- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 787
- 323
- 34
Nedwn bosandin? Kac yillik evliydin?cocuk var mi calisiyor musun. Ne cok soru sordumAh canım ya daha 23 yaşında neler yaşamışsın : (( hiç üzülme demicem, çünkü bu insanın elinde olan birşey değil. Bu yüzden acını güzelce yaşa istediğin kadar ağla zırla, ama asla duygusallığına yenilip geri adım atma.
Emin ol tüm acılarını yaşayıp bu süreci atlattıktan sonra öyle hafifleyeceksin ki...
Bende geçen hafta boşandım oh rahatlık varmış
Yok canım ne çoğu : ) aslında detaylı bilgilerim açtığım konumda var, ama kısaca 9 yıllık evliydim, çocuğum yok , sorun ise iddaa oyunu diyeyim bir türlü oynamaktan vazgeçmedi bunun yanı sıra ilgisizlik, sorumsuzluk, kafa uyuşmazlığı, iletişimsizlik vardı ama son damla oyun bağımlılığı oldu, geleceğe dair bana güven oluşturmadı, ileride çocuk olursa sorunların üstesinden gelememekten daha çok pişman olmaktan korktum ve seviyor olmama rağmen, günden güne hatta aylarca yavaş yavaş kendimi boşanmaya hazırladım, 9 ay öncede babamın evine geldim ve bir hafta önce boşandım, çalışmıyorum...Nedwn bosandin? Kac yillik evliydin?cocuk var mi calisiyor musun. Ne cok soru sordum
Allah yardımcın olsun canım.Bu adamlar niye böyle yoldan çıktı iyice.Güzelim gencecik eşini insan kıyıp nasıl dövebilir ki...Çok üzüldüm sana ve kızına .Çalış ,dik dur sana kıyan adamdan bi hayır gelmez.Sana görümcen eltin ulaşırsa ne kadar eziyet ettiğini ve buna kızının şahit olup kızının psikolojisini bozduğunu söylersin kimse karışmasın araya girmesin ben artık istemiyorum dersin.4 yıllık evliyim 2 buçuk yaşında kızım var. kısa ve net anlatmak istiyorumçünkü çok acı çekiyorum ve ağlayarak yazıyorum. eşim den çok şiddet gördüm hakaret küfür kıskançlık bilen bilir kizlar ama bu sondu ve bitirdim. sanki bu süreç rabbimin bana yardım etmesi gibiydi. annem bize geldi misafirliğe. esim de izin verdi sende git 1 hafta kalırsın dedi. neyse haya kendi getirdi beni harçlığı mi verdi ve gitti. ne olduysa ondan sonra başladı. hakaret küfür seni geberticem gez bakalım doğduğuna pişman edicem vs.... daha neler neler... bende dayanamadım ve anneme babama gösterdim. çok yasanmısliklar var eskiden kalan. insan hiç mi iyi birşey düşünmez kizlar.hep kötü anılar canlanıyor gözümde. o kaynanam yüzünden yediğim dayaklar hakaretler.. babam resti çekti allah razı olsun arkamdalar. gitme sen çalış kızına bak. annem ben kızına bakarm sen üzülme dedi. tamam dedim. ve yemin ederm bu sefer bitirdim. en yakin zamanda eşyalarımı aldıracağım. çöp bile bırakmayacağım onlarda. kızım zaten bana düşkün. çok çektim kizlar cokkk haykırarak anlatmak isterdim . ve hak etmedim hicbir şeyi. artık boşanıyorum... ailemle güzelce konuştum. allah razı olsun hepsinden. şimdi sizlerden bu süreçte neler yapmam gerek bunları duymak istiyorum.nasil atlatmalıyım. toparlanmak biraz zaman alıcak gibi. iş bulup aileme de bakarm. daha 23 yasndaym. sizlerden güzel şeyler duymaya öyle ihtiyacm var ki 3 gorumcem 1 eltim var. şimdi duymuşlardır. whatsabi kapattım artık heryerden iletişimi kestim . kararliyim !!! şimdi beni neler bekliyor sizden yorumlar istiyorum. allah razı olsun yazanlara (((
Ah Canim benim ya inanmazsin belki böyle tesadüf olamaz bende 23 yaşındayım ve 2 buçuk yasinda bir kizim var ve bugunle beraber 3 gün olacak bende baba evindeyim boşanma arefesindeyim ve çok kararliyim konu açmak istedim bende ama açamadım nasıl açılıyor bulamadım sanki allah karşılaştırdı bizi şaşkınım şuan özelden mesaj atabilsem ordan yazmak isterdim ama onunda nasil oldugunu bulamadım eski kullaniciyim ama bu güne kadar konu acma ihtiyaci hic hissetmemistim nasılsın şimdi çocuğun Nasil4 yıllık evliyim 2 buçuk yaşında kızım var. kısa ve net anlatmak istiyorumçünkü çok acı çekiyorum ve ağlayarak yazıyorum. eşim den çok şiddet gördüm hakaret küfür kıskançlık bilen bilir kizlar ama bu sondu ve bitirdim. sanki bu süreç rabbimin bana yardım etmesi gibiydi. annem bize geldi misafirliğe. esim de izin verdi sende git 1 hafta kalırsın dedi. neyse haya kendi getirdi beni harçlığı mi verdi ve gitti. ne olduysa ondan sonra başladı. hakaret küfür seni geberticem gez bakalım doğduğuna pişman edicem vs.... daha neler neler... bende dayanamadım ve anneme babama gösterdim. çok yasanmısliklar var eskiden kalan. insan hiç mi iyi birşey düşünmez kizlar.hep kötü anılar canlanıyor gözümde. o kaynanam yüzünden yediğim dayaklar hakaretler.. babam resti çekti allah razı olsun arkamdalar. gitme sen çalış kızına bak. annem ben kızına bakarm sen üzülme dedi. tamam dedim. ve yemin ederm bu sefer bitirdim. en yakin zamanda eşyalarımı aldıracağım. çöp bile bırakmayacağım onlarda. kızım zaten bana düşkün. çok çektim kizlar cokkk haykırarak anlatmak isterdim . ve hak etmedim hicbir şeyi. artık boşanıyorum... ailemle güzelce konuştum. allah razı olsun hepsinden. şimdi sizlerden bu süreçte neler yapmam gerek bunları duymak istiyorum.nasil atlatmalıyım. toparlanmak biraz zaman alıcak gibi. iş bulup aileme de bakarm. daha 23 yasndaym. sizlerden güzel şeyler duymaya öyle ihtiyacm var ki 3 gorumcem 1 eltim var. şimdi duymuşlardır. whatsabi kapattım artık heryerden iletişimi kestim . kararliyim !!! şimdi beni neler bekliyor sizden yorumlar istiyorum. allah razı olsun yazanlara (((
delil topla bolca sakla onlarıgerçekten miçok zor bir süreç ve ben daha yolun başındayım ama kararliyim zaten hakim eşimin ettiği hakaretleri duysa direk boşar eminim çok canım yandı çok acılar çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?