona serefsiz demek az gelir 1 senedir yaptiklari baya bi yetmisti ama bukadarini hic tahmin etmiyodum sok oldum zaten soyledigi an dondum kaldim tek dedigim bi tikat atip defol evimden sonrasinda ben biticektim zaten 1 haftadir 4 kilo vermisim dua edip duruyorum ins bi cikis yolu bulurum kendime

Tepkisi normal aslında ama kimse çocuğundan vazgeçmez, kıyamaz başın ağrısa içi sızlar. Biraz zaman geçsin hazmedince normale dönecektir. Yarın düzelmesini bekleme..
Calışmıyor musun?

babanın tepkisi bence de normal de
annesiyle, kızkardeşi dövüp kapıya atmışlar...

babanın tepkisi bence de normal de
annesiyle, kızkardeşi dövüp kapıya atmışlar...
Bende baba için yazdım. Anneler kızım o.. da olsa kabulümdür mantığında olur genelde.
Kardeşi zaten düşmanmış gibi davranmış, eline fırsat geçmiş nefretini kusmuş.
Anneyle kardesin davranışı sadece bu olayla alakalı değil gibi. Hani onlar fırsattan istifade ediyor sanki

Son düzenleme:

anneyi bilemiyorum da
kız kardeş için aynı şeyi düşünüyorum
kesinlikle başka birşeyin yansıması gibi...

anneyi bilemiyorum da
kız kardeş için aynı şeyi düşünüyorum
kesinlikle başka birşeyin yansıması gibi...
Kız kardeşin haddi değil zaten, böyle bir konuda tepki göstermek ona düşmez. Ha küser ayrı ama dövüp evden kovmak, sen kimsin denir yani..
Şimdi hepsi gergin zaman geçince geride bırakacaklardır Bu sorunu.

Bana bagirinca sen kim oluyosun da bagiriyosun saygili ol dedim oyle diyince kufur edip basladi vurmaya ins dediguniz gibi geride kalir hersey

Ben hic calismadim simdiye kadar lise mezunuyum ne is bulabilirim bilmiyorum

çok zor bi süreçten geçiyorsun Allah kuvvet versin canım.insanın kalitesi böyle zamanda belli oluyor işte.acısıyla tatlısıyla bi geçmişiniz var ama buna saygısı yokmuş eski sözlünün.kendini belli etmiş.yaşadığımız herşeyde bi hayır vardır.eminim senin içinde hayırlısı buydu.şu an yaşadıklarını düşününce bunun nesi hayırlı diye düşünebilirsin ama o adamla evlensen belki daha kötü şeyler gelecekti başına.babanda zamanla yumuşar.bi süre daha bekle babanla konuşmaya çalış eğerki konuşmazsa babana mektup yaz içinden geçenleri.

Konusmaya calisicam ama korktugum icin bisey yapamiyorum suan annemde yanimda degilki ondan bilgi alayim babam ne dusunuyo diye aslinda kendi aralarinda konusurlarken duyuyorum benim hakkim ölümmus boylelerinin ölmesi en hayirliymis rabbimden tek dilegim ben bi hata yaptim kullari affetmiyo ins kendisi affeder cok pismanim yaptiklarimdan ama geri ceviremiyorum hicbiseyi

Oncelikle gecmis olsun. Neden ayrildiniz? Neden bu kadar alcaldi nisanlin?

Evdekilere gelince kizabilirlerdi ama doverek evden atmalari cok yanlis. Yasin 23. Bi an once is bulup kendine bi hayat kur. Yatili bakicilik yapabilirsin ya da otellerde yurtlarda vs calisabilirsin kalacak yer sorunun olmaz

Senin o evde can guvenligin yok baban cinnet gecirse seni öldürse napacan korkmuyo musun?

Beni aldattigini ogrendim sinemalara gidiliyo benden habersiz sonra arabasinda sigara kutulari cop posetlerinin icinde ruj izli izmaritler buldum baya kavga ettik dugune 2 ay vardi ayrilirsan soylerim babana dedi ayrilamiyodum sonra bu davranislarina devam edince ayrildim annesi geldi zaten cok cirkef bi kadindi hep iyi davranmak gerekiyodu oyle yapiyodum benim oglum haksiz benim oglum degisicek falan derken bu pat diye geldi eve babam gelmesin iceri dedi annesi tutup zorla kapiyi acti soktu onu iceri buda ben haksizim ama kizin benimle beraber oldu hamile bile olabilir dedi babamda cik evimden dedi yumruk atti bende bi tokat atip defol dedim ana ogul gittiler sonra altinlar istendi bende yok size verilicek altin dedim hersey gecen pazar yasandi ogunden beri evdekilerde bana haliyle tepkili haklilar ama bende boyle olsun istememistim . Zaten calisip ayri eve cikmayi dusunuyorum bi ev arkadasi bulup once bi is bulmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…