Kız çocukları babalarına düşkün olur ve ister istemez kıskanırlar. Babanızı birazcık kıskanmışsınız ki bence çok normal. Yeni evlendiği eşi ve eşinin kızı size yabancı sonuçta. Kabul etmek zor olabilir ancak bir de bayanın kızı açısından düşünün. Annesi yeni biriyle evli ve bebek bekliyor. Evlendiği adamın çocuklarıyla pikniğe gidecek vs vs... Aslında her taraftan zor durum.Siz bir de evlisiniz ne güzel size destek olan eşiniz var. Babanız da bir ayrım yapmamış ki.Hep beraber olun istemiş Sadece evde değil dışarıda piknik yapalım demiş sizde evde yakalım diye teklif edince yer bulamayınca gelip bahçede yakalım demişler. Ben burada mecburiyetten gelme değilde samimiyet görüyorum. Ayıp olur diye yabancıya karşı düşünülür, insan ailesine karşı düşünmez ki.. . Bence babanızı arayın.
Bence babanin evlenmesini kabullenememissin..
Ortada bi olay yok esasen cok buyutmussun.
Bide o kizin açısından bak, baban onu yaninda getirmese gezdirmese kotu uvey baba olucakti onun açisindan.
Demekki baban eşiyle gelmek istiyo ailecek kaynaşın diyedir. Bence babani bos yere kiriliyosun.
Oncelikle " kadin kizini oz babasina biraksin" cumleniz dikkatimi cekti.
Buna mecbur degil, ayrica yapmamasi taraftariyim ben.
Artik o kadinla babaniz bi aileyse o kizda o ailenin parcasi, oda elbette aktivitelere katilicak. Halbuki en dogrusuda bu cunku daha liseliyken annesi babasi ayrilmis bi ufak kiz guvende hissetmeli kendini, alisma suresi cok zordur. Aglama konsunda hakli olabilirsiniz, gereksiz. Ama empati yapmanizi rica ediyorum. Babaniza olan ofkenizi kcuk bi kizdan cikarmayin.
Diger nokta; babanizin evlendigi kadinada ayrica bi dusmansiniz. Neden? Sorabilirmiyim annenizle babaniz bosandimi yoksa bi vefat etmemi soz konusu?
Ay bende cok sinir olurum oyle ergen hareketlerine ama suan senin baban icin katlanman lazim o kiza. Yanlislikla cayi gecir sende aaa pardon istemeyerek oldu dersinevet eşimde aynı şeyi söyledi kadında babanda sırf kızı kaynaşın diye getiriyor evet kız tam ergen mal mal davranıyor ama çocuk takılma sen falan diyor ama çayı kafasına geçiresim geliyor.
en son geldiğinde aradım 2 gece kalıyorsan 1 gecesini bende geçir madem
bence yanlış yapıyorsunuz.
Sizin kardeşiniz kimle ?
Babanız kendine bir aile kurmuş ve neredeyse sizde küçük kardeşin dogumuyla bu aileye dahil olmak üzeresiniz ne kadar inkar etsenizde.
Bence vakit henüz varken herşeyi kabullenmeye bakın derim
boşandılar.
düşman değilim ama bu yaştan sonra çocuk diye tutturdu hamile kaldı evlenirken bize söz vermişti babam eşide istemiyoruz ne çocuğu demişti şimdi ise hamile. biz atanamız olsun öyle evlenin demiştik bi nevi kendimizi kandırılmış hissetti,k üstelik babam hala arada bebekte bir takım sıkıntılar çıktı babam istemiyor kadın doğurcam ölsem bile ablaları bakar modunda.
o yüzden kadının iyi niyetinden şüpheliyim hee bir de bebeğin kız olduğunu duyunca 2-3 gün ağladı ne hikmetse..
yinede babama çok özen gösteriyor o yüzden görmezden geliyorum.
Babanızı kıskanmanız normal olabilir ama o kıza bu kadar hakaret etmeniz hiç normal değil. Kardeşiniz sayılır.evet eşimde aynı şeyi söyledi kadında babanda sırf kızı kaynaşın diye getiriyor evet kız tam ergen mal mal davranıyor ama çocuk takılma sen falan diyor ama çayı kafasına geçiresim geliyor.
Ve simdide masum, daha dogmamis bi bebege kin tutuyosunz farkindamisinz?
Kiskaniyosunz, bal gibi kiskaniyosunz.
Oda sizin bi kardesiniz farkindamisnz?
Sakat dogsa uzulmezmisinz? Kendi oz kardesinizden yola cikin. " uf basima kalicak" modunsaniz, cok buyuk vicdansizlik bu.
Ayrica kadin ölum diyor. Sizin inadiniza yapmiyor emin olun!!
" gezmelere gidiyim, cocugada ablalari baksin uf" demiyor kadin size.
Sacmalamayin.
Ölumden bahsediyor, size inat icin o cocugu doguracak ve inadina ölucek gibi konusuyosunz. Yav he he.
Babanızı kıskanmanız normal olabilir ama o kıza bu kadar hakaret etmeniz hiç normal değil. Kardeşiniz sayılır.
Çocuğunuz var mı?yok ben bu konuda sizin kadar masum düşünemiyorum.
hasta bir çocuğum olacak dese doktor olsun ya yeterki olsun ben o 20 yaşına gelmeden ölcem ama olsun demem ben diyenide hiç bir türlü aklım almaz.
insanlar bazen kendi öz be öz çocuğuna bakarken deliriyor kim emanet edebilir hemde hasta bir çocuğu bir başkasına
düpedüz bencillik bu kadının yaptığı bence vicdan sahibi bir anne benden sonrası tufan diyerek çocuk yapmamalı.
bildiğin cahillik.
Ve simdide masum, daha dogmamis bi bebege kin tutuyosunz farkindamisinz?
Kiskaniyosunz, bal gibi kiskaniyosunz.
Oda sizin bi kardesiniz farkindamisnz?
Sakat dogsa uzulmezmisinz? Kendi oz kardesinizden yola cikin. " uf basima kalicak" modunsaniz, cok buyuk vicdansizlik bu.
Ayrica kadin ölum diyor. Sizin inadiniza yapmiyor emin olun!!
" gezmelere gidiyim, cocugada ablalari baksin uf" demiyor kadin size.
Sacmalamayin.
Ölumden bahsediyor, size inat icin o cocugu doguracak ve inadina ölucek gibi konusuyosunz. Yav he he.