babamın yeni eşi

Üzgünüm ama kabullenmek zorundasın bazı şeyleri.
Benim başıma gelse babamı ben de paylaşmak istemezdim ama doğrusu bu değil maalesef.
O kadınla ve çocuğuyla beraber aile olmuşsunuz. Babanız hayatınızda olduğu kadar onlar da olacak artık.
Sevmeseniz bile saygı duymanız gerekir babanız için.

Pardon da herkes konu sahibine yanlis yapiyorsunuz, kaynaşin, onlar aile olmus kabul edin vs gibi seyler yazmiş..cildirdim burda! Yaşamayan bilemez bu tip bir durumda insan nasil hisseder...
Bu olayda tek bir suçlu göruyorum ben o da baba..dengeyi kurabilecek tek insan o...konu sahibine yok abartmissiniz yok babanizi paylasamiyorsunuz gibi seyler yazmak hic dogru degil..kaldi ki paylasamiyor da olabilir..paylasmak zorunda da degil..bir baba nasil her cocuguna esit ilgi sevgi gostermek zorundaysa bunu yeni eşi ve cocuklari arasinda da yapabilmeli..ben babamla 1 saat yalniz sohbet etmek istiyorsam edebilmeliyim..ne demek karisi ve karisinin kizi sürekli yaninda olacak..dedigim gibi bu dengeyi baba saglamak zorunda..
Benimki saglayamamisti ve beni kaybetti..umarim sizin ki basarir ve sizi kaybetmez..

ben yorumlarınızı okuyorum önce ki konularanızı da gördüm, cidden sizn yenemediğiniz duygularınız var bence bunları çözmenız lazım burada kolay kolay yorum yapmam ama (her durum için empati yaparım) ama sizin yaptıklarınız akla mantığa sığar yanı yok cidden üzgünüm...

ne demek bir kere bu mesaj ,anladığım kadarı ile yeni anne olmaya çalışıyorsunuz inşallah rabbim nasip eder ve nasıl değiştiğinizi görürsünüz böyle büyük laflar etmeyin bu bencilik değildir bu derin bir anne sevgisidir, evlat her türlü evlattır anne için böyle bi karar vermek evladının katili olmanın kararını vermek ne kadar zor hiç o ayrımda kaldınız mı? kadın bencillik falan yapmıyor normal bir anne gibi düşünüyor ama siz çok art niyetlisiniz, her şeye kinlisiniz herkese öfkelisiniz yapılan iyiyliği bile göremiyor gözünüz tuhaf bir yanınız var ,ayrıca kendi öz cocuguna bakarken delirmez hiç bir anne, benim oğlum kolik bir bebekti hep ağlardı ama o ağlardı ben gülümserdim ona halen de öyle huysuz olduğu halde hiç delirmiyorum hiç bir annede öyle düşünmez dışardan anlık kızsada o onun üzüntüsünü ne kadar yaşar bilemezsiniz bu yorumunuz çok yalnış, ayrıca arkadaşıma bizzat dediler oğlunuz down sendromlu olacak diye ve aldırmadı olsun dedi şimdi oğlu 4 yaşında ve sapa sağlam bunu net hiç bir doktor söyleyemez...

bu mesajın altına yazacağım kayınvalidenize alışveriş sorununuzu okudum en son olayları çok fazla büyütüyorsunuz aynı şeyi ben yaşasaydım ki oldu da benzeri şeyler, olsun aşkım sorun değil kullanırız karttan vs. (ki bu yüzden kaç defa kredi çektik) ki eşimin ailesinin en ufak yardımı olmadı herşeyi biz yaptık halen kredi ödüyoruz, benimde kayınbabam yok vefat etmiş ve annem şu an yanımda (kayınvalidem) evet huysuzluklar yapıyor ,eşimi doldurduğu oluyor ama olsun Allah yine de razı olsun ondan (bu arada ben hiç sakin biri değilimdir) oğluma bakıyor emek veriyor, çunku o belli bir yaşın üstünde ve hormonlarının etkisinde biz bir regl döneminde bile içimizden canavar çıkıyor ayrıca o kadar emek vermiş eşime büyütmüş ,düzgün bir birey yetiştirmiş o kişi şimdi bana eş oğluma babalık yapıyor neden ben onun annesine kötü davranayım? ki suçu bile olmadığı halde suratlar laflar yesin, ben düşünüyorum geleceğin kaynana adayıyım oğlum var aynı şeyi bana gelinim yapsa cidden bütün gemileri yakarım oğlumun bile yüzüne bakmam bi yaşa gelmişim saygı göreceğime yaşadığım şeylere bak diye ,derler ya zordur ele karışmak cidden öyle, bi evlat nasıl yetişiyor o boya getirmek kolay mı, ne paralar ne emekler harcanıyor bizde evladımızı büyütürken sıkıntılara düştük bi kere de oğlum düşse ne olur diye de empati yapmak lazım. yaşını başını almış kadın ,eşi vefat etmiş insanız biz sevgiye açız ilgiye açız senin yine eşin var başında onun o da yok hayat arkadaşı bile yok kadına ya aktif rol alacağı dernekler falan bulun ya da ilgi sevgi siz gösterin siz bugün yaptıklarınızı yarın evladınızdan görürsünüz bunu ben cidden babamda gördüm gerçekten görüyorsun emin olabilirsin, senin oğlun olsa bunları yapsa ne yaparsın, annelerimizin dediği gibi anne olunca anlarsın, ne boş laf derdim ama cidden öyle çok şey anladım ki....
Sevgiyle, sakinlikle, mutlulukla kalın ...

Babanizin çocuk yapıp yapmamasına nasıl karisabiliyor sunuz ?farkında mısınız onlar Beraber ve bir aile ...Siz ailenizi kurmussunuz babanız niye istediği hayatı yaşayacaksın? Kadın belki önce çocuk istememis tir sonra fikri değişmiştir size hesap mi verecek korunup korunmama ile ilgili;siz hesap veriyor musunuz eşinizle iliskinizde? Neden böyle ergen tavırlar takıniyor sunuz bence art niyetli olan sizsiniz çünkü sadece babanız iyi bakılıyor diye ihtiyaç gideren ikame olarak görüyorsunuz bayani. ..sizin evliliginizin garantisi var mı ?eşinizin sonsuza dek yaşayacağını? Ben 29 yaşında kaybettim ...Bu işler öyle büyük laflara gelmez...Bırakın da mutlu olsunlar ki kıskançlık sağlıklı bir duygu değil. ...

başınız sağolsun. Aynen bende 29 yaşındaydım eşimi kaybettiğimde küçücük bir çocukla kalakaldım.sizi çok iyi anlıyorum o yüzden.insan başıma gelmez dediği çoğu şeyi yaşıyor.şimdiki eşimden de iki çocuğum oldu.çocuğum kardeşsiz kalmasın istedim, sevdiğim adamdan çocuk sahibi olmak istedim, hayata yeniden tutunmak istedim falan bir sürü sebebi var.umarım eşimin çocuklarıda arkamdan böyle konuşmamışlardır.insan başkasının konusunu okurken bile inciniyor.

Nasıl da anlıyoruz birbirimizi değil mi ...ben de kızım 3 yaşındayken kaybettim...fotoğraf taki ikinci eşim ve kızım. ..ben de artık bebek düşünüyorum. ..aslinda iyi ki yazmissiniz bana çok iyisiniz sağolun. ..Eşim çok istekli çocuk konusunda ama ben tereddüt ediyorum korkuyorum galiba...Siz ne düşünür sunuz yaşamış biri olarak? Şunu belirtmeliyim ki eşime aşık olarak evlendim 7 yıllık yalnizliktan sonra...o da bosanali yıllar olmuş. ..nasip işte. ..Aydın dayım ben özelden de görüşüp mesajlasabiliriz acı ortaklığı var sonunda.....sevgiler evlatlarini za ve size. ..Esra

Kesinlikle haklısınız fakat ben babanızın yeni eşi ve kadının kızıyla samimi olmak istememenizi anlıyorum bende istemezdim zorunda değilsiniz babanıza bu konuda dürüst davranın gereği olmadıkça görüşmek istemediğinizi belirtin

Bence hatalisiniz. Babanızı arada bırakmayın. O kız da eşinin kızı. Hayatlarından çıkaramazlar. Sizin de onları kabullenmeniz gerekli. Her zaman dipdibe olmaniz gerekmiyor ama devamli iki ayrı program yapmaya zorlamayın

konu üstünden uzun zaman geçmiş en son yorum yapan arkadaşlar ne şizofrenliğimi bırakmış ne sorunlu olmamı..

neyse kimseyle muhaabeti uzun uzadıya konuşmıcam babamın eşinin kızı hala mal , hatta mal ötesi..

bebeği görmeye gittiğimizde bebeği kucağımdan almaya calışıp uykusu geldi canım dedi bende seni şimdi bir yolarım burda ıykısı gldi cınımı görürsün dedim 15-16 yaşında bebe bana ablalık taslıyor neyse ki ben varken ortamda artık odasından çıkmıyor.

babamın eşi iyi durumda ama ilk başta kardeşim yardıma gitti ameliyattan sonra zorlandı maalesef kızının sürekli sorun çıkarmasından dolayı artık eğitimine babasının yanında devam etmesi kararı aldı. bir anne için çok zor bir karardır muhtemelen ama onu bile delirtmeyi başardı açıkcası zerre üzülmedim çocuk gözüyle bakamıyorum kendisine

artık ya bebeği kabullenemiyor ya babamı yada kardeşim ve beni.. umrumda da değil açıkcası bu kadar embesilliğe iyi bile dayandık.

sonuç bu babam ve karısı çok mutlu bizde kardeşimizi seviyoruz onu görmek için sık sık yanlarına gidiyorum..

ayrıca yorumlarıma bakarak sorunlu bir insan oldugumu söyleyen herkese buradan öpücüklerimi yolluyorum ben en azından bir çoğunuz gibi sahte karakterlere bürünerek rol kesmiyorum

Aman maşallah
Sağlık sorunları vardı gebeliği döneminde sanırım, merak ettim o yüzden.
Gözünüz aydın.

doktor babamın eşinin yaşından dolayı öyle şeyler söylemiş bir çok testte de çocuk hasta çıktı hatta embriodan su aldılar o süreçte kadın bayaga zorlandı falan ama çok şükür sapasağlam bişi çıktı

Sizin için sevindim. . Kızın yaşı küçük değil bencede. Çoğumuzun anneleri o yaşlarda evlenip çocuğa karışmış.
Konunuzu daha öncede okumuştum ve sizi haklı bulmuştum ben babamın yeni karısıyla görüşmeye bile cesaret edemezdim.
Hakkında hayırlısı canım, inş herşey yoluna giriyor senin için.. eşinle de arayı iyi tutarsın inş..

Ben senin yaptıklarını yapsaydım vicdanım rahat olurdu.
babani kalmaya davet etmişsin muhtemelen eşi laf edecegi icin (zaten az görüşüyoruz vs) çok gelip kalma taraftarı değil.

Eşiyle kaynastirmaya çalışıyor iyi hoş.
Senin babanla başbaşa vakit gecirmew isteğinde normal.

Piknik olayında davet etmissin diger kiz yüzünden gelmek istememisler peki.

Israrlı davranmissiniz hatta. Madem yer bulamadin bari söyleme. Dediki sensiz olmaz dedkk davetin gecerli mi :)
Orda kirilmakta haklısın kimse 2.tercih olmak istemez.

O kızın sana karsı tavırlarını da hoş görmeye çalış.
Uvey babası var 15 yaşında abla olucak (lisede acayip dalga konusu olmustur) bir de ablası var diyorlar. Onun bu tip hareketleri olay a göre normal. Hayati istem dışı değişiyor.

Seninse kendi kurdugun bir düzenin var.
Esin ve siz pekala da onları hayatınızda sorun teşkil etmeyecek şekilde tutabilirsiniz. Çok takmamaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…