1 senedir birlikteydik sonra soz yaptik tam 2 ay gecmisti ustunden ama yaptiklari canima tak edince ayrilmak istedim zorla eve gelip babama kizinla iliski yasadik dedi resmen sonra babam bi yumruk atti derken ortalik karisti 1 haftadir babam yuzume bakmiyo benim onun gibi kizim yok demis annem ve kardeslerimde evden gitmemi istiyo 23 yasindayim naparim nereye giderim bilmiyorum bi akil verin lutfen cok caresiz kaldim
Zamanla gecmicek gibi bir haftadir odamdan disari cikmiyorum gorup sinir bozulmasin diye istanbul gibi yerde nereye giderim bilmiyorum kiz kardesimde resmen beni dovup kapiya attilar annemle kimseyle konusmuyorum evde komsular zor ikna ettide eve girdim
Ona serefsiz demek az gelir 1 senedir yaptiklari baya bi yetmisti ama bukadarini hic tahmin etmiyodum sok oldum zaten soyledigi an dondum kaldim tek dedigim bi tikat atip defol evimden sonrasinda ben biticektim zaten 1 haftadir 4 kilo vermisim dua edip duruyorum ins bi cikis yolu bulurum kendimebabanada hakvermek lazım çok üzülmüş sinirlenmiştir o yüzden öyle bi cümle kullanmıştır.seni evde istemese 1 haftadır evde durmana izin vermezdi.bi süre daha böyle devam et sakinleşir belki.babanın karakterini bilmiyorum ama böyle düşünüyorum.sözlünde son derece şe.fsizmiş!
Tepkisi normal aslında ama kimse çocuğundan vazgeçmez, kıyamaz başın ağrısa içi sızlar. Biraz zaman geçsin hazmedince normale dönecektir. Yarın düzelmesini bekleme..
Calışmıyor musun?
Bende baba için yazdım. Anneler kızım o.. da olsa kabulümdür mantığında olur genelde.babanın tepkisi bence de normal de
annesiyle, kızkardeşi dövüp kapıya atmışlar...
Bende baba için yazdım. Anneler kızım o.. da olsa kabulümdür mantığında olur genelde.
Kardeşi zaten düşmanmış gibi davranmış, eline fırsat geçmiş nefretini kusmuş.
Anneyle kardesin davranışı sadece bu olayla alakalı değil gibi. Hani onlar fırsattan istifade ediyor gibi
Kız kardeşin haddi değil zaten, böyle bir konuda tepki göstermek ona düşmez. Ha küser ayrı ama dövüp evden kovmak, sen kimsin denir yani..anneyi bilemiyorum da
kız kardeş için aynı şeyi düşünüyorum
kesinlikle başka birşeyin yansıması gibi...
çok zor bi süreçten geçiyorsun Allah kuvvet versin canım.insanın kalitesi böyle zamanda belli oluyor işte.acısıyla tatlısıyla bi geçmişiniz var ama buna saygısı yokmuş eski sözlünün.kendini belli etmiş.yaşadığımız herşeyde bi hayır vardır.eminim senin içinde hayırlısı buydu.şu an yaşadıklarını düşününce bunun nesi hayırlı diye düşünebilirsin ama o adamla evlensen belki daha kötü şeyler gelecekti başına.babanda zamanla yumuşar.bi süre daha bekle babanla konuşmaya çalış eğerki konuşmazsa babana mektup yaz içinden geçenleri.Ona serefsiz demek az gelir 1 senedir yaptiklari baya bi yetmisti ama bukadarini hic tahmin etmiyodum sok oldum zaten soyledigi an dondum kaldim tek dedigim bi tikat atip defol evimden sonrasinda ben biticektim zaten 1 haftadir 4 kilo vermisim dua edip duruyorum ins bi cikis yolu bulurum kendime
Senin o evde can guvenligin yok baban cinnet gecirse seni öldürse napacan korkmuyo musun?Konusmaya calisicam ama korktugum icin bisey yapamiyorum suan annemde yanimda degilki ondan bilgi alayim babam ne dusunuyo diye aslinda kendi aralarinda konusurlarken duyuyorum benim hakkim ölümmus boylelerinin ölmesi en hayirliymis rabbimden tek dilegim ben bi hata yaptim kullari affetmiyo ins kendisi affeder cok pismanim yaptiklarimdan ama geri ceviremiyorum hicbiseyi