Oyle lanet insanlari analari yetistiriyo aslinda turk anneleri oglandir yaparoglum ne derse o olur diye buyutuyo sonra erkekler kendilerini bisey saniyo benim eski nisanlimin çorabıni bile annesi giydiriyodu hala köle gibi 28 yasindaki adamda annesine kiyip yaptiriyodu bunuOglu bi kizla sevisse milli oldu derler kiz yapti mi karsiligi ölüm. Allah bu zihniyeti kahretsin, ozgecanin acisi yurekteyken bu konu canimi iyice sıktı
Ne asagilik bi adammis iyi ki tekmeyi basmissin da evlenmemissin o pislikle. Simdi belki bikac sene zorluk yasarsin ama hayatin boyu zulum yasamaktan iyidirBeni aldattigini ogrendim sinemalara gidiliyo benden habersiz sonra arabasinda sigara kutulari cop posetlerinin icinde ruj izli izmaritler buldum baya kavga ettik dugune 2 ay vardi ayrilirsan soylerim babana dedi ayrilamiyodum sonra bu davranislarina devam edince ayrildim annesi geldi zaten cok cirkef bi kadindi hep iyi davranmak gerekiyodu oyle yapiyodum benim oglum haksiz benim oglum degisicek falan derken bu pat diye geldi eve babam gelmesin iceri dedi annesi tutup zorla kapiyi acti soktu onu iceri buda ben haksizim ama kizin benimle beraber oldu hamile bile olabilir dedi babamda cik evimden dedi yumruk atti bende bi tokat atip defol dedim ana ogul gittiler sonra altinlar istendi bende yok size verilicek altin dedim hersey gecen pazar yasandi ogunden beri evdekilerde bana haliyle tepkili haklilar ama bende boyle olsun istememistim . Zaten calisip ayri eve cikmayi dusunuyorum bi ev arkadasi bulup once bi is bulmam lazim
Aynen kimbilir evlensem annesi ve kendi bana neler yapicakti zaten ikisi cete gibilerdiNe asagilik bi adammis iyi ki tekmeyi basmissin da evlenmemissin o pislikle. Simdi belki bikac sene zorluk yasarsin ama hayatin boyu zulum yasamaktan iyidir
Aynen.. Yalniz senin ailen de keza. Dayaklar kovmalar ölüm laflari.. Valla cok uzuldum yuregim ezildi Rabbim korusun seniAynen kimbilir evlensem annesi ve kendi bana neler yapicakti zaten ikisi cete gibilerdi
Zaten evlenip gidim diye bi yuvam olursa iyi olur diye bu yola cikmistim baktim burdaki gunlerimi aratacak bitsin demistim ama simdide ic acici gunler yasamiyorum sagol guzel dileklerin icin dua edin nolur cok caresizim yemek bile yiyemiyorum dogru duzgun aglaya aglaya kovuldugum evden yemek yemek bile agir geliyoAynen.. Yalniz senin ailen de keza. Dayaklar kovmalar ölüm laflari.. Valla cok uzuldum yuregim ezildi Rabbim korusun seni
Çok üzüldüm durumunaAynen kimbilir evlensem annesi ve kendi bana neler yapicakti zaten ikisi cete gibilerdi
sen bundan sonra hem dini hem dünyevi doğruluğu elden bırakma ,Hepinize ayri ayri cok tesekur ederim kendime geldim biraz olsun cok sagolun kendimi toparlamaya calisiyorum bir iki is ilani buldum bile onlari aricam bugun hayirlisi ins rabbim bi yoluna koymustur herseyi bekleyip gormekten baska sansim yok bide gayret edip ayaga kalkmaktan bazen dusunuyorumda herkesin dusuncesi ailesiyle ayni olmak zorunda degil onlarda beni reddetmeyi secti olsun saglik olsun gun gelip affederler belki ama bu zamanda desteksiz kaldigimi simdi yanimda olmalari gerektigini anlaticam onlara
Annem simdi geldi yanima ve bi akrabizim yanina gitmemi soyluyo bana biraz uzaklasmak iyi gelirmis yurtdisinda oturuyo teyzemin kizi ordanda birini bulup evlnirsem hic gelmezmisim iyi olurmus bunlar beni tamamen gozden cikarmis zaten ne yapsam kar etmicek anlasildi bende ilerde duzelir diye umuyodum ama yok boyle seyleri etraftanda duyuyolardi yok kiz hamile kalmis evlenmek zorunda kaldilar gibilerinden ama millete bisey demeyip bide yanlarinda oluyolarda bisey olmaz evlat atilmaz diye kendilerine olunca oyle denilmiyomus demekki
Senin yerinde olsam giderim yurtdisina kendime orda hayat kurarim o aileyi de ne arar ne sorarim ben de onlari gozden cikaririm.1 senedir birlikteydik sonra soz yaptik tam 2 ay gecmisti ustunden ama yaptiklari canima tak edince ayrilmak istedim zorla eve gelip babama kizinla iliski yasadik dedi resmen sonra babam bi yumruk atti derken ortalik karisti 1 haftadir babam yuzume bakmiyo benim onun gibi kizim yok demis annem ve kardeslerimde evden gitmemi istiyo 23 yasindayim naparim nereye giderim bilmiyorum bi akil verin lutfen cok caresiz kaldim