babamla bu sorunu nasil asariz

Önce o gerizekali sözlün olacak herifi güclü kuvvetli birine temiz bir dövdür. Sonrada güvendigin bir kiz arkadasina git esyalarini da al seni sirf bu sebepten dövüp kapiya koyan aile sana sahip olmayi en bastan haketmemistir.

aılen çalışamana ızın verecekler mı.bence senı evden kapı dısarı cıkarmazlar gıbı gelıyo adın cıkmasın dıye..sana bunları yapan boylede dusunur gıbı geldı.

allah kolaylık versın yasadıkların cok cok kotu seyler.en dogru kararı sen kendın verıceksın.yeterkı guclu ol kendıne olan guvenını kaybetme

Sizleri son gelismelerden haberdar esim istedim annemle konustuk bugun altinlari vericeklermis arayip konusmuslar ve gelin alin altinlarinizi demisler. Banada geldi sende bi ise basla sonra etrafinda yalniz oturan biri veya 2 kisi varsa konus beraber oturucak birilerini bul dedi kapidan cikarkende annem babam kardesim öldü dersin cikarsin dedi. Bundan sonrada duzgun bi insan olmaya calis hayatta hatalar yapma bu sana son lafim dedi bizden yana bi beklentin olmasin bizimde senden yana bi beklemtimiz yok ins allah sana bi kiz verir ve yasattiklarini yasar ölürsün dedi gitti yarin ilk isim bi is bakmak olucak biraz calistiktan sonrada bi ev bulmak sabredip oturayim calisirsam gercer diyodum ama annemler kendilerini ayarlamis bile yani git diyolar baska bisey demiyolar sonrada birini bulup evlenirsem benim icin iyi olurmus enazindan bi yuvam olurmus durum bu degisicekte bi durum yok son karar boyleymis yalnizim artik kimsen yok senin artik dedi kendini yetimhanede buyumus say oyle yasa dedi tamam dedim
peki siz bu çocuktan niye ayrılmak istediniz, katlanamıyacağınız neler yaptı size? hiç oluru yokmuydu?

X