yok ben bu konuda sizin kadar masum düşünemiyorum.
hasta bir çocuğum olacak dese doktor olsun ya yeterki olsun ben o 20 yaşına gelmeden ölcem ama olsun demem ben diyenide hiç bir türlü aklım almaz.
insanlar bazen kendi öz be öz çocuğuna bakarken deliriyor kim emanet edebilir hemde hasta bir çocuğu bir başkasına
düpedüz bencillik bu kadının yaptığı bence vicdan sahibi bir anne benden sonrası tufan diyerek çocuk yapmamalı.
bildiğin cahillik.
ben yorumlarınızı okuyorum önce ki konularanızı da gördüm, cidden sizn yenemediğiniz duygularınız var bence bunları çözmenız lazım burada kolay kolay yorum yapmam ama (her durum için empati yaparım) ama sizin yaptıklarınız akla mantığa sığar yanı yok cidden üzgünüm...
ne demek bir kere bu mesaj ,anladığım kadarı ile yeni anne olmaya çalışıyorsunuz inşallah rabbim nasip eder ve nasıl değiştiğinizi görürsünüz böyle büyük laflar etmeyin bu bencilik değildir bu derin bir anne sevgisidir, evlat her türlü evlattır anne için böyle bi karar vermek evladının katili olmanın kararını vermek ne kadar zor hiç o ayrımda kaldınız mı? kadın bencillik falan yapmıyor normal bir anne gibi düşünüyor ama siz çok art niyetlisiniz, her şeye kinlisiniz herkese öfkelisiniz yapılan iyiyliği bile göremiyor gözünüz tuhaf bir yanınız var ,ayrıca kendi öz cocuguna bakarken delirmez hiç bir anne, benim oğlum kolik bir bebekti hep ağlardı ama o ağlardı ben gülümserdim ona halen de öyle huysuz olduğu halde hiç delirmiyorum hiç bir annede öyle düşünmez dışardan anlık kızsada o onun üzüntüsünü ne kadar yaşar bilemezsiniz bu yorumunuz çok yalnış, ayrıca arkadaşıma bizzat dediler oğlunuz down sendromlu olacak diye ve aldırmadı olsun dedi şimdi oğlu 4 yaşında ve sapa sağlam bunu net hiç bir doktor söyleyemez...
bu mesajın altına yazacağım kayınvalidenize alışveriş sorununuzu okudum en son olayları çok fazla büyütüyorsunuz aynı şeyi ben yaşasaydım ki oldu da benzeri şeyler, olsun aşkım sorun değil kullanırız karttan vs. (ki bu yüzden kaç defa kredi çektik) ki eşimin ailesinin en ufak yardımı olmadı herşeyi biz yaptık halen kredi ödüyoruz, benimde kayınbabam yok vefat etmiş ve annem şu an yanımda (kayınvalidem) evet huysuzluklar yapıyor ,eşimi doldurduğu oluyor ama olsun Allah yine de razı olsun ondan (bu arada ben hiç sakin biri değilimdir) oğluma bakıyor emek veriyor, çunku o belli bir yaşın üstünde ve hormonlarının etkisinde biz bir regl döneminde bile içimizden canavar çıkıyor ayrıca o kadar emek vermiş eşime büyütmüş ,düzgün bir birey yetiştirmiş o kişi şimdi bana eş oğluma babalık yapıyor neden ben onun annesine kötü davranayım? ki suçu bile olmadığı halde suratlar laflar yesin, ben düşünüyorum geleceğin kaynana adayıyım oğlum var aynı şeyi bana gelinim yapsa cidden bütün gemileri yakarım oğlumun bile yüzüne bakmam bi yaşa gelmişim saygı göreceğime yaşadığım şeylere bak diye ,derler ya zordur ele karışmak cidden öyle, bi evlat nasıl yetişiyor o boya getirmek kolay mı, ne paralar ne emekler harcanıyor bizde evladımızı büyütürken sıkıntılara düştük bi kere de oğlum düşse ne olur diye de empati yapmak lazım. yaşını başını almış kadın ,eşi vefat etmiş insanız biz sevgiye açız ilgiye açız senin yine eşin var başında onun o da yok hayat arkadaşı bile yok kadına ya aktif rol alacağı dernekler falan bulun ya da ilgi sevgi siz gösterin siz bugün yaptıklarınızı yarın evladınızdan görürsünüz bunu ben cidden babamda gördüm gerçekten görüyorsun emin olabilirsin, senin oğlun olsa bunları yapsa ne yaparsın, annelerimizin dediği gibi anne olunca anlarsın, ne boş laf derdim ama cidden öyle çok şey anladım ki....
Sevgiyle, sakinlikle, mutlulukla kalın ...